זה נכון?

sweetgirl3

New member
זה נכון?

זה נכון שיצא כזה צמיד ששמים על היד ואפשר לדעת את רמת הסוכר אמא שלי שמעה את זה בחדשות זה נכון? כי אם זה נכון זה ממש טוב במקום כל הדקירות האלה

slightly

New member
../images/Emo95.gif שעון, לא צמיד

אבל הוא מיועד למיליונרים. 20000 ש"ח ליחידה ... !! הנה הכתבה מ ynet.

את ממש מעשירה את עמ' הקישורים

שלנו

בעוד 4 שנים

המחירים יירדו ואז אני ארוץ ואקנה. היינו צריכים להקים מפלגה משלנו, כי המכשיר הזה הוא ממש חיוני ומציל נפשות. אולי אפשר להשכיר את זה, לתקופה של חודש, ואז הבן אדם יש לו הזדמנות ללמוד הרבה על עצמו ועל הרגליו. תודה ל סלייטלי.

דואגת1

New member
מכשיר חדש

אני מוכנה להסתפק בעמותה חזקה שתלחם למען האינטרסים שלנו נטו

יפיופי

New member
גם אני אמתין שירדו המחירים

רק שלא יהיה מאוחר לי שעון כזה בהחלט יכול ללמד הרבה ואולי להכניס אותי לסדר. אני עוד רוצה להאמין שיש לי תקנה. אני כל כך פוחדת להיתעורר מאוחר, ומצדש שני לא מצליחה להיכנס למשמעת של אורח חיים תקין אני נורא עצובה השבוע

ליפיופי

אני מאוד מבין אותך, אני מאחל לך הצלחה בלהכנס לעניין של אורח חיים, הרבה בריאות.

בראשית יש כזה מכשיר שמחובר למשך

3-4 ימים ובודק את רמות הסוכר כל 5 דקות. הוא בד"כ ניתן לסוכרתיים סוג 1 שאינם מאוזנים או לנשים הרות. בעיקרון הוא על אותו רעיון של משאבת אינסולין של חיבור לקנולה לגוף-מצרפת קישור עליו. ההבדל הוא שהשעון מודד אישהו קבוע דיאלקטרי על העור ללא דקירה - ולכן לא ברור עדין אם הוא כזה מדיוק ואני מניחה שקופ"ח יבדקו קודם את הדיוק שלו לפני שיממנו אותו.

S h u g i

New member
אם לשעון הזה אין

הוצאות חוץ מסוללות פעם בה .. אז מחישוב מהיר לקופת חולים זה יכול לצאת הרבה יותר זול לסבסד לנו שעון כזה מאשר לתת לנו 4 חבילות סטיקים לחודש !!! 4 חבילות עילית עולים לקופת חולים 1200 שקל בערך ...+- שזה 14400 בשנה שזה יוצא 57600 שקל ל 4 שנים !!! אנחנו משלמים ( כמשומני 22 לחבילה החלק שלנו ) שזה יוצא 4220 שקל ל4 שנים .. . אז 20000 זה לא הרבה ! זה רק נשמע הרבה כי זה בוחטה אחת ... מקווה שמישהו יעזור לקופות החולים לעשות את החישוב הזה ולהראות להם שזה כלכלי מאוד !! ושלא נדבר על עוד כמה יתרונות שהם נותנים לנו על הדרך , כמו התראה להיפו , בלי דקירות , וכד ...! מישהו לוקח על עצמו את המשימה ?

לא חשבתי, הארת את עיניי

היה כתבה על זה היום בידיעות, פרופסור העיר על זה ואמר כי עדיין לא בטוחים שזה עובד עם האוכלוסייה הרחבה. משרד הבריאות בארץ עדיין לא אישר, אבל מבטיחים שלקראת סוף השנה יתחילו בשווק. זה גם כלי מאוד חשוב בבתי חולים. נגיד שאתה נמצא בכיתה באמצע בחינה, ואז מרוב מתח, פיתאום מתחיל לצפצפ. כל מני מצבים מעניינים. בכלל הדבר הזה יוצר שינוי דרסטי בחייו של החולה סוכרתי. נקווה לטוב ונקווה לעוד המצאות.

hilapo

New member
אתמול בחדשות אמרו שזה עולה

16000 שח' .. דרך אגב מאז שיש לי את הפריסטייל האצבעות שלי "נחות" ובקושי יש לי סימנים למרות שאני יכולה לדקור גם בכף היד{בכלל לא משתמשת} שהיה לי את העלית האצבעות היו רגישות וקצת וכואבות.. כמה אנשים מכאן משתמשים בעלית? והאם גם לכם האצבעות רגישות וכואבות?

יש כמה סוגים כאלה אבל עדיין בלי FDA

יש כמה חברות שעובדות על זה, אבל אף לא אחת קיבלה אישור FDA (עדיין). אחת מהן (Glucon) היא חברה ישראלית מפתח-תקווה. Glucon Pendra Medoptix Pindi Sensys Sugartrac אפשר לגלוש ולהתרשם. גלעד

למעלה