זה נכון ???

roaic

New member
זה נכון ???

חיפשתי בקאזה דברים שקשורים למלכה שנקראת "אנג'לינה גולי"....ויצא לי לראות כמה סרטים שידעתי שהיא שיחקה בהם.. אבל היו איזה שניים שלושה סרטים שהיא ממש שוכבת ומראים לה הכל...שזה פשוט חירמן אותי בטירוף.חחחחחחחחח סרט אחד שבו היא עושה סקס ממש עם גבר...ורואים ושומעים איך היא נאנחת --ורואים לה ממש הכל! (וזה לא כפילה.זו היא.),טוב זה לא זול כמו סרט כחול. אבל עדיין וסרט שני שהיא שוכבת עם בחורה..וממש מחמרנת אותה..יורדת לה...ובקיצור--נהייתי חרמן על הבחורה הזו.אש. היא פשוט הבחורה הכי יפה בעולם. מישהו יודע ,בתור מעריצים קבועים: 1.על קיומם של הסרטים האלה?? 2.היא לסבית?? תודה על התשובות

¥EleVatioN¥

New member
תשובות../images/Emo129.gif

אנג'לינה היא דו מינית בסרט ג'יה [gia] היא שכבה עם בחורה הממפ ובטח ראית אותה עם אנטוניו בסרט החטא הראשון [original sin] אבל יש גם חלק בסייבורג 2 שהיא שכבה עם מישו וגם בהחוזה [Hells Kitchen] היא שכבה בהמון סרטים

roaic

New member
פששש.....

עם כמה היא שוכבת הכוסית הזו????????? חשבתי לפחות שהיא בררנית ולא מזדיינת עם כל מה שזז. מעניין איך היא בחיים המציאותיים. אנג'לינה ג'ולי--הבחורה הכי יפה שראיתי.וראיתי המון.

¥EleVatioN¥

New member
ילד....../images/Emo129.gif

היא לא מזדיינת עם כל מה שזז היא לא כמוך זה הכל בשביל הסרטים

dani tsur

New member
תביא שמות של קבצים...

אתה יכול להביא את השמות של הקבצים ואני יבדוק מה זה בדיוק ומאיזה סרט..אני יחקור...
...לא... באמת...

¥EleVatioN¥

New member
*את../images/Emo129.gif

ואני לאיודעת על שמות של קבצים תחפש לפי השמות של הסרטים... כתבתי בהודעה הקודמת

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

הרגת אותייייייייי
עלק גולותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
משעשע

בואו נסגור את זה ככה ונגיד שהוא

ילך לשחק עם עצמו וזהו. אגב יש הבדל בין מזדיינת לבין משחקת. לתשובמת ליבך

pinoki

New member
רק לידע כללי...

היא בכלל לא שוכבת עם אף אחד, והיא גם לא צריכה להסתיר את זה אם כן.. היא אמרה בציטוט אחד שהיו לה 4 גברים בחיים שלה. ואישה אחת. אז .... קח לתשומת ידך יום עצמאות....

roaic

New member
4 גברים???

אני לא ילד!! למי שחשב. והיו לה בסה"כ 4 גברים?? כי לי נראה שהיו לה הרבה יותר. לא יכול להיות שכוסית כזו....תשכב רק עם 4. ועובדה היא שבסרטים שלה היא נותנת שיחרמנו אותה בטירוף. אז זה לא משנה אם זה כתירוץ...ל...."משחק".

pinoki

New member
הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

"היא נותנת שיחרמנו אותה בטירוףף" ואתה אומר שאתה לא ילד.... אז שמע, יש דבר כזה שקוראים לו תסריט, ובתסריט כתוב מה לעשות, אז עושים ,הא ויש דבר כזה קוראים אותו במאי, מה במאי אומר לעשות עושים... ותאמין היו לה 4 , מה לעשות
אנג'י לא משקרת, היא חושפת את עצמה למעריצים שלה ואת כל האמת זאת האמת לאמיתה... תרצה תאמין תרצה לו... אבל רק שתדע שאנג'י היא לא זולהההההה מובן
זועמת

roaic

New member
דרך אגב----

בתסריט שכל שחקן מקבל רשום במפורש האם זו סצינת עירום או לא. לכן,אם אנג'לינה ג'ולי בחרה שכן להשתתף בסרטים בהם אמורים לחרמן אותה..זה אומר משהו. אבל אני לא נגדה,חברים שלי. אני חושב שהיא מדהימה ביופיה!! והיא גם בנאדם מאוד טוב.(שמעתי שהיא אימצה ילדים) אז רק רציתי לשתף אתכם.זה הכל. ומי מאיתנו (מהבנים) לא היה רוצה מישהי כזו שתהיה חברה שלו? (יש לי חברה.וטוב שהיא לא שומעת אותי...חחחחחחחחחחחחח וכן..היא מחרמנת אותי. ואין ספק שהיא מחרמנת כל בחור בעולם הזה.אפילו את יושבי הפורום הזה. אם לא...סימן שכדאי שהוא יבדוק מה קורה עם עצמו.(אולי הוא הומו? :) :) :)

¥EleVatioN¥

New member
תראה...../images/Emo129.gif

אם היא ראתה תפקיד ונורא אהבה אותו, סצנות עירום לא יעצרו בעדה. לא נדמה לי שהיא תבחר דמות רק בגלל סצנות סקס וכאלה וגם אם כן תגידו תודע
אני יודעת שאתם נהנים מזה

יש לך בעיה בראיה...

זה "משחק" והיא מתה על זה והיא תעשה הכל בשביל זה. גם אם זה עלול לחרמן אנשים כמוך. מה לעשות?

2qt2bstr8

New member
תשמע ..תראה..

אנגי' היא אישה חזקה עם המון ערך עצמי... והיא יודעת שהיא משדרת סקס.. והיא יודעת שיש לה הרבה בנים (כמוך..) שיושבים ומאוננים על התמונות שלה.. והיא יודעת שיש לה מעריצים (כמונו..) שמעריכים את העבודה כמו שהיא..ומעריכים את יכולת המשחק המדהימה שלה.. ואנג'י אם לא שמת לב כבר שמה זין על העולם ועושה מה שבראש שלה..ואם התפקיד שלה כולל להראות את גופה המדהים..אז זה מה שיהיה..זה התנסות כלשהי..במשהו חדש.. וזה מש שהיא אוהבת וזה עושה אותה מאושרת שיהיה לה לבריאות כפרה עליה.. ומה הקשר לכמה גברים היא שכבה איתם לסצינות הסקס?!! מה הקשר?!~! זה משחק וזה החיים שלה.. ההבדל גדול אחי~~!!!

למעלה