זה נכון????????..........

זה נכון????????..........

סליחה שפתחתי שירשור חדש אבל יש משהו שהטריד אותי...... באתר ששמתי קישור אליו רשום בפרטים של טראנקס שו'גיטה ובולמה אף פעם לא נישאו... זה נכון????????.... לא נראה לי......

Shazamit

New member
כן, הם נשואים

אני הבנתי שקודם הולידו את טראנקס, אח"כ נישאו ואז הולידו את ברה, כי בסאגת סל שום דבר לא רמז שהם נשואים וגם טראנקס מהעתיד לא רמז שהם יתחתנו, אלא רק יולידו אותו. חוץ מזה, אחת העדויות לכך שהם כן נשואים, היא שבטורניר העולמי בתחילת סאגת בו, בולמה וצ'יצ'י מתווכחות מי מהבעלים שלהן ינצח...

thorondor

New member
גם יש עוד עדות ../images/Emo58.gif

בסאגת בוו גוקו מבטיח לאלדר קאי דייט עם אישה כדי שהוא עישה את הטקס לגוהאן, וג'יטה שואל אותו אם הוא מתכוון לבולמה, גוקו עונה שכן ואז וג'יטה צועק עליו "she's my wife!" אבל אמרו לי מתישהו שביפנית זה לא מחייב אישה במושג טקסי או חוקי של נישואין, אלא יכול להיות גם בת-זוג.

thorondor

New member
לא ידוע בוודאות

לא מוזכר שום טקס נישואין בין בולמה לוג'יטה, למרות שיש עדויות שרומזות שהם כן התחתנו.

General Zod

New member
קצת אור הנושא

בנוגע ל-GT אין לי מושג כי לא ראיתי. אבל ב- DBZ ווג'יטה ובולמה לא נישאו וגם באחד הפרקים ביפנית טראנקס אומר את זה לגוהאן או לגוקו (לא זוכר). אבל בגירסה האמריקאית כנראה לא רצו שתהיה השפעה רעה לילדים ואמרו שהם כן נישאו. אני זוכר שפעם מישהו הביא ScreenShoot של המשפט המדוייק שטראנקס אומר על זה, אבל אני לא זוכר מי זה היה

thorondor

New member
אבל זה מיראי טראנקס

בקו הזמן שלו הם לא התחתנו, אבל לא ידוע אם זה קרה בקו הזמן הרגיל.

General Zod

New member
אבל זה לא משנה

כי קו הזמן לא משתנה בשתי העולמות רק עד הופעת האנדרואידים. זאת אומרת שהתקופה שווגי'טה ובולמה היו בקשר היא זהה לתקופה המקבילה בעולם של טראנקס לכן אין שינוי בנושא הזה.

thorondor

New member
זה כן משנה

אם הייתה חפיפה מושלמת בין העולמות, אז אנדרואידים 20 ו-19 לא היו אמורים לתקוף בכלל.

Son Gohan

New member
הנה

הנה ההוכחה זה קובץ גיף שמישהו מפורום מנגה ואנימה עשה (שכחתי מי *BAKA BAKA*)

לא רציתי לפתוח שרשור חדש אבל....

רציתי רק להגיד שביום רביעי ה-2/4 יש לי יום הולדת ואני יהיה בת 14

למעלה