זה נכון???

זה נכון???

בסקר שהתפרסם היום ב"ידיעות" הגבר הישראלי מקיים יחסי מין פעם בחמישה ימים.... פעם בחמישה ימים........ טוב שלא עניתי לממתינה שלהם...

../images/Emo12.gifכנראה שהגברים שענו לסקר

לא שווים חחחחחחחחחחחחחחחח לכן אחת לחמישה ימים עושים להם טובה חחחחחחחחחח

../images/Emo12.gifאני בשוק מייקי ואתה עוד דואג-

למרכבה??????? מצבך ידידי גרוע, פעם בחמישה עשר ימים אוי ואבוי!

sahr12

New member
את בשוק את בהלם את ה-מ-ו-מה..

חחחחחחחחחחח....אצלך זה עולם כחול עמוק.........חחחחחחחחח בעלך בא.......נכנס בדלת.....פותח תריצ´רץ......מוציא את הגפרור...... ,בואיהי דהרדי (ברומנית יש עוד "ה")...חחחחחחחחחחחח אף פעם אין כאב ראש,אף פעם לא עייפים,אף פעם אין חשק,אין אורחים, אין עצבים ,אין ריבים......"בוההיאי דההרדי"...חחחחחחחחח 5 פעמים בשבוע ???????????יאללה,יאאלה....חחחחחחחחחחחח

סער קודם כל לא רומני הונגרי!!!!!!!!

אם הוא ישמע שאמרת שהוא רומני הוא הורג אותך חחחחחחחח להונגרים יש קטע כזה הם לא סובלים ת´רומנים חחחחח לגבי הסקס נשמה אתה יודע שאני לא דופקת חשבון פה לאף אחד אני מדברת תמיד גלויי!!!!!!!!!!! אז ככה אל תגזים לא יום יום אבל כן יום כן יום לא אנחנו עושים סקס וכי למה זו בושה??? אני חולה על סקסססססססססס אני נינפומנית מוצהרת זו בושה??!! תמיד אם אני עולה למחשב בלילה, אני דואגת לעלות עליו לפני המחשב מתענגת ואז עולה למחשב. אז יוצא שאנחנו עושים יום כן יום לא זה מספיק בשבילך שאהיה המומה לשמוע שאדם אומר פעם בחמש עשרה יום???

כמה גרוע זה יכל להיות נו באמת מייקי

sahr12

New member
הלואיי עליי כח פיזי...

יום כן יום לא.....איממממממממאאאאאאאאאאאאאאאאאאא....... צריך לעשות על שם בעלה פסל,או להוציא בול (בול).....חחחחחחח

sahr12

New member
בחיי, מעריך תפתיחות שלך...

תהנו... יום כן,יום לא..יאווארדי......חחחחחח חחחחחחח......

נו סער סיצי אתם רצינים?????????????

אף אחד לא עושה פה סקס יום כן יום לא??????????? תשמעו מה קורה לכם זקניםםםםםםםםםם???????? חוץ מזה סער מה זאת אומרת כוח שלו פסל עליו? יו
למה צריך כוח צריך הנאה כייפיות אני לא מבינה באיזה זכוכית אתם מסתכלים על סקס אבל זה כייף זה הנאת החיים. האורגזמההההההההההההה לה לה לה לה ..... ואלהההההההההה ת´חרפנתי היום...אגב היום זה היום כן

הסקר הזה הוא שטויות והוא חסר משמעות

בגלל שבן אדם הוא לא יצור סטאאטי. יש תקופות ויש תקופות. היו לי תקופות בהן המגדל הלוהט שלי לא היה רואה כמעט אור יום בכלל, בגלל שהיה כל הזמן בחפירות ענוגות בנבכי גן העדן הנשי, משהו כמו 3 עד 4 פעמים ביום, והיו תקופות שגם עברה... שנה .. ואפילו יותר... והוא היה מובטל גמור.. רחמנן ליצלן.... ועל זה כבר אמרו חכמנו ז"ל: "איבר קטן לו לאדם משביעו רעב, מרעיבו שבע". ואני אומר גם את אימרת חז" זו יש לעדכן לימנו ולו במעט, ולהלן הנוסח הטרי: "איבר קטן לו לאדם משביעו - רעב, מרעיבו - רעב עוד יותר..." וככה זה אצלינו הגברים, בד"כ.. אצל הנשים.. נו.. בזה קטונתי מלפסוק. הפס(ש)יקה כידוע היא נחלתן של הנשים בד"כ....

חניבעל.

New member
מייקי - הם התכוונו

סקס עם האשה לה הם נשואים........ האמת שזה הרבה פחות - אתה מעלה את הממוצע.

ביוון זה זוועה.....

אתה מזפזפ בחצות קצת בטלויזיה לפני השינה.... שלושה ערוצים של פורנוגרפיה, 2 ערוצים של אירוטיקה,עוד שני ערוצים עם פרסומות וחסויות של שירותי מין, אפילו באנימל פלנט רואים אריות שלא מפסיקים לזיין..... סדום ועמורה....הסתפקתי ב-CNN ....

למעלה