זה נכון?

YaeL GirL

New member
זה נכון? ../images/Emo7.gif

יש רק 8 פרקים? בבקשה לא לבאס אותי.

YaeL GirL

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זאת אומרת, אפשר להתחיל את הספירה לאחור?
ה

טוסט16

New member
נצל"ש

העונה השניה של מרחק נגיעה תגיע מיד אחרי סוף הראשונה? כאילו אם יום שלישי שאחרי פרק 8 יהיה ת'עונה השנייה או שנצטרך לחכות? [רק שהעונה השנייה לא תהיה בהפרשי שבוע! חח אני אתחרפן!!]

טוסט16

New member
חחח

אני אתן להם רעיון אחר: שיעשו סוף טוב ושמח ומאושר happy ending לפחות לעונה השנייה!!

Dead Immortal

New member
חהחהחה אני יודעת איזה סוג של סוף

הסוף של העונה הראשונה יהיה
אמא של חברה שלי אחת הבמאיות שם, אז היא הייתה בהקרנה וישבה ליד הנרי כל ההקרנה
אבל עשו איתם איזשהו הסכם שתיקה כזה.. אז הם לא יכולים.. היא רק אמרה לי שאני אבכה בסוף..אבל כי זה מרגש כזה..

בת 1986

New member
חח זה צפוי...

דאייי כיף לה שהיא ישבה ליד הנרי............!! אגב- ביקרת בקומונה שלו כבר??

טוסט16

New member
האאאאאא

לשבת ליד הנרי [
] זה סקסע!! דיי הוא פשוט מושלםם אעע ואם כבר סקסע, איזה חמוד הוא היה כשהוא דיבר על זה שהוא חרמן בטירוף בראיון לגיא פינס XDD ואיזו דפוקה אני, ראיתי את זה ליד אמא שלי. והוא כזה אומר "סקס סקס זה כל מה שבראש שלי" ומשו על פורנו.. ועוד כשגיאה דיברה שהיא בסבבה שלה סמים במסיבות... אלוהים רציתי לקבור ת'צמי!! XDD

yafitk

New member
מה זה צריך להיותת??

מה קרה לשחקנים התמימים שלנו??? לא ראיתי את התכניתת.. של גיא פינססס יואוו תשבעי שזה מה שהיה חחח אז השחקנים הם לא תמימים כמו שהם נראים חחחחח איזה חמודים

yafitk

New member
חח ראיתי

ראיתי כבר בוי או די חחח וואוו הם במציאות שונים לגמרי מבסדרה טוב אולי זוריק לא כל כך שונה אבל רוחל'ה ז"א גאיה שונה לגמררייי מה זהה... סמים בלאגנים סחתיין חחח לא נורא מותר לה קצת חחחחחח תגידו מה נסגר אבל עם התסרוקת של גאיה?? מה היא בכוונה עושה את זה כדי להראות מבוגרת או משהו אני לא מבינה בכל מקרה חבל עם פזור היא יכולה להיות מהממת וזוריק כמו תמיד חתיך.. יפה לו קוצים

טוסט16

New member
חחחח

זה שהם לא באמת כאלו זה רק מראה כמה שהם שחקנים סוסים!!!

למעלה