זה נכון ש...

חחחחחחחחחחחחח הרגת אותי

זה שזמרי רוק/רוק כבד מתמשים בסמים בשביל מרץ זה לא אומר שגם אלאוד משתמשות..........אמממממ........יש דרכים יותר טובות להגיע למרץ
והרכים הללו לא מזיקות

אז למה....

אז למה כתוב באתר של החדשות עליהן את-כל זה? Sarah confessed her secret drug habit to the News of the World She had her first joint at 16 to numb the pain of her father's affair with a 20-year-old blonde and slid into a two-year nightmare of dope taking and hard drinking Speaking as never before, 22-year-old Sarah admitted: "I smoked cannabis for about two years between the ages of 16 and 18 It was the lowest point of my life." יענו שהיא מודה שבגיל 16 היא עשנה!

שכחתי להוסיף ש..

שכחתי להוסיף שהכתבה למעטה מתחילה בכותרת:Sarah's Drug Habit זה באמת נכון?????????????
אם כן אני מקווה בשבילה שהיא הפסיקה,כי הן להקה ממשששש טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sapir aloud555

New member
חח

לא זה לא נכון
גם אתר החדשות טועה, והמ..זה האתר הישן, מאז שהייתה לו "יומולדת" לא עידכנו. אז רוב הסיכויים שזה בולשיט אחד גדול

sapir aloud555

New member
אמ ../images/Emo4.gif

לפי מה שהבנתי היא רק מעשנת. סמים? בכלל לא. ואת יודעת, יכולות להיות המון שמועות..והמון סיפורים. ואם היא נגיד הייתה לוקחת סמים, את חושבת שהיא הייתה נראית כמו שהיא? אין סיכוי..

חח יצא לי בטעות...חח

באתי לכתוב יששש...בגלל שאם שרה באמת הייתה לוקחת סמים או מעשנת (עדיין) אז הקול שלה ישתנה וזה לא יהיה טוב כי לפי-דעתי יש לה קול ממש טוב!!

למעלה