זה נכון ש...

זה נכון ש...

אצל בנות אהבה ראשונה אף פעם לא מתה? שכל חבר חדש אתן משוות לאותו 1 שאהבתן ושמדי פעם אתן חושבות עליו למרות שיש לכן מישהו? או שאולי זה עובר בסופו של דבר אחרי כמה שנים?

מנסיון זה אחרת

נפרדתי מחברה שלי אחרי חודשיים כי היא הבינה שהיא עדיין אוהבת אותו. ו3 ידידות שלי סיפרו שהן לא יכולות לשכוח את אהבת הראשונה אפילו אחרי שנתיים. כולן בגילאי 16-17

Vdrums

New member
אתה שם לב שאתה מדבר על

ילדות בגיל 16-17? למה אתה מצפה... אני מניח שאתה בגילן...

עכשיו זה מובן

הם בגילאי 16-17, כמה אהבות שבאמת ניכנסות ללב יש בגיל הזה? תן להן קצת זמן לגדול. להתאהב עוד פעם..

ממש לא נכון.

כמו עם כל אהבה - מגיע יום והוא כבר לא חשוב, ובקושי זוכרים אותו. לפחות אצלי, האהבה הראשונה היא שולית. האחרונה היא החשובה. בכל אופן, אני באופן אישי הפסקתי לאהוב את בן זוגי הראשון עוד לפני שנפרדנו. תסריט עצוב אבל די נפוץ. קצת קשה לראות, אין במצב כזה הוא היה יכול להאפיל על כל הבאים אחריו.

LCA

New member
תמיד זוכרים

את האהבה הראשונה.. לטוב ולרע! אבל השאלה היא מה עושים עם אותו זכרון.. אם משאירים את האהבה בתור זיכרון וממשיכים קדימה או שנותנים לאהבה הראשונה לנהל לנו את החיים!

מסכימה עם כל מילה

ובקשר למה שעושים עם הזכרון - הכוונה היא שלא כל זכרון משמש להשוואה. וגם מה שאמרו על הילדות בנות 16. עוד לא עברו מספיק שנים כדי שניתן יהיה לקבוע מסמרות ולומר ש"תמיד משווים זוכרים לאהבה הראשונה"..

למעלה