:'(זה ניגמר לתמיד:'(
היום הלכתי לשחר ודיברתי איתה וניסתי לראות מה עובר עלייה אבל כלום לא הצלחתי להשיג היא לא אמרה לי כלום
דיי התייאשתי ממנה ובאמת התייאשתי! שראיתי שאני מנסה לשווא לדעת מה עובר עלייה ומה יש לה שאלתי אותה שאלה: "את רוצה לוותר או לתת לזה היזדמנות להמשיך?..." היא ענתה: "לוותר"... ואני אמרתי לה סבבה טוב שאמרת לי את זה עכשיו, בואי אני אקח אותך לבית ואלך. היא אמרה לי לא, בוא נישאר עוד קצת פה, אז נישארתי איתה ואז חיבקתי אותה ואמרתי לה:"שחר, אני אוהב אותך ויהיה לצידך תמיד בכל דבר ולא משנה מה, אני לא רגיל לראות אותך ככה, כואב לי שאת ככה, אם תרצי לספר לי מה קורה לך ועובר עלייך אני פה בישבילך תמיד, לבכות,לאהוב, לחזק, לעמוד לצידך, לשמח אותך כל דבר אני פה תמיד בישבילך!!!... ואז היסתכלתי בעיניים הכחולות שלה ואמרתי לה שאני איתה תמיד ונתתי לה נשיקה במצח..." והלכנו... הורדתי אותה בבית וניסיתי שוב בפעם האחרונה אבל היא שוב הייתה בשלה, אז היא הלכה ואני נפלתי על ההגה של האוטו כמעט ובוכה אז היא היסתכלה עליי שאלה אם הכל בסדר ואם היא רוצה שהיא תישאר ואמרתי לה מה שבא לך היא נישארה קצת שמה לי יד על הכתף ואז אמרתי לה שתלך ותשאיר אותי לבד... אחרי שהיא הלכה נישארתי באוטו מחוץ לבית שלה שעתיים :'( ואז נסעתי לבית הכי גמור ומבואס שיש... אמרתי לה שאם היא תרצה שוב לנסות אני אחכה לטל' ממנה אם היא לא תתקשר אז אני יבין שזה ניגמר סופית. זהו הכל ניגמר אני שוב רווק לא מבוקש, דיי אין לי כוח יותר לבנות, למה זה מגיע לי? למה זה קורה לי? לא עשיתי רע ולא מגיע לי רע! זה שיר שאני שומע בלי הפסקה לא יכול לשמוע שירים אחרים זה אחד השירים
יזהר אשדות- התחלות מביט מלמעלה על אורות של עיר מזהה בדיוק את החלון יורד אל הצומת והבהוב כתום משחק עם כתובת של מלון התחלות הן תמיד גם סוף של תקופה עוברת שאיתך נשארת עוד שקיעה עוד זריחה עוד כאב שישאר איתך חולף מול הבית שהשארתי בו את ימי, לילותי, אותי ולאורך הדרך לבבבות שבורים ובדידות שתשאר איתי התחלות הן תמיד גם סוף של תקופה עוברת שאיתך נשארת עוד שקיעה עוד זריחה עוד כאב שישאר איתך הצלי ההתחלה ניגמרה והפכה לסוף ונישאר כאב שאיתי הולך 
היום הלכתי לשחר ודיברתי איתה וניסתי לראות מה עובר עלייה אבל כלום לא הצלחתי להשיג היא לא אמרה לי כלום