:'(זה ניגמר לתמיד:'(

snir 932

New member
:'(זה ניגמר לתמיד:'(

היום הלכתי לשחר ודיברתי איתה וניסתי לראות מה עובר עלייה אבל כלום לא הצלחתי להשיג היא לא אמרה לי כלום
דיי התייאשתי ממנה ובאמת התייאשתי! שראיתי שאני מנסה לשווא לדעת מה עובר עלייה ומה יש לה שאלתי אותה שאלה: "את רוצה לוותר או לתת לזה היזדמנות להמשיך?..." היא ענתה: "לוותר"... ואני אמרתי לה סבבה טוב שאמרת לי את זה עכשיו, בואי אני אקח אותך לבית ואלך. היא אמרה לי לא, בוא נישאר עוד קצת פה, אז נישארתי איתה ואז חיבקתי אותה ואמרתי לה:"שחר, אני אוהב אותך ויהיה לצידך תמיד בכל דבר ולא משנה מה, אני לא רגיל לראות אותך ככה, כואב לי שאת ככה, אם תרצי לספר לי מה קורה לך ועובר עלייך אני פה בישבילך תמיד, לבכות,לאהוב, לחזק, לעמוד לצידך, לשמח אותך כל דבר אני פה תמיד בישבילך!!!... ואז היסתכלתי בעיניים הכחולות שלה ואמרתי לה שאני איתה תמיד ונתתי לה נשיקה במצח..." והלכנו... הורדתי אותה בבית וניסיתי שוב בפעם האחרונה אבל היא שוב הייתה בשלה, אז היא הלכה ואני נפלתי על ההגה של האוטו כמעט ובוכה אז היא היסתכלה עליי שאלה אם הכל בסדר ואם היא רוצה שהיא תישאר ואמרתי לה מה שבא לך היא נישארה קצת שמה לי יד על הכתף ואז אמרתי לה שתלך ותשאיר אותי לבד... אחרי שהיא הלכה נישארתי באוטו מחוץ לבית שלה שעתיים :'( ואז נסעתי לבית הכי גמור ומבואס שיש... אמרתי לה שאם היא תרצה שוב לנסות אני אחכה לטל' ממנה אם היא לא תתקשר אז אני יבין שזה ניגמר סופית. זהו הכל ניגמר אני שוב רווק לא מבוקש, דיי אין לי כוח יותר לבנות, למה זה מגיע לי? למה זה קורה לי? לא עשיתי רע ולא מגיע לי רע! זה שיר שאני שומע בלי הפסקה לא יכול לשמוע שירים אחרים זה אחד השירים
יזהר אשדות- התחלות מביט מלמעלה על אורות של עיר מזהה בדיוק את החלון יורד אל הצומת והבהוב כתום משחק עם כתובת של מלון התחלות הן תמיד גם סוף של תקופה עוברת שאיתך נשארת עוד שקיעה עוד זריחה עוד כאב שישאר איתך חולף מול הבית שהשארתי בו את ימי, לילותי, אותי ולאורך הדרך לבבבות שבורים ובדידות שתשאר איתי התחלות הן תמיד גם סוף של תקופה עוברת שאיתך נשארת עוד שקיעה עוד זריחה עוד כאב שישאר איתך הצלי ההתחלה ניגמרה והפכה לסוף ונישאר כאב שאיתי הולך :(

ע ו פ ר ה

New member
../images/Emo201.gifכל סוף הוא התחלה

של משהו חדש. כל מוות הוא לידה של משהו חדש. רק חבל כל כך שהשינוי עובר דרך כאב פיסי, נפשי. ושאין קיצורי דרך וצריך לעבור דרך הכאב. אני מאחלת לך שהתקופה הזו תעבור לך מהר ושתמצא חברה שתאהב אותך ותהיה בשבילך בדיוק כמו שאתה יודע להיות בשבילה. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

snir 932

New member
לא מאמין כבר בכלום ../images/Emo10.gif

אני שבור ממש בפנים ולא בא לי ממש לעשות כלום :&#39
חיים פשוט חרא!!! ואני כבר לא אופטימי יותר! לא מחכה ולא נראה לי שתבוא.

כואב לי לשמוע שניר../images/Emo201.gif

אבל נכון, תמיד כשכאב כזה בא חושבים שזהו, אין כוח יותר, החיים בזבל, לא רוצה יותר בנות. אבל הזמן מרפא וממשיכים הלאה. אנחנו פה איתך שניר, אוהבים ומחבקים. קח לעצמך יום או יומיים, שפוך הכל, ואז צא החוצא חזק ומחודש.

snir 932

New member
אני חושב שאני אקח את הפרידה...

הזאת בקלות לשם שינוי אני דיי מרגיש שלם איתה, וגם הייתי עכשיו עם ידידה שלי ועם חברה של שחר וחבר שלה ווואלה אני מתחיל להבין מכולם שהיא הפסידה פה ולא אני. אני אוכל למצוא ולהכיר מישהי שתעריך אותי והכל לא כמו שחר שלא העריכה ולא כלום ואני עכשיו יהיה בגישה שהכל יהיה טוב גם אם אני חושב שלא יהיה טוב. לילה טוב וחלומות מתוקים לכולם

tutit1005

New member
שנירוששששששש../images/Emo24.gif

ברור שהיא הפסידה ובגדוללל יעידו כולם בבית הזה אבל אני שמחה בהחלטה שלך..{לא שיש לי משהו נגד שחר} פשוט אי אפשר להשאיר זאת כך..זה מטמטם ..וגורם לשיגעון.. שניר יקר שלי..יהיה טוב אתה עוד תראה ..אתה רק בתחילת הדרך של חיי האהבה עם לא זו תבוא אחרת.. אני מאחלת לך אחת שתאהב אותך ותעניק לך כי מגיע לך אתה מקסים ויודע להשקיע באהבה..תאמין לי שמי תזכה בך ..תהיה מאושרת.. אז בהצלחה בכל..מחזיקה לך אצבעות לילה טוב ..וחלומות פז

zahav2007

New member
היי שניר!

אני יודעת שאתה כואב מאוד עכשיו,ושפרידה זה דבר מסריח וכואב(תאמין לי שאני יודעת,עברתי גם כמה פרידות בחיי)אבל תנסה לא לראות את זה כסוף העולם...למרות שאתה אוהב את שחר והכל...אני חושבת שהיקום סימן לך כמה פעמים שזה לא הקשר המתאים עבורך...ואתה התעקשת והתעקשת...ובסוף זה נגמר. אז תגיד לעצמך-יהיה בסדר,אני אכיר אחרות,ואני אמצא בסוף את המתאימה לי! אתה רק יכול ללמוד מהקשר הזה על עצמך. מה אתה יכול לשפר...החיים זה ביה"ס. בכל אופן,מאחלת לך שתחזיק מעמד ותהיה חזק...

snir 932

New member
זהב את כל כך צודקת...!!!!

מהקשר עם שחר רק היבנתי עד כמה אני בן אדם טוב ואוהב ועד כמה היא הפסידה ברגע שהיא ויתרה עליי, את ממש צודקת בהכל ואני כבר לא מבואס כל כך בזכות בנות כל כך מדהימות שנימצאות פה
תודה על הכל בנות... בשישי ניקיונות זהב את פטורה מניקיונות אני ואת הולכים לקניות ובנינו אל תספרי לבנות נלך לאיזה בית קפה נישב ביחד שהן ינקו את כל הפורום פה חה חה חה

zahav2007

New member
אני שמחה שאתה מרגיש יותר טוב...

ולדעתי אל תיתן לה לבלבל אותך עוד...כי זה רק יכאיב לך עוד! די! נגמר,לא הלך ביניכם וזהו...ממשיכים הלאה... לגבי הנקיונות-תודה שפטרת אותי מזה!
כי גם ככה יש לי מה לעשות. ובכיף לגבי הבית קפה...
אבל רק אם בעלי מצטרף גם... שיהיה לך אחלה יום,ושהשמש תחייך לך ויהיה בסדר,אתה תראה !

היי זהב, שבוע טוב לך../images/Emo24.gif

מה קורה? מה חדש? אני מקוה שבעבודה יותר רגוע, וגם בבית. סופרת ימים כמוך ליום שבו את ובן זוגך תגשימו את חלומכם לגור לבד.

zahav2007

New member
היי רחלי../images/Emo66.gif

שום דבר מיוחד חדש...רק שמיום שבת נתפס לי הגב,הצוואר וקצת מהידיים...וזה לא נעים בכלל! אבל היום קצת יותר משוחרר... בעבודה יותר רגוע,תודה לאל...אבל עדיין מתוסכלת מכך שיש מעט עבודה! אתמול הייתי עם הבוסית שלי בהלוויה של אמא של המנהל שלי. לגבי דירה-אני בהחלט סופרת את הימים,ומידי פעם מרחרחת באינטרנט על דירות. חמותי כבר הספיקה לדבר עם בעלי על המצב הכספי והיא עדיין חיה בחלום שאנחנו צריכים לקנות דירה. אבל זה לא משנה מה היא חושבת,אנחנו נעשה מה שמתאים לנו,ומה שבאפשרותנו. חמוד מצידך לספור בשבילנו...
מה חדש אצלך?

המון כוחות וסבלנות זהב../images/Emo24.gif

בטח שאספור בשבילך את הימים, הריי מה רוצה חברה מחברה? שהיא תהיה מאושרת.

ע ו פ ר ה

New member
../images/Emo24.gifזהב, היתה לי תחושה

ששניר בילבל אותך וכשהוספת את בעלך לפגישה הבנתי שהתחושה שלי נכונה.... אני חושבת שתזמיני אותו לנקות את הפורום כך שלא ישעמם לו כשתפגשי עם שניר... אהבתי את התשובה שלך לשניר על הסימנים בדרך. ושניר, אני רואה שאתה מתאושש כמטיאור. אחלה. אני שמחה. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

zahav2007

New member
היי עופרה../images/Emo140.gif

מה הכוונה ששניר בילבל אותי בפגישה? מה שלומך?איך היה בחו"ל? דרך אגב,בערב החג,ניסיתי להיכנס לאוירה חיובית ורגועה,ושברתי את הקרח עם חמותי וחזרנו לדבר...למרות שעדיין יש קצר בתקשורת בינינו,לא יעזור! קשה לי לתקשר איתה...

ע ו פ ר ה

New member
היי זהב

קודם כל אני שמחה שהקרח נשבר. אני חושבת שאת צריכה להגיע עם חמותך להרגשה נוחה. זו לא חייבת להיות אהבה גדולה. אווירה חיובית ורגועה זה נפלא. יש לך בהחלט שיעור לא קל לגור עם החמות. אני לא חושבת שאני הייתי עומדת בזה, כשנישאתי. מזל שגרתי באילת והיא בתל אביב.
. אבל אחרי כמה שנים למדתי לאהוב אותה, לראות את התכונות הטובות שלה והיו לה הרבה. ובאשר לשניר שבילבל, סתם, לא משהו מיוחד אבל זה שיעשע אותי כשהוא הציע לך בית קפה ואת הזמנת גם את בעלך. (חוש הומור אישי שלי). בחו"ל היה נחמד. היה לנו קצת קשה עם הבת הגדולה שלקחה את כולנו למסע קניונים - מסע קניות - ואנחנו לא הצלחנו לומר "לא" ולשים גבולות. שיעור בהקשבה שלנו לעצמנו ושלה לסביבה. שיהיה אחלה יום באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

zahav2007

New member
אהלן עופרהל'ה...../images/Emo140.gif

כן,זה בהחלט עושה הרגשה טובה שהקרח נשבר אבל את יודעת...עם התקשורת הלקויה שיש בינינו,אני מרגישה כאילו תמיד יש משהו שמפריד בינינו וממש קשה להגיע אליה! היא ממש קשה ומוזרה...אז ככה שאוירה חיובית אין ממש! היא כל הזמן חיה את הסבל של עצמה(ואומרת שהחיים שלה קשים כל הזמן...)ומקרינה את זה גם לסביבה(בבית)וזה מתבטא בפרצוף 9 באב באופן תמידי. היא אף פעם לא מחייכת!וזה נוראי.והיא ממש מסכנה לדעתי. לגבי חו"ל...איפה היית בדיוק,תזכירי לי? חבל שהיה יותר קניות מאשר טיול ממש...אבל את יודעת,ככה זה בנות ובעיקר מתבגרות!
בהחלט הייתם צריכים להציב לה גבולות.שהקניות יהיו זמן מוגבל,כי אפשר ממש להגזים עם זה...ואני יודעת מנסיון אישי...
היום מזג אויר מוזר...חמסין ,אני שונאת את זה... שיהיה לך אחלה יום,באשר תהיי! באהבה

ע ו פ ר ה

New member
היי זהב

האם את יכולה להתחבר למחשבה ולידיעה שלך ולחמותך יש עניין לא פתור מגלגול קודם ולכן היא מתנהגת איתך כך? היו אנשים שהיה לי קשה לי איתם וכשהתחברתי למחשבה הזו, היה לי קל יותר. הבת המתבגרת שלי היא כבר בת 26. את חושבת שגיל ההתבגרות עובר מתי שהוא?
באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

zahav2007

New member
האמת שזה מדהים מה שאת אומרת,כי...

אני בקשר עם איזו מתקשרת,והיא אמרה לי בדיוק ככה,שיש לי קשר עם חמותי מגלגול קודם-שעבדנו ביחד ושהיא כועסת עליי,וזה לא פתור בינינו! הקטע שזה נותן לי להבין למה אנחנו ככה,אבל אני לא מבינה איך עליי לתקן את התקשורת איתה? היא גם אמרה לי שלא סתם הכרתי את בעלי,כי חלק מזה היה בשביל לפתור איתה את העניין...

ע ו פ ר ה

New member
אני מחייכת

כי לא ידעתי אם לכתוב לך את זה כל כך ישיר ואיך תקבלי את הרעיון. אז אני שמחה שכבר אמרו לך. קופצת לי המילה סליחה. תבדקי איך את יכולה לסלוח לה, לסלוח לעצמך, לסלוח למצב הזה. פשוט תגלגלי ותבדקי. ותאמרי לה תודה, כי היא בעצם מלמדת אותך דברים על עצמך. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

zahav2007

New member
את מכירה את הקלפים-פנימיאליים?

אני בטיפול הילינג ובסוף כל טיפול אני לוקחת קלף ויוצאים לי דברים מדהימים! אז באחד הפעמים-יצא לי שאני צריכה לכתוב מכתבי סליחה,ועדיין לא עשיתי זאת. אני לא יודעת מה לכתוב??? אבל זה נכון שסליחה עושה דברים מדהימים בלב שלנו!

למעלה