זה נחשב לסקס?

זה נחשב לסקס?

אני בקשר עם בחור איזו תקופה ועם הזמן כנראה שהקשר הזה יהפוך לקשר רציני ומחוייב יותר(מאוד מסובך בשביל להסביר בדיוק).מעבר לשיחות ולכיף איתו,יש ביננו גם אינטימיות מן הסתם-אבל לא שכבנו.יש מגע,אנחנו משתפשפים אחד על השניה ללא עירום,הוא מחדיר לי אצבעות,יש להט ותשוקה.והאמת שזה מספיק לי.לא,אני לא בתולה ואני לא חסרת ניסיון-להפך.סתם זה הכי נחמד לי כרגע(ולא ק עם הבחור הזה).בינתיים לא הייתי רוצה להתקדם. בכל מקרה,זה לא נחשב לסקס נכון?כי גם בזה לא הייתי מעוניינת.

ohadz

New member
מה זה משנה מה זה "נחשב"?

ובעיני מי זה "נחשב"? מי קובע מה "נחשב" ומה לא? החברה? את? הוא? הרי ברור כי מתקיים מגע מיני ששניכם רוצים בו, אז מה לעזעזאל זה משנה עם זה "נחשב" לסקס, לסקס חלקי, לסקס יבש או אנאערף מה? כל עוד טוב לכם ואתם נהנים, שימו זין (תרתי משמע
) על מה "נחשב" למה ובעיני מי.

daniella1980

New member
בעיני מי?

מספר ההגדרות של מה שתיארת כמספר האנשים שיגדירו את זה. איך את מגדירה את זה? אני הייתי מגדירה את זה כאינטרקציה מינית אינטימית. את באה לשאול אם כל עוד אין חדירה אז זה לא "סקס"? לי קשה לחתוך את התחומים האלו להגדרות, אני רק חושבת שאם עבורך חדירה היא משמעותית יותר ואת בוחרת שאינך רוצה להגיע לשם עדין, אז כך תעשי ותרגישי טוב עם עצמך להגדרותיך. תעשי רק מה שנעים ונוח לך, ואז אין שום סיבה שתרגישי לא שלמה. עזבי אותך מהגדרות.

אני לא מגדירה את זה כסקס

אבל אם אתם הייתם מתנהגים ככה איך הייתם מגדירים את זה.סתם מסקרנות ולא בשביל לשנות את דעתי.גם מעניין אותי מה הבחור חושב על זה לכן שאלתי.לא הייתי רוצה שלזה הוא יקרא "סקס" כי זה לא.אז שוב-מה דעתכם? תודה על התגובות!

ohadz

New member
את בת 25!

מה אכפת לך איך *הוא* יקרא לזה?? שלא ירוץ לספר לחבר'ה?

למעלה