זה נחשב בגידה?

Bella Lola

Active member
אם אני רווקה?
שאלה מהחיים הקודמים שלי. מנסה לסגור פינות עם המצפון שלי. ומשועממת משהו...

טכנית, לדעתי, מי שרווקה לא בוגדת כי אין לה במי לבגוד (אלא אם כן זה "נחשב" שהיא "בוגדת" באשתו של המאהב שלה.....? מחשבה משונה, לא?).
מוסרית, תלוי...?
אם לא ידעה שהצד השני נשוי - פטורה מאשמה
אם ידעה - חצי אשמה כי תרמה ביודעין לבגידה של אדם אחר
אם ידעה וגם פיתתה - אשמה בדיוק כמו הצד השני

מה דעתכם?

נ.ב. שיהיה ברור, אני לא שופטת אף אחד. אני הייתי כל השלושה - לא ידעתי, ידעתי, וגם ידעתי ופיתיתי (פיתיתי?? פיתתי?? פיתתתי??? עברית קשה שפה) (ועכשיו בא לי פיתה)

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אם אני רווקה?

טכנית, לדעתי, מי שרווקה לא בוגדת כי אין לה במי לבגוד (אלא אם כן זה "נחשב" שהיא "בוגדת" באשתו של המאהב שלה.....? מחשבה משונה, לא?).
מוסרית, תלוי...?

מה דעתכם?

נ.ב. שיהיה ברור, אני לא שופטת אף אחד. אני הייתי כל השלושה - לא ידעתי, ידעתי, וגם ידעתי ופיתיתי (פיתיתי?? פיתתי?? פיתתתי??? עברית קשה שפה) (ועכשיו בא לי פיתה)
אתחיל ואומר שלאחרונה אחרי שקניתי חומוס טעים נוראאאא התחלתי לנשנש עם פיתה כך שלא רק לך בא פיתה😄ולשאלתך-
אני רווקה +2 בוגרים,והרגשתי כאילו אני כתבתי את זה,נגע לי בכמה דברים:
ראשית,בעברי הרחוק היו לי רומנים עם נשואים,לא כל שבוע בל נגזים אבל חלק ממני ידע בדיוק למה אני נמשכתי לגבר "שלא מותר",מים גנובים ימתקו",שיעמום וצורך בריגושים,ואולי סתם הרס עצמי הצורך לקבל חיזוקים ואכן מודה,תמיד חיפשתי ריגושים ובין היתר כפי שציינת את כל הדברים.
כן,הרגשתי אשמה,גם כשפיתחתי רגש לא האשמתי את עצמי כי ידעתי שהצד השני נשוי-ומאד,ולא היה לי צורך בהרס משפחה,ובואו ונודה-לא בטוח שהם היו הופכים לבני זוג כי זה היה סבבה כך.
לסיכום-כבר המון שנים אין לי שום עניין ורצון,וגם במרומי גילי-אפילו לא לסטוץ כי חייבת רגש,משיכה וגם אז אבל -היום הכול שונה,מתבגרים.
ואגב,לא חשתי בגידה כלפי שום צד,רק כלפי עצמי,ולמדתי עם השנים.

Bella Lola

Active member
אתחיל ואומר שלאחרונה אחרי שקניתי חומוס טעים נוראאאא התחלתי לנשנש עם פיתה כך שלא רק לך בא פיתה😄ולשאלתך-
אני רווקה +2 בוגרים,והרגשתי כאילו אני כתבתי את זה,נגע לי בכמה דברים:
ראשית,בעברי הרחוק היו לי רומנים עם נשואים,לא כל שבוע בל נגזים אבל חלק ממני ידע בדיוק למה אני נמשכתי לגבר "שלא מותר",מים גנובים ימתקו",שיעמום וצורך בריגושים,ואולי סתם הרס עצמי הצורך לקבל חיזוקים ואכן מודה,תמיד חיפשתי ריגושים ובין היתר כפי שציינת את כל הדברים.
כן,הרגשתי אשמה,גם כשפיתחתי רגש לא האשמתי את עצמי כי ידעתי שהצד השני נשוי-ומאד,ולא היה לי צורך בהרס משפחה,ובואו ונודה-לא בטוח שהם היו הופכים לבני זוג כי זה היה סבבה כך.
לסיכום-כבר המון שנים אין לי שום עניין ורצון,וגם במרומי גילי-אפילו לא לסטוץ כי חייבת רגש,משיכה וגם אז אבל -היום הכול שונה,מתבגרים.
ואגב,לא חשתי בגידה כלפי שום צד,רק כלפי עצמי,ולמדתי עם השנים.
וואו, אני מאוד מתחברת לכל מה שכתבת לגבי הסיבות למה הלכת עם נשואים. כמו שאמרת שכשקראת מה שכתבתי, הרגשת כאילו את כתבת את זה - אז ככה. ממש.

והמשפט האחרון שלך מאוד עוזר לי. תודה!!

אבל לעניינו: איפה קונים את החומוס הטעים נוראאאא?? עשית לי חשק 😋

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
וואו, אני מאוד מתחברת לכל מה שכתבת לגבי הסיבות למה הלכת עם נשואים. כמו שאמרת שכשקראת מה שכתבתי, הרגשת כאילו את כתבת את זה - אז ככה. ממש.

והמשפט האחרון שלך מאוד עוזר לי. תודה!!

אבל לעניינו: איפה קונים את החומוס הטעים נוראאאא?? עשית לי חשק 😋
בחיפה,בקניון לב המפרץ חומוס "אבו גוש קניתי לי חצי קילו,בליי שאוורמה וכאלה.
לעניין הנשואים:
אני אמוציונלית נורא,מודה שאחרי גיל 50 משהו קורה,בנפש ,בגוף ובכלל,אם בעבר היה לי סטוץ תמיד ציפיתי לעוד,דרך המגע וסקס חיפשתי משהו אחר אבל זו אני ,אבל אם לך מתאים סטוץ או אחר עם נשוי,זה שלך בלבד,ואם פגשת את,,,,ואת מבינה שזה קשר זמני,מיני,צורך למלא,סבבה כי אחרת אין לזה עתיד(בעיקר אם את מחפשת עתיד*).

Bella Lola

Active member
אוף. רחוק.
לעניין הנשואים:
אני אמוציונלית נורא,מודה שאחרי גיל 50 משהו קורה,בנפש ,בגוף ובכלל,אם בעבר היה לי סטוץ תמיד ציפיתי לעוד,דרך המגע וסקס חיפשתי משהו אחר אבל זו אני ,אבל אם לך מתאים סטוץ או אחר עם נשוי,זה שלך בלבד,ואם פגשת את,,,,ואת מבינה שזה קשר זמני,מיני,צורך למלא,סבבה כי אחרת אין לזה עתיד(בעיקר אם את מחפשת עתיד*).
אני כבר לא מחפשת שום דבר. סגרתי את הפרק הזה בחיים שלי.
אבל אמרת פה משהו שהקפיץ לי מחשבה! "ואת מבינה שזה קשר זמני... אין לזה עתיד" יש מצב - מצב מאוד גדול - שאיפשהו שם בתת-מודע שלי נכנסתי "בכוונה" לקשרים עם גברים לא פנויים כי ידעתי שלא יהיה לזה עתיד וגם לא רציתי שיהיה לזה עתיד.
כי עכשיו שאני חושבת על זה, כל פעם שניסו להכיר לי מישהו ו"פרסמו" אותו עם המילים "הוא מחפש משהו רציני", ישר הייתי מחפשת (ומוצאת!) סיבות למה אני לא רוצה להכיר אותו.

יעיש התימני

Well-known member
אוף. רחוק.

אני כבר לא מחפשת שום דבר. סגרתי את הפרק הזה בחיים שלי.
אבל אמרת פה משהו שהקפיץ לי מחשבה! "ואת מבינה שזה קשר זמני... אין לזה עתיד" יש מצב - מצב מאוד גדול - שאיפשהו שם בתת-מודע שלי נכנסתי "בכוונה" לקשרים עם גברים לא פנויים כי ידעתי שלא יהיה לזה עתיד וגם לא רציתי שיהיה לזה עתיד.
כי עכשיו שאני חושבת על זה, כל פעם שניסו להכיר לי מישהו ו"פרסמו" אותו עם המילים "הוא מחפש משהו רציני", ישר הייתי מחפשת (ומוצאת!) סיבות למה אני לא רוצה להכיר אותו.
הגיוני לגמרי.

נסיך.333

Well-known member
לעניין הנשואים:
חומוס ב"בלו בס" בפרדס חנה יותר טוב

יעיש התימני

Well-known member
אם אני רווקה?

מוסרית, תלוי...?

מה דעתכם?

אני צופה להוט בשתי תוכניות העוסקות בבגידה. אחת ב- MTV עם תמי רומן והשניה בערוץ הריאליטי בשם CHEATERS.
הנטייה הבסיסית היא להאשים את הגבר, מדי פעם מתברר שגם האשה ה"חוקית" לא טומנת ידה בצלחת.
אין בי כל יכולת לשפוט אף אחת-אחד.
לפעמים הדשא של השכן ירוק יותר, לפעמים הגינה של השותפה בעבודה מרתקת יותר.
אם יש דבר שאני סולד ממנו זה כשבני זוג "בוגדים" על חשבון - כלכלי ממש - בני זוגם. את זה ראיתי יותר מפעם. בן הזוג עובד קשה לפרנס והשני/ה משתמש בכסף הזה לצרכי ה"כיף" שלו/ה מבלי אפילו לחשוב לרגע שזה נורא מכל "בגידה".

מאוהב ברעיון

Well-known member
אם אני רווקה?

מוסרית, תלוי...?

מה דעתכם?

אין לי מושג, אני לא בוגד.
בקשר לדברים היותר חשובים בשרשור הזה... חומוס... אבו חסאן ביפו, קלבוני( יש כמה סניפים, יפו , חולון, ראשון... )רוני פול בבת ים מפתיע לטובה ממש, בקיצור, לא חסר.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אין לי מושג, אני לא בוגד.
בקשר לדברים היותר חשובים בשרשור הזה... חומוס... אבו חסאן ביפו, קלבוני( יש כמה סניפים, יפו , חולון, ראשון... )רוני פול בבת ים מפתיע לטובה ממש, בקיצור, לא חסר.
ממש תודה,😁אני צפונית אז לנסוע לאבו חסן ביפו?אהבתי מאד להסתובב ביפו כתל אביבית לשעבר אבל מאמינה שגם פה בצפון אמצא אבו אחד😅

דורון-55

Well-known member
ממש תודה,😁אני צפונית אז לנסוע לאבו חסן ביפו?אהבתי מאד להסתובב ביפו כתל אביבית לשעבר אבל מאמינה שגם פה בצפון אמצא אבו אחד😅
אם כבר צפון אז סעיד או סוהילה בעכו
ויש את רשת משואשה שלא רע גם
מניח שיותר טעים מאבו גוש

mיטלמן

Well-known member

Yakir4179

Well-known member
כמה טוב

בלו באס כפר ברוך,
"צפונית" זו הגדרה רחבה.
יפו בר מינן יש אזורים שם השם השם רק הנמל ,כל מה שקשור לערבים המצב נפיץ ,הם מבינים שכנראה להטיס אותם מפה זה הפתרון ,דרוזים צרקסים אין בעיה ,אני עובד עם סוחרים ערבים רואה את זה עליהם

דורון-55

Well-known member
אם אני רווקה?

מוסרית, תלוי...?

מה דעתכם?

לעניות דעתי אשמה מוסרית זה תלוי במוסר שלך
למרות שלדעת הרוב ללא ספק יש אשמה מוסרית .
ועכשיו יאללה פיתה ולנגב חומוס :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Yakir4179

Well-known member
אם אני רווקה?

מוסרית, תלוי...?

מה דעתכם?

אצלי רק פרודות עינגו אותי באוראלי ברכב,לפני שהתחזקתי באמונה,מבחינת התורה הן נשואות עד הגט,ואני אומר מזל גדול היה לי חחח נזכר ביוסף הצדיק!
יש דברים שממש כדאי לשמור לארון ,כמו לדעת שניהלת רומן עם גבר נשוי,גבר עם נשואה מעניין אותו בעיקר שזה סקס מהיר וקל,ולא חושב על הרס משפחה יותר מידי ,בגלל הצורך בסקס ,גברים כבר לא רואים בעיניים ,אלא אם זה מהסביבה הקרובה שמכירים וכו

צביקה5311

Well-known member
אם אני רווקה?

מוסרית, תלוי...?

מה דעתכם?

שאלה אליך...
אני גבר נשוי. אם עכשיו אשה נשואה (ואני יודע את הסטטוס שלה) מעבירה לי רמזים שהיא מעוניינית בסקס איתי, איך אני אמור להגיב?
יש נורמות מקובלות בחברה האנושית.
כשאשה דוחה נסיונות של גבר, זה "נורמלי"
כשגבר דוחה נסיונות של אשה, זה לא פחות מעלבון.
אמנם זה עדיין לא קרה לי, לא יודע איך אנהג אם!!!
לשאלתך? אם את בקשר זוגי עם גבר ומרגישה מחוייבת לו והלכת במקביל עם גבר אחר, זו בגידה לכל דבר ועניין.
לא שונה המצב לטעמי אם זה להפך
כלומר, הוא מחוייב לך והולך במקביל עם אחרת.
בגידה על פי כל סטנדרט.
סביר להניח שגם את וגם הוא, במצב כזה תרגישו פגועים
ובצדק

למעלה