זה נורמאלי אם.... ???

Uri04

New member
לא פוראבר (אני מקווה)

וזה שיש אנשים שחופש הביטוי מפריע להם, לא אומר שהתבטאים שלא במיינסטרים 'לא נורמאליים'.
בכלל - מי קובע את הנורמה? האם כאשר הקיצוניים שולטים במה ש'נורמאלי', זה הופך את כל השאר ללא נורמאליים?

almog1620

New member
זה נורמאלי אם.... ???

זה נורמאלי אם אני מתחרמן כשאני רואה תמונות של חיילים בחדשות בגלל האירועים האחרונים???
אתמול בחדשות הראו חייל צעיר, על כסא גלגלים, ללא מכנסיים, כשאחת הרגליים שלו יחפות וחבושות בשוק. אני רק בן 15 וחצי ואני מתלהב מכל תמונה של גבר ערום למחצה. יש לי פטיש לרגליים אז במקרה הזה זה עוד יותר אירוטי בשבילי. בקיצור אני לא יודע אם זה בסדר לפנטז בלילה על רגל צעירה, יפה, לבנבנה, ארוכה ורזה למרות שזה חייל שנפצע בשביל המדינה. אני לא יודע אם זו מחשבה סדיסטית או אולי זו התחבושת שעושה לי את זה, או אם זה בסדר לחשוב כל הלילה על רגל שראיתי בחדשות רק לכמה שניות, אבל זה מטריד אותי מאוד! מה דעתכם על זה??? אני אשמח לקבל עזרה.

א ני חושב שזה בסדר גמור

נכון שההקשר נשמע ונראה "לא טוב", אבל לדעתי ההקשר חסר חשיבות כשהוא מגיע לפנטזיה, לחשק וכו'
לא עשית שום דבר רע, לא פגעת באף אחד.

aשרון

New member
אלמוג...

אני אעשה פה מעשה שאני לא עושה בדרך כלל ואצטט את דרדק שאמר,
"נכון שההקשר נשמע ונראה "לא טוב", אבל לדעתי ההקשר חסר חשיבות כשהוא מגיע לפנטזיה, לחשק וכו', לא עשית שום דבר רע, לא פגעת באף אחד".

ואני אוסיף את העובדה שאתה בן 15 וחצי, אתה מתבגר, גדל ומתפתח, אתה מנסה להבין את המיניות שלך ומה "עושה לך את זה". זה בסדר גמור לפנטז, לנסות ולהתנסות בכל מיני מחשבות מיניות, זה אצלך בראש ואתה לא פוגע באף אחד. עצם העובדה שההקשר מפריע לך מראה עד כמה אתה רגיש ואנושי .

ItsikH

Member
אין שום בעיה במה שמדליק אותך עצמו ובגיל 15 [וחצי!
] הרבה יכול לרגש אותך, זה בסדר.

ItsikH

Member
מוסיף אסוציאציה להמחשה בגיל 41 לראשונה בחיי נחשפתי לחוף נודיסטים אמיתי [לא געש... ברסלונה]. חוויית החופש זכורה לי מאז בגעגוע: *מותר* לך לראות ולחשוק.

ItsikH

Member
מוסיף, לרבים יש עולם פנטזיה עשיר וגם אפל מה שלומדים בשלב מוקדם מאוד זה
מה מהפנטזיות אפשר לממש ומה עדיף - אפילו רק משיקולים מעשיים - לשמור כפנטזיה.
עם מי לחלוק את הפנטזיות ולדבר עליהן, ואיך.
עם מי לממש פנטזיות כמוסות ובאיזה אופן.

ואני חוזר לכן לענין הגיל, אתה בשלב שהפנטזיות מאוד חזקות. הפנטזיות עצמן לא צריכות להטריד אותך.

למעלה