להגיד שלהיות רזה זה לא כזה טוב... ועדיף להיות במשקל רגיל אבל כשהולכים ברחוב ורואים את כל הבחורות הרזות להחריד (ולא תבינו לא נכון, אני מבינה טוב מאוד שלא צריך להיות כמוהן...) אז גם רוצים להיראות יותר טוב...
שלום לך נכון הסביבה משפיעה אבל חשוב שגם השכל ישפיע. צריך למצוא את האצמע בין מראה חטוב ומשקל תקין. בעזרת תזונה מאוזנת וספורט. תאמיני לי ,זה בהחלט אפשרי בהצלחה ליאורה חוברה
ברצוני להתייחס לדבריהם של ST ושל ליאורה. אכן צודקות אתן בכל מה שאמרתן רק שלצערי הרב לי יש ניסיון רב מאד בכל נושא ההשמנה ואני למודת ניסיון רב בכל שיטות הדיאטות למיניהן. מחזקת את דברייך ליאורה ומסכימה איתך שתזונה מאוזנת בשילוב עם ספורט וחשוב שתהיה עקביות בעניין מסייעת לשמירת הגיזרה אך קחי בחשבון שלא תמיד זה משפיע על כל אחד באותו אופן. כשגופנו למוד הדיאטות עובר תהפוכות רבות של עלייה וירידה במשקל במיוחד בגילאים מבוגרים יותר קשה מאד לקבל תוצאות טובות כמו לבחורות הרזות והדקיקות השואפות אך ורק לחטב ולעצב את מראה גופן. כשיש עודף משקל שצריך תמיד להילחם בו ולהתמודד איתו קשה מאד להגיע תמיד להשגים הרצויים לנו. חבל מאד שיש השפעה סביבתית ``לוחצת`` בלתי מפרגנת ואפילו לפעמים לא נעימה כל כך בהתייחסות החברה לאנשים מלאים/שמנים הנותנת לנו תחושה לא נוחה ובלתי נעימה. זהו נושא מוכר וידוע וחשוב מאד שליותר אנשים תהיה מודעות כלפיי המראה החיצוני שלהם ואילו החברה הייתה יותר מעודדת ומפרגנת אני מאמינה שהיה קל יותר להרבה אנשים להתמודד עם הבעיה שלהם. turkiz.