זה נורא מפחיד...

פיקול

New member
זה נורא מפחיד...

היי, זה נשמע לי ממש מפחיד, כי אם אני חולמת ואני מרגישה הכל יכול להיות שאני לא אצליח להתעורר... ומה אם זה יקרה??

Chav

New member
בלי בעיות, קרה לי הרבה פעמים

לקחו אותי לבית חולים ועשו לי את השוק הזה. ופעם אחת זה גם בטעות עצר את הלב ולא היה לי דופק לדקה אבל אז גם היה לי את החצלול הכי אדיר. אז אין מה לדאוג, רק תודיעי לאנשים שמכירים אותך שאם את לא קמה בבוקר אז שיקחו אותך לבית חולים ושם כבר יודעים לטפל בזה. דרך אגב הכל כאן שקר. אני לא שמעתי על אף-אחד שנתקע בתוך חלום, אני ממש לא חושב שזה אפשרי ואנשים גם הצליחו להעיר את עצמם מחצלולים בלי יותר מדי בעיות. אני לא מבין איך הגעת בכלל למסקנה שלא תצליחי להתעורר.. אם את מרגישה הכל אז את מרגישה הכל.. מה הקשר? Chav - I think you´re paranoid

Variety

New member
איך להתעורר

היי, זה ממש קל להתעורר. פשוט תעצמי עיניים בחלום ותגידי "אני מתעוררת". כשאת מתעוררת, תעשי בדיקת מציאות, לראות אם באמת התעוררת. לפעמים לוקח קצת זמן להתעורר עד שמתעוררים באמת. זה נקרא התעוררות כוזבת. את חושבת שאת קמת, אבל לא. צ´אב, היא התכוונה לכך שכמו שאתה עכשיו ער, אתה מרגיש הכל מסביבך, הכל מאוד פיסי ומוחשי. אבל אם זה היה חלום, איך היית מתעורר? זה כמו שכאילו אתה עכשיו בחלום, איך אתה מתעורר? זורק משהו על הקיר? בחלום זה שונה, אומנם הכל מוחשי כזה, אבל עדיין, הכל ברמה אחרת. חלומות פז, Variety-

roy758

New member
חוצמזה

למה להתעורר סתם באמצע?! הרי זה כיף! שתישאר עד שתעורר נורמלי ואגב, אם עכשיו אני חולם חלום צלול ואז פתאום באמצע החלום השעון מעורר מצלצל, אז אני קם עם תחושה מוזרה או משהו?! או שאני קם כמו שאני קם מחלום?

roy758

New member
גם אני חשבתי ככה

אין לך ממה לפחד.... אני גם בימים הראשונים ששמעתי על זה פחדתי שאני לא אצליח להתעורר.... אבל הכל בראש!!!!!! לפני שאת הולכת לישון תגידי לעצמך, שום דבר לא ייקרה אני ייתעורר ואני ייזכור את החלום שלי ואם יהיה לך חלום צלול פי 100 יותר טוב!!!

למעלה