זה נדמה לי או ש.. אתמול בפרק של בטי,הזמר שהביאו לתצוגה-מריו אורטגה,הוא בעצם השחקן שמגלם את ניקולס???
Y yabi New member 15/1/02 #1 זה נדמה לי או ש.. אתמול בפרק של בטי,הזמר שהביאו לתצוגה-מריו אורטגה,הוא בעצם השחקן שמגלם את ניקולס???
B Black Cat15 New member 15/1/02 #4 זה סצנות שונות. אני משערת שהסצנות עם ניקולס (הדמות) צולמו לפני הסצנות של המופע, ואח"כ משלבים את 2 הסצנות בעריכה אחת אחרי השנייה, שזה נראה בו זמנית. ממש רעיון אדיר להזמין כאילו את מריו דוארטה הזמר במציאות לסדרה, ועוד יותר שניקולס קוטל את עצמו בקצב...
זה סצנות שונות. אני משערת שהסצנות עם ניקולס (הדמות) צולמו לפני הסצנות של המופע, ואח"כ משלבים את 2 הסצנות בעריכה אחת אחרי השנייה, שזה נראה בו זמנית. ממש רעיון אדיר להזמין כאילו את מריו דוארטה הזמר במציאות לסדרה, ועוד יותר שניקולס קוטל את עצמו בקצב...
ב בלה לה פייה New member 15/1/02 #5 דינג,דינג,דינג,והזוכה המאושר:Black Black Cat15 אוו זה נכון מה שכתבת מצדיקה אותך ב:100000 אחוז אז בעצם מה נשמע? שחר
דינג,דינג,דינג,והזוכה המאושר:Black Black Cat15 אוו זה נכון מה שכתבת מצדיקה אותך ב:100000 אחוז אז בעצם מה נשמע? שחר