זה נגמר !!!

ATheOneA

New member
זה נגמר !!!

במקום לנסות לדבר איתי על כל הבעיות היא דברה רק על הלישמור אמונים אחד לשני, ובנוסף אמרה שהיא לא יכולה לספק לי את מה שאני רוצה שזה לשמוע את קולה לפחות פעם בשבוע בשביל שאני ידע מה קורה עם חברה שלי ! בקיצור ראיתי שאם הבסיס הקשר הזה לא טוב אני לא מוצא טעם ליהיות בוא! אין לי טעם אם היא כבר לא אוהבת אותי ,גם שהיא לא אמרה לי את זה מפורשות ,פשוט התשובה גרמה לי להבין ....! היא ראתה את הקשר הזה כמובן מאליו !! וכך היא אמרה לי ... היא גם אמרה לי שהיא כרגע נהנת וטוב לה ואין להגעגועים לכלום ...כמו כן לא לדבר עם ההורים כי זה מפריע לה !... בקיצור הכתובת הייתה על הקיר ! פשוט היא לא אמרה לי את זה במפורש ורצתה שאני ישמור אמונים וישמר לה כאן (בארץ)... לבסוף זה נגמר בCHAT !!!@ אלוהים ... אמרתי לה שמה שמפריע לי זה הקטע שהיא אמרה לי לפני הטיסה שאחנו ממשיכים את הקשר ושומרים אמונים .. אך היא לא עשתה כלום בנושא ... ומתוך זה היא בחרה לענות לי רק על השמירת אמונים (האם זה אומר שהיא לא הבינה את כל הנקודה הגדולה שניסיתי לומר לה כאן? תגידו לי כי אני מת לכתוב לה מכתב הסבר שתבין אבל חברים אומרים לי שזה מיותר )... בקיצור כל מה שעניתי זה שלא מעניין אותי שמירת אמונים הזו ,תעשי מה שאת רוצה ,כי זה כבר לא מעניין אותי יותר, תפסיקי להוציא אותי זה שפוחד שמה תיהיה עם גבר אחר , אם את לא אוהבת אותי זה כבר לא משנה בכלל ... ופה היא יצאה וכאן זה נגמר ....אתם חושבים שלכתוב לה הסבר על מה שהיא לא מבינה יעזור לי כאן או שזה לא יעזור ועדיף להשאיר את זה ככה ולא לכתוב כלום!!

magenta73

New member
יש בניכם חוסר תקשורת

זה אפילו לא קצר בתקשורת, זה ממש חוסר... בכל מקרה, היא כנראה בראש אחר ממך, בגלל הטיול... רוצה להנות. לא רוצה לחשוב על הבית. אני יכולה להבין אותה, אבל אתה לא חייב להבין אותה. זה כן... בכל מקרה, לא נראה לי יפה לסיים ככה מערכת יחסים, אם אתה רוצה, תכתוב לה מכתב, שוב, על איך אתה מרגיש, לא לבוא בטענות, לא להראות לה שהיא לא בסדר... לא להרגיש מסכן... אני לא אוהבת לצאת ממערכת יחסים שיש טעם של החמצה או שדברים לא נאמרו... אני בעד להגיד.

ATheOneA

New member
Magneta73

אני יגיד לך את האמת אני לא מוצא אף טעם לכתוב לה משהו !... כי אני יודע שזה לא יחזיר אותה ולא ישנה כלום !... אני אחרי זה חשבתי אולי לתת לה הסבר שוב על זה שהיא תמיד מדברת איתי על השמירת אמונים וכל זה כאשר כל הבסיס של הקשר "דפוק" כאילו הרמה של לשמור על קשר (בטלפון) שזו הרמה הבסיסית ביותר לקשר ... אני חושב שהיא פשוט לא רוצה להבין את זה !1 כי לאדם פשוט קשה לומר שהוא טעה ,וכשלוחצים אותו לפינה הוא עוד יותר מתנגד !... אני לא יגיד לך שאין לי דחיפה לבוא ולהסביר את עצמי שוב ! אבל כל מה שאני יכתוב יקטין את עצמי בצורה כזו היא אחרת ויגיד לה שקשה לי !... כך שאני לא חושב שזה הדבר הנכון ...(אולי אני טועה תגידי לי את ) כי אחרי הכל הסבר הזה לא מעניין אף אחד היא רוצה את החופש שלה והיה נוח לה לבקש ממני שניהיה כאילו בחופשה ושאני ישמור אומנים וכל זה... אבל פשוט דחפתי אותה לומר שהיא טעתה ושכל מה שהיא רצתה זה הפסקה (מה שלבסוף היא אמרה דרך אגב).... אז בחורה שכבר סגורה על עצמה ועושה חיים ולא רואה אותי ממטר (ככה אני מרגיש לפחות )ואומרת לי לא לדבר עם ההורים שלה ואצם לא נותנת כלום מעצמה ,מה זה משנה כמה אני יפתח את הלב שלי לבחורה הזו! אני סתם יקיא עוד דם רק מלנסות להסביר וזה יהיה סתם!... אני חייב לומרעוד דבר ! היא כנראה סיימה את המערכת יחסים הזו עוד ביום שהיא טסה !...כך שהיא ידעה שזה יגיע למצב הזה ! אז למה אני צריך להרגיש רע בזה שזה באמת יסתיים ככה !... עד כמה שזה כאב !.... אני פשוט אומר את כל זה מכאב וכעס אני פגוע מלדעת שנתתי וקודם חשתבי עליה ורק אחר כך חישבתי את עצמי ! ולבסוף אני רואה שהייתי תמים...

magenta73

New member
אם לא לוקחים סיכון, לא מקבלים סיכוי

זה הכל. תעשה מה שאתה רוצה, אבל אתה מדבר מהמון אגו והמון פגיעות, ואם היא חשובה לך ואתה רוצה להציל את הקרש, אתה צריך לעשות ככל שיכולתך... ואם אתה סוגר את זה - לפחות תסגור את זה יפה...

shaniza

New member
לפעמים...

יש שיחות בהן תקשורת בהתכתבות היא לא התקשורת המתאימה בכתיבה- צ'ט או מייל- חסר טון דיבור... חסרות הבעות פנים... חסר הרבה דברים נוספים חשובים לצורך הבנת המסר שרוצים להעביר לפעמים הכתוב כל כך מבולגן ולא ברור (סערת רגשות יכולה להוביל לזה) כך שהנמען פשוט מבין דברים אחרים ונראה לי שזה המצב כאן. ובגלל שחסרים כל כך הרבה פרטים שישלימו את התמונה המלאה במצב שלך ושלה, קשה לי להמליץ/ לייעץ לך מה שכן, אם אתה בוחר לכתוב לה מייל... תעשה את זה כשאתה רגוע ותדאג שמישהו יקרא את זה לפני שאתה שולח כדי לראות אם זה ברור ומובן

ATheOneA

New member
shaniza

חשבתי על לכתוב לה ! ולבסוף אמרתי שאין לי מה !... בCHAT הזה וגם במכתב הזה שהיא כתבה לי היא פשוט אמרה בצורה עקיפה ולא מפורשת ! שוואלה אני לא רוצה כלום אני רוצה חופש כמו כן היא אמרה לא לדבר עם ההורים שלה כי זה מפריע לה ! והיא תנסה לצלצל בזמן שיהיה לה פנוי ...! בקיצור היא עושה חייים והיא לא רוצה להרגיש את המחויבות הזו שהיה לה עוד כשהיא הייתה בארץ .... היא פשוט רוצה חופש !!... בקיצור מה שברור זה שהיא לא רוצה בקשר הזה !.. אז מה זה משנה מה אני יכתוב לה בכלל !.. זה לא יעשה כלום וסתם יגרום לי לצפיות ... כאב לי שזה נגמר אבל אני לא יכול לחייב בחורה לאוהב אותי !... כנראה שטוב לה מידיי ואני ירדתי מהפרק ! דבר שאני לא יבין לעולם כי זה לא קרה לי בחיים !....

ATheOneA

New member
דבר טוב אחד אולי אני יכול לומר

קניתי כרטיס לארהב :) ובסוף יולי אני טס לעבוד שם עם ידידה שלי !! אני בטוח שמצפה לי חויות מיוחדות !!... איזה כיף :))...

mika tal

New member
נו יופי! יש לך למה לצפות!!

אני בטוחה שתחווה שם "חוויות" מיוחדות.. סה"כ כל החיים עוד לפנייך.. תשתדל לסיים יפה את מערכת היחסים הזו, ושמור על אנרגיות חיוביות..

ATheOneA

New member
עשיתי את זה =))))))תודה!!!!!

סיימתי את זה יפה ! כתבתי לה מכתב ואני פשוט מרגיש נהדר !!! תודהה 1!!! תודהה !!!! באמת שעזרתם ועשיתם לי רק הרגשה טובה !!! באמת !!...

shaniza

New member
אני מקווה שבאמת כך

תעשה חיים בארה"ב. חוויות בטוח יהיו... רק טוב!

למעלה