זה נגמר! הסוף הגיע!

זה נגמר! הסוף הגיע!

אני לא מאמינה שסיימתי עם הפסיכומטרי.... רק מציק? זה טראומטי! וואו, אני לא מאמינה שזה נגמר.... כל מי שקורא את ההודעה הזאת, תעשו טובה, תקראו את ההודעה שכותרתה היא:"יש לי רעיון" ותביעו דיעה, טוב? אם לא נהיה פעילים ונרים את הפורום על הרגליים, אף אחד אחר לא יעשה את זה.

La Gamba

New member
איזה מטורף זה, הא?

כמה את צריכה לקבל? למה את צריכה פסיכו, וכמה זמן חרשת? פסיכו זה אחד הדברים הטובים לומר שנגמר.

תודה לאל...

האמת היא שכשחושבים על זה לא הייתי צריכה לפתוח אשכול חדש... אבל אני עדיין בלונדינית אחרי הפסיכו (רק ביטוי, בלי להעליב את לאורנה.)... כן, זה דבר מעיק נורא. לא היה כל כך קשה, אבל ההרגשה היא כאילו מישהו טיגן לי את המוח, דרס אותו עם משאית חמש פעמים לפחות, את מה שנשאר הכניס למייבש כביסה והחזיר לי את זה לראש. אבל מתאוששים... אני רוצה ללמוד פסיכולוגיה באוניברסיטה העברית, זה אומר שאני צריכה בערך זבע מאות, ולכן סביר מאוד שאני אעשה עוד פסיכומטרי וזה לא ייגמר לעולם, באמת.... כמה זמן חרשתי? זה מרגיש כמו חיים שלמים... אבל בעצם רק חודשיים אינטנסיביים ברמת טבעות שחורות ומראה מסמורטט וחסר שינה... כשזה הגיע לשלב שבו אפילו טונת איפור לא הועילה לשיפור מצב הפנים שלי וחשבון הפלאפון שלי ירד לבערך חמישים שקל לחודש הבנתי שאחרי הפסיכו אני דבר ראשון חייבת להשיג לי חיים חדשים... יאללה, העיקר שנגמר לחודש הקרוב לפחות! תודה על ההתעניינות....

La Gamba

New member
אקונה מטטה

סה"כ יחסית להשקעה המטורפת ולאיך שאת מרגישה נשמע שהלך לא כל כך רע. לקחת איזה קורס? מקווה שלא תצטרכי לעבור את זה שוב..

למעלה