זה מתסכל !!

זה מתסכל !!

הייי לכולם קודם כל תודה מראש על העזרה דבר שני...הסימס אוניברסיטה הזה משגע אותי..אני לומדת מהסיפריה ומהשיעורים , מהמחשב...ואפילו הסימסים שוכבים עם המורים והכל...כדי לקבל תשובות אבל ככל שעובר הזמן הם רק מדרדרים ומדרדרים עד שהם עפים מהקולג' מה אני צריכה לעשות ? , זה מטריף אותי אני כבר כל כך רוצה לסיים פעם אחת תקולג' הזהה !!!

נו ו..?

אם מישהו היה עונה לי הייתי מפסיקה אני חושבת שאף אחד לא קורא את זה אז אני עושה חדשה ומה הקטע שלכם ? , אז פתחתי הודעה חדשה...לא עולה לכם כסף

Jackie8

New member
תפסיקי עם זה!

אף אחד לא יודע אז לא עומדים לענות לך בקצב הזה! תחכי שהשאלה שלך תעבור לעמוד השני ואז תפתחי הודעה חדשה! ולשאלה שלך.. כנראה שאת לא דואגת שהסימית שלך תשאר בקצב הזה!

uv2008

New member
אז ככה../images/Emo26.gif

היה לי פעם אוניברסיטה, אבל הדיסק נשרט [כמו נייט לייף] (
) ולפי מה שאני זוכרת צריך לעבוד ממש ממש קשה, אין זמן לנשום, צריך לחרוששש.... בקטגוריה של ה"עבודה" רשום לך מה הסימס בחר ללמוד.. כמו בעבודה, יש ימי חופש, ויש ימי לימודים. צריך להקפיד תמיד ללכת לשיעורים [קופצת הודעה מראש שעוד שעה יש שיעור, ובנוסף גם הוראה לסימס]. הסטודנט צריך גם לקבל ת כל ה skill points שמסומן עד סוף הסימסטר [רשום במקום הגיל של הסימס] וגם לעשות "research" [אפשר לבחור את האופציה הזאתי בספריה]. אפשר לצרף מישהו ל research ובכך גם פחות להשתעמם ולעלות את מד ה social. כל פעם שעושים את החיפוש הזה ע"י קריאת ספר מתאים, מוותסף כל כמה זמן קצת חומר למחקר. [ יש מד ליד רשימת ה skill points. מקווה שהבנת, ולהבא, אל תדאגי- כשנדע את התשובה נענה. לא צריך לפתוח הודעה חדשה, תהיי סבלנית. מקווה שעזרתי

תודה רבה רבה

אני ממש מקווה שאני אצליח כבר לעשות את זה...ומקווה שהבנתי כל מה שרשמת אני אנסה.. פשוט מעצבן שכשאני צריכה עזרה אז אף אחד לא מתפנה לעזור לי אלא רק לכתוב עשית ככה לא טוב וככה לא טוב אם היה לכם זמן לכתוב לי מה עשיתי לא טוב...היה גם זמן לענות.. אז אני ממש מודה לך...שלפחות את נחמדה בפורום הזה !!

Jackie8

New member
זה לא קשור לנחמדה!

כולם פה נחמדים אבל אנחנו שומרים על סדר ואי אפשר לענות לך כשאת פותחת כל הזמן הודעה חדשה ולא נותנת מספיק זמן לענות! רצית תגובות!? הנה קיבלת!

טוב אולי די ??

עיצבנת אותי כבר מספיק מה זה מהנה להגיב למה שאני כותבת ? כבר לא דיברו אלייך !!...כבר כתבתי למישהי אחרת מה את קופצת עוד פעם ?

Jackie8

New member
כי כתבת עלינו...

אני רק הבהרתי לך מה את עושה ולמה לא עונים לך... אין לך על מה להתעצבן אבל בבקשה! ככה בחיים לא יענו לך..

למעלה