זה מתחיל להעיק עלי

זה מתחיל להעיק עלי

שאני קם בכאלה שעות...זה לא תמיד רצוני... אתמול הלכתי לישון ב12 זאת אומרת שישנתי 5 וחצי שעות... למישהו יש עצות איך אפשר לישון 7?

לונה

New member
בעיות שינה נובעות בד``כ מסטרס

משהו שמטריד אותך, יותר מדי אחריות או יותר מדי קפה. תנסה מתישהו לא לישון לילה שלם. לפעמים זה ``מסדר`` את השעון הביולוגי הדפוק שלך.

goldy

New member
בעיה 1: 5:37

תראה באיזו שעה אתה עובד במחשב! אני לא מכיר אותך, אבל אני מציע לך למצוא חיים. לא, אין צורך להעלב, היות ואנחנו לא מכירים, ואתה נהגת לקרוא לי נאצי. עצתי לך, תמצא לך חיים, מרוב שאתה מתגעגע למחשב אתה אפילו לא מכבה אותו. (אל תכחיש, אני אמצא את ההודעה הזאת אם יהיה צורך)

אני לא מכבה את המחשב כי זה שרת

ואני קם ב4, שעה וחצי מנגן ואז עולה לבדוק הודעות. ויש לי יותר חיים ממך חמודי...

חתולית

New member
קח כדורים, סבא

סתם, לא התכוונתי לזה ממש ברצינות. אבל אם אתה ישן טוב אין כל סיבה שזה יפריע לך. כמובן אם אתה לא עייף אחרי זה... אם אתה לא ישן טוב, אז או שתמנע מעצמך לישון כמה שיותר זמן ואז תהיה * ע י י ף * ותלך לישון * ה ר ב ה * זמן. אם לא נראה לך אז שמעתי פעם (איש חכם אחד אמר) שטלוויזיה/רדיו/דיסק ושאר רעשים (גם ההכי עדינים בעולם - נגיד מוסיקה קלאסית) מפריעים לשינה ואז לא חולמים, ואותו איש (נו, החכם) אמר גם שאפשר לגמור במוסד למשוגעים אם לא חולמים. הוא היה איש חכם, זה לא צחוק!

אני לא שומע מוסיקה

שאני הולך לישון אני גם מכבה את האור ומתכסה... זהו... ואם זה היה אפשרי הייתי יכול לישון הרבה... אבל אני לא מצליח!!!!!!!!!!

חתולית

New member
מדוע ולמה 2

קורט (עומר), למה זה בעצם מפריע לך שאתה לא ישן הרבה?!

חתולית

New member
אולי באמת

ואולי לא. או.קי., הבנתי, אבל 5:30 זה לא נורא... ביג דיל! אז תלך לישון יותר מאוחר ואז תקום יותר מאוחר. ואיך אתה מתפקד עד 0:00 אם מה שאתה אומר באמת נכון? כאילו, אם אתה לא מתפקד כל היום איך אתה ער בשעות הלילה הקטנטנות (מזעריות)?

אני קם ב4 לא ב5 וחצי...

ב5 וחצי אני רק עולה און ליין... ואני לא מתפקד.. לשבת על כיסא ולבהות במסך לא נחשב בשבילי ללתפקד... אני גם בקושי יכול להזיז את היד לכיוון המקלדת... וגם עכשיו אני מפהק בקולי קולות...

עומר יקירי,

חייבת לציין שאני רק מקנאה בך... הלוואי עליי היכולת הזו לישון מעט ולקום עוד לפני שהשעון מצלצל לבי``ס... בתור אחת שת-מיד עייפה, (6 שעות בלילה בממוצע- מחוסר ברירה) הרעיונות שלי לא מקוריים במיוחד, אבל שווה לנסות: תנסה לעייף את עצמך: תתרכז במשהו שאתה צריך לעשות, תשקיע, תוציא אנרגיה, או שפשוט לא תתן לעצמך לישון כמו שצריך כמה לילות (תלוי בך) ולבסוף תיפול לשינה בשעה סבירה, אח``כ המעגל הביולוגי אמור להסתדר. (כמו ג`ט לג.) בכל אופן- למה זה מפריע לך?... אני הייתי מנצלת את זה, בטח השעה הזו בבוקר היא מקסימה ושקטה. תשתה קפה, תשמע מוסיקה, תהנה מהבוקר. כמו שאמרתי- הלוואי שיכולתי. תכיר בזה- יש אנשים עייפים, יש אנשים שלא... צרות של עשירים, בחיי... דולצינאה.

אחי לבעיות השינה

אתה לא לבד! גם לי לא תמיד יוצא לישון יותר משלוש ארבע שעות בלילה. גם עלי זה מעיק, גם אני מתפקדת במהלך היום בתוך תחום מצומצם של כמה שעות [תודה לאל-ימח שמו, רובן בזמן ביצפר ובאיזור שלוש לפנות בוקר]- הבעיה שלי, שניראה לי שאתה לא סובל ממנה היא שאצלנו בבית כל כך קר בלילה שאי אפשר לקום אפילו לשירותים, ככה שיוצא לי להיות במיטה, בחושך, ערה ומשועממת מוות כמה שעות כל לילה, ובכלל ההורים שלי עוד עושים לי פרצופים כשאני לא מכבה את האור באחדעשרה וחצי! היום למשל אני לא מקבלת כרגע את הבחן בערבית חזרה כי החלק היחידי שעדיין פעיל אצלי הוא האיזור במח שמופקד על הפורומים, בתקווה שכולנו נישן בקרוב- אני.

למעלה