זה משעשע ביותר!!

hila 2580

New member
זה משעשע ביותר!!

איזה שיר של יהודית... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? טאז' מאהל 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? ואוו זה קשה, אבל נראה לי שהייתי הולכת על " קצת שקט", 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? מילה טובה. 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם: הגננים.. 5.איזה שורה משיר של יהודית תכתב על הקבר שלכם? "דברים שרואים מכאן לא רואים משם" איך אתם מעדיפים את היהודית שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? לאמשנה.. 2. כמלחינה או ככותבת? כמלחינה 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? אקוסטיות 4. באלבומים או בהופעות חיות? הופעות חיות!!! אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים ליהודית? ........................................ !!!!!!!!!! 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר יהודית הייתה עולה לבמה? מה עושות האיילות... 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? לילה.. 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? אוף יש מלא!!! אבל כרגע בא לי על "הרגע שלפני" 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? האמת, שאם כבר משחקים ב" אם" אז נראה לי שעם סטינג. ואם זה לא אפשרי אז אני חושבת שעם מאיר בנאי. 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מיהודית בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? לצלם לה את האלבום הבא.ו'...) שבוע טוב לכולם פה!!!!

למעלה