זה משו חדש...

Jagged chaos

New member
רציני..כנסו שניה.

אתם לא אמורים לוותר על אחד הדברים? זה לא מסתדר. אין לי בעיה לא עם הומואים ולא עם דת. אבל זה פרקדוסאלי לגמרי, זה כמו שאני, יהודי, ממש יתמוך באנטישמיות. י'עני בתנ"ך רשום שאנשים כמוכם הם רעים וחוטאים... עזבו אתכם שזה שטויות לדעתי. אבל איך אתם נותנים את ההסבר הזה?

יודיX3

New member
ענו לי בבקשה

בחרתם בשם שלכם? בחרתם במשפחה שלכם? בחרתם בצבע עיניים שיער גובה שלכם? אנחנו לא בחרנו בנטייה שלנו. גם לא בחינוך הדתי בו גדלנו.

סבבב

New member
יודי, יפה ענית...

ובנוסף, מי אמר שמי שחוטא בדבר אחד אסור לו לקיים מצוות אחרות? זה שחלקנו חוטאים בדבר מסויים לא שולל מאיתנו את הזכות להיות מאמינים ולקיים מצוות... זה לא הכל או כלום...

Jagged chaos

New member
שלא תחשבו שאני בא אליכם בתלונות

אבל עדיין לא הבנתי... אז מה העניין פשוט לוותר על הדת? (קראו את זה בגדר המלצה, לא תלונה או ביקורת) למדתי משו בכיתה ט', שכחתי באיזה ספר, משו שכאילו היה אונס הומוסקסואלי.. יש שם ממש ביקורת חריפה על ה"נטייה" הזאת. בכל מקרה, אני גם מאמין באלוהים ואני יהודי, אבל אני לא מאמין בשיטטטטט בדת, כי דת דפקה לכולנו ת'היסטוריה, היא יצרה פער מעמדות, תחרותיות, שנאה, גזענות... אני מאמין בדרכי הרוחנית באלוהים, ואני חושב שהוא הרבה יותר ליברלי מאיך שהוא מוצג ביהדות או בכל דת אחרת, נשמע לי מעוות להגיד שאלוהים זה משהו קיצוני...

gentle giant

New member
דוקא יש לי חבר שהתחנך חינוך חילוני

והוא הומו וגם חוזר בתשובה. מצא את אמונתו, את האמת שלו, ואת דרכו.

למעלה