זה משהו.........

שנדויץ

New member
the bad touch

ככה קוראים לשיר הזה וזה בטח השיר היחידי שאת מכירה שלהם כי זה השיר היחיד בערך שהיה באמטיוי כי זה גם בערך השיר היחיד שאין בו קללות shiriT

~BLINK182_gurl~

New member
נו אז תחליטי

שאלת מתי פעם אחרונה שראיתי אותם באמטיוי??? זוכרת לפני איזה חודש-חודשיים? היה סופשבוע מצויין כזה??? סופשבוע בלינק באמטיוי??? במקרה במקרה כשבלינק זכו מקום ראשון בקליפים של הקומדיה, הבלדהאונד גנג זכו גם באיזשהו מקום... אז הפעם האחרונה שראיתי אותם באמטיוי היתה לפני חודש בערך... שזה אומר- שהם כן הופיעו האמטיוי! ואת בעצמך אמרת שיש להם קליפ... אז למה את אומרת שמספר הפעמים שהם הופיעו באמטיוי הוא 0? כאילו לפחות אל תשקרי... כשאומרים לי שבלינק התמסחרו אני אומרת שאני יודעת ושאם טוב להם עם זה גם לי טוב עם זה... אבל אני לא אומרת שהם לא ממוסחרים כי אני יודעת שהם כן! וזה שיר נחמד... אבל די דפוק... כאילו מה הפואנטה של השיר- בואי נזדיין? (סורי הייתי חייבת...) טוב לא חשוב.... sHiRa

PrInCeSs 182

New member
2 דברים, שירה

1. הם לא זכו בשום דבר באמטיוי כבר שנים, רק איזו פעם אחת עם השיר הזה. חוץ מזה, אני לא משקרת אוקיי? לא אמרתי 0 פעמים, הם מופיעים מדי פעם אבל ממש מעט. ויש להם לא קליפ אחד, יש להם הרבה רק שלא מראים אותם באמטיוי. יש להם למשל the inventible return of the great white dope שזה השיר של מת לצעוק וראיתי את זה באמטיוי פעמיים שלמות! ויש את צ´יסי ליין שזה קליפ פורנו ואני לא מצפה שזה יופיע באמטיוי ויש את the roof is on fire שזה שיר מאד מפורסם והוא הופיע באמטיוי בזמנו, כי הרי באמטיוי לא לרמה שלהם שירים ישנים ויפים הם חייבים שירים חדשים. חוץ מזה, אתם פה בפורום, לא רק את, אומרים שכל מה שיש באמטיוי זה פופ. חשבתם לרגע שגם את בלינק 182 מראים באמטיוי? ואם אתם לא חושבים ככה, אז תסבירי לי את העובדה שאומרים לי פה שמרילין מנסון זה פופ? 2. דבר שני, למה את כזאת עוינת כלפי? כאילו, בסדר אני לא מנסה לעצבן אותך או לריב איתך או משהו, ואני מעריכה את זה שאת לא מקללת אותי כמו רוב האנשים פה, אבל למה את עוינת? shiriT

~BLINK182_gurl~

New member
2 תשובות...

1. דבר ראשון לא נראה לי שכולכם פה מבינים את משמעות המילה פופ- פופ= פופלרי... פופלרי לא חייב שהכרח להיות גרוע... אבל אם משהו קיים רק בשביל להיות פופולרי זה לעמים מקלקל את האיכות... דבר שני- אני לא אומרת שכל מה שמופיע באמטיוי זה פופ! (אגב אני גם לא אמרתי את זה אבל עכשיו אני יגיד את דעתי)- רוב הקליפים שיש באמטיוי זה פופ.... יש גם רוק/האוס/ראפ ועוד בולשיטס למיניהם.... אבל באיזשהו מקום זה גם קשור לתדירות וליחסיות... הסבר- תדירות- השירים של סטיינד למשל הופכים לאט לאט לפופ כי משדרים אותם המווווון או גם לני קרביץ... וגם תלוי ביחסיות- בלינק לעומת בריטני לא מתקרב אפילו לפופ! מסקנה- הכל יחסי בחיים!!! ותאמינו לי מנסיון שזה נכון! 2. מצטערת לא התכוונתי שזה יצא ככה פשוט היה לי יום עצבני... זה קורה לפעמים... אז מצטערת אני ישתדל להוריד ת´עצבימים!
אה ו... חנוכוש שמחוש...
so.... buh bye!!! sHiRa
ולסיום... שיר שאני נורא אוהבת....
I Won´t Be Home For Christmas Outside the carolers start to sing I can´t describe the joy they bring Cause joy is something they don´t bring me My girlfriend is by my side From the roof are hanging sickles of ice Their whiny voices get irritating It´s Christmas time again So I stand with a dead smile on my face Wondering how much of my time they’ll waste Oh God, I hate these Satan’s helpers And then I guess I must have snapped Because I grabbed the baseball bat And made them all run for shelter It’s Christmas time, again It’s time to be nice to the people you can’t stand, All year I’m growing tired of all this Christmas cheer You people scare me Please stay away from my home If you don’t get beat down Just leave the presents and let me be alone Well, I guess it’s not cool to freak on Christmas Eve ´Cause the cops came and arrested me They had an unfair advantage And even though the jail didn’t have a tree Christmas came a night early ´Cause a guy named Bubba unwrapped my package It’s Christmas time, again It’s time to be nice to the people you can’t stand, All year I’m growing tired of all this Christmas cheer You people scare me Please stay away from my home If you don’t get beat down Just leave the presents and let me be alone I Won´t Be Home... I Won´t Be Home For Christmas please close my bells...

PrInCeSs 182

New member
לא נכון!

לא נכון! כל זמר רוצה שהשיר שלו יצליח, גם מרילין מנסון וגם מגה דאת´ ששניהם זה לא פופ. אבל פופ זה סיגנון מוזיקה, מאד ממוסחר האמתי, אבל למשל נלי פורטדו, לא עד כדי כך ממסוחרת כמו בריטני ספירס כמובן, ברור שהיא רוצה שהשירים שלה יצליחו אבל מי לא? בקשר לסיינד, הם בעיקרון רוק ובאמת משדרים אותם כל הזמן, כל פעם שאני פותחת אמטיוי יש אותם והשיר שלהם בכלל לא יפה. ד"א נגיד מרילין מנסון מוציא שיר ואמטיוי קונים את הקליפ ומשדרים אותו נון-סטופ, זה לא אשמת מרילין מנסון שהם משמיעים אותו כל הזמן, הוא זמר רוק עדיין וזה לא משנה אם אמטיוי משמיעים את השירים שלו נון-סטופ. דבר שני, זה פסדר shiriT

~BLINK182_gurl~

New member
גם עם

אול דה סמול ת´ינגס היתה הלהבות (די מיותרת לדעתי) אבל התכוונתי שכשעושים את המוסיקה כדי שהיא תהיה פופ היא נהרסת לגמרי... כשהמטרה היא בשביל המעריצים (לא טיני בופרס למיניהם) או בשביל הכיף סתם כדי להשתגע (שגם זה כיף לפעמים) אז המוסיקה יוצאת באיכות הרבה יותר גבוהה ולא סתם משהו מחורבש כדי שהאמטיוי המזו**ן יאהב אותו! sHiRa

Bunny_girl

New member
הויסה!

אין לי מילים. אני מסכימה לכל מה שכתוב. simple as that. ול- Mark tom travis rlz די!!!! דיי עם השקרים!!!!! כאילו, את חושבת שזה נשמע אמיתי? אז זהו שלא. ונגיד (; שזה נכון.....(כן בטח). לבלינק לא יצאו ספרים בעברית בכלל.. אז לפחות תמציאי סיפורים הגיוניים.. ביי ורד

שנדויץ

New member
אנחנו

אנחנו לא מנסות לאהוב רוק, אנחנו אוהבות רוק, לידיעתך, לפחות אני ושירן

למעלה