זה משהו מקפיץ!

numerw

New member
אנשים יוני עבר את השלב ה1 ../images/Emo49.gif

במבחנים של הלהקות הצבאיות:) אז שיהיה לו
בהמשך!!!:)

seafox

New member
תודה בנאדם! בזה הרגע הפכת להיות

חבר מועדף בפורום (כן,כן,פריווילגיות)

numerw

New member
../images/Emo163.gifאווו אווו....

יש כרטיס חבר מועדון ???

BoogieDTN

New member
כל הכבוד

ובהצלחה בהמשך... ד"א אני מנסה להתקבל לתמורת צה"ל אם זה מענייו פה מישהו

seafox

New member
תודה תודה.ובטח שזה מעניין.

מתי הבחינות? על איזה כלי אתה הולך? מה הם ביקשו ממך? ובהצלחה גם לך!

BoogieDTN

New member
אוקיי

הבחינות יתקיימו בתחילת מרץ לפי מה ששמעתי עוד לא קיבלתי זימון אבל ידידה שלי בדקה לי ואמרה שאני רשום. אני הולך להבחן על סקסופון, ואני צריך לנגן קטע איטי וקטע מהיר. אמרו לי גם שכדאי לנגן קטעים קלאסיים כי מי שמנגן ג'אז לרוב לא מתקבל. הסיכויים להתקבל - נמוכים כי יש רק מקום אחד לסקס השנה (בשנה שעברה היו 3 מקומות ו-30 נבחנים) אז השנה יהיו 30-40 נבחנים על מקום אחד....

קפצתי לפה

במיוחד בשביל יוני!:) המון המון המון
ובהצלחה בונבון =) מכל ה-
ניץ.

Salat Groove

New member
../images/Emo98.gifמזל טוב!

נבחנת על הבס כן? ספר קצת, מה ניגנת ובלה בלה בלה...

m o r i n k a

New member
ייייייווווווווננננננניייייייייי

מזל טובבב...!!! אני גאה ביותר... ספר קצת...:)

seafox

New member
אוקיי.

אתמול נבחנתי על הפסנתר. ניגנתי את "בואי נגיד שאני שלך" של אולארצ'יק והתחלתי לנגן,הם התחילו לשיר הסתכלתי עליהם,חייכתי והצטרפתי לשירה.אחרי עשר שניות הם אמרו לי:טוב,תודה רבה,לשיר הבא.ואז אחד הבוחנים אמר:לא,לא טוב לי,גבוה לי מדיי.תוריד בטון.אז הורדתי אחרי כמה שניות הפסיקו אותי. ואז אומרים לי:אוקיי,עכשיו מתי כספי.שאלתי אם מהסולו אז אמרו לי,לא מהשיר.ניגנתי,הם שרו,שרתי קצת איתם.ואז הם אמרו:טוב,תודה רבה.שאלתי אם זהו,ואמרו שכן.ואז אותו בוחן אמר,חכו רגע,אני רוצה לשמוע את הסולו..יש שם סולו מדליק. התיישבתי והתחלתי לנגן את הסולו.אחרי 5 שניות הם אמרו תודה רבה.להתראות. ותודה לכולם!

seafox

New member
אוקיי.

אתמול נבחנתי על הפסנתר. ניגנתי את "בואי נגיד שאני שלך" של אולארצ'יק והתחלתי לנגן,הם התחילו לשיר הסתכלתי עליהם,חייכתי והצטרפתי לשירה.אחרי עשר שניות הם אמרו לי:טוב,תודה רבה,לשיר הבא.ואז אחד הבוחנים אמר:לא,לא טוב לי,גבוה לי מדיי.תוריד בטון.אז הורדתי אחרי כמה שניות הפסיקו אותי. ואז אומרים לי:אוקיי,עכשיו מתי כספי.שאלתי אם מהסולו אז אמרו לי,לא מהשיר.ניגנתי,הם שרו,שרתי קצת איתם.ואז הם אמרו:טוב,תודה רבה.שאלתי אם זהו,ואמרו שכן.ואז אותו בוחן אמר,חכו רגע,אני רוצה לשמוע את הסולו..יש שם סולו מדליק. התיישבתי והתחלתי לנגן את הסולו.אחרי 5 שניות הם אמרו תודה רבה.להתראות. ותודה לכולם!

Salat Groove

New member
לא הבנתי..תסביר לי משהו.(הדיסלקציה)

הם אמרו את זה והפסיקו אותך כי היית טוב או לא טוב... וחוץ מזה אתה בסיסט לא?

seafox

New member
אוקיי.

הם אמרו כי ככה הם עושים את זה. ואני גם באסיסט כן. היום הייתה לי הבחינה על הבאס.וזה היה קשה...

seafox

New member
סבב.

אתה נכנס. אני נכנסתי ואמרתי שיש לי מישהו שמלווה אותי.הם אמרו לי:לא,אנחנו לא צריכים.אז אמרתי,הכנתי את זה איתו והבאתי אותו עד לכאן... אז אחד הבוחנים אמר לשני:מה אתה אומר על זה?השני אמר,יאללה.אז נתנו לו להכנס. ניגנו את שלנו.וכשסיימנו שאלו אותו:אתה סיימת?אמרנו שכן.אמרו תודה. הוא יצא. הבוחן שואל אותי:לקרוא אתה יודע?אמרתי שכן.הוא אמר תשב.ישבתי מול ספר ללימוד גרובים שמגיע עם שני דיסקים.אחד עם באס ואחד בלי באס או שיש כמה טראקים. בקיצור,הוא אומר לי:קטע מספר X.ומשמיע לי קודם.אני שומע מבין את הרעיון הכללי ואמור לחזור על זה.הוא מפסיק.אני עושה את זה.אבל אני גם לא יודע אם הוא רוצה לפי תווים או אקורדים ויש כל מיני סינקופות...וכל מיני דברים.וצריך לעקוב על זה.זה היה סמבה כזה... אח"כ הוא נתן לי עוד איזו סמבה מהירה רצח שאח"כ צריך לעשות ווקינג...אוף...טונה של אקורדים. אח"כ משהו של רוק עם חמישים אלף תווים שאי אפשר לעקוב אחרי זה והוא בסוף אומר:תעשה רק את הגרוב. בעעע!

למעלה