זה משגע אותי

ravit cohen

New member
זה משגע אותי

כשישראלי נוסע לחו"ל ופוגשישראלי אחר,הם מרגישים כאילו הם חברים מהילדות. הם מתחילים להסביר,להראות,להמליץ,לחקור ולהענין אחד בשני.זה מאוד נחמד שיש כזו אחדות של עם ישראל בחו"ל.אבל שאלה,למה בארץ אין לנו כזו אחדות?

moya

New member
זה לא הדבר היחיד שקורה

יש אנשים שאצלם היהדות פתאום מתחילה להתעורר.. כי זה הקשר היחיד שיש לאנשים לארץ.. לדברים הטובים שלה... מבחינה גיאוגרפית אם משווים בין ישראל לארה"ב, היא כמו כפר קטן בו כולם מכירים את כולם.. אולי בגלל זה. אולי כי המנטליות שונה.. כמובן שזה לא קורה אצל כולם.

**Blue-Lagoon**

New member
חח זה באמת תמיד שיעשע אותי

הכי מצחיק היה כשהיה פה את הFINAL 4 (ואם חצי ישראל לא היתה פה אני צפרדע) בכל מקרה לכל מקום שהלכתי היו ישראלים. איזה יומיים לפני המשחק נסעתי באוטובוס ואחותי התקשרה אליי לפאלפון אז דיברתי איתה (בעברית מן הסתם) ואז כזה באמצע נכנסו שני ישראלים (שלא היה קשה לזהות כמה אנשים לובשים צהוב מזעזע וכחול עוד יותר מזוויע וצעיפים וווטאבר) אז כשסיימתי לדבר הם כזה עושים לי "מה זה איפה החולצה הצהובה" מה זה צחקתי... זה היה די משעשע תאמת.. בעיקר כשהייתי במשחק וניסיתי להתקשר לידיד שלי אז אחד עבר שם ואומר לי "תתקשרי תתקשרי הביתה את עדה לרגע היסטורי" אז אני "אני גרה שתי דקות מפה, מה יש לי להתקשר הביתה?!" די ייבש אותו אבל כולם היו מאושרים מדי זה לא היה חשוב
טוב די לכתוב שטויות

למעלה