זה מצב נורמלי

.יניב

New member
זה מצב נורמלי

אוהדי ביתר יגיו שזה עונש מוגזם ואוהדים ששונאים את ביתר יגידו שזה עונש קל טבע האדם .. חברים השופטים הם נייטרלים

לא נראה לי.....

אין סיכוי שלשופטים אין קבוצה שהם אוהדים, ובטוח שזאת לא בית``ר... אבל צריכים לקבל את זה..... וכולם, כל השופטים בכל המסגרות פשוט שונאים את בית``ר ואוהדים קבוצות אחרות, כולם, ואני יודעת שלמשל אייל צור אוהד הפועל פ``ת וכנ``ל גם דני קורן, ישנם עוד מספר שופטים שגם אוהדים מכבי או הפועל, אבל אין שופט אחד שאוהד בית``ר.... אז באמת עכשיו, היה יותר עדיף שיקחו אנשים שאין להם מושג בכדורגל, והיו מספרים להם את המקרה ואז הייתי מוכנה לקבל את העונש, עכשיו אין סיכוי, כי בעצם מי שקבע את העונש זה כל אלה ששונאים את בית``ר, וזה הקטע המעצבן, כי אם זה היה מכבי או הפועל, נראה לכם שהם היו נותנים להם את העונש הזה? ותגידו את האמת.... חולה על בית``ר, שאנדור ופטרוביץ` מורן

MiToOsH

New member
שופטים.... מטבעם...

הם פולנים שונאי כדורגל... ברברי מדי לטעמם LOL קטלני... aMiT

למה את חושבת

ששופט שלפי דעתי לא סתם יושב איפה שהוא יושב במעמד של לקבוע עתיד של קבוצות ושחקנים,ייתן עונש כזה לבית``ר כי הוא אוהד את הפועל פ``ת? לא נראה לי שבן אדם חכם כמו השופט יפעל בכזה טמטום. השופט היחיד שמחליט החלטות לבדו נמצא בשמיים וביחד עם האוהד של הפועל פ``ת היו שותפים להחלטה גם כאלה שהם אוהדים של מכבי,הפועל או בית``ר. העונה הזו היא לא העונה של בית``ר,ושאין מזל אז זה גם מחוץ למגרש. חוץ מזה,בית``ר עברה על החוק,לעבור על החוק בצורה כזו זה חוסר מקצוענות ויכול להחזיר את הכדורגל ואת בית``ר המון שנים אחורה,אתם בעצמכם דיברתם על רמת הכדורגל ועל ניהולו,לא לקחתם בחשבון שאם עוברים על החוק צריך להענש בחומרה? בית``ר צריכים להגיד עוד תודה.

למעלה