זה מפריע....כנסו

nati mami

New member
זה מפריע....כנסו

תגידו ..מחר אני הולך להופעה ב3...וכמו בשנה שעברה גם השנה אני לוקח שלט ע-נ-ק {תמונה בצד}....וכן כפי שאתם רואים בתמונה שנה שעברה הוא הופיע באמצע ההופע על כול המסכים בהיכל!..השאלה שלי אם זה יפריע לכם...הפעם כי אני יהיה שורה שניה בפרקט ואני מאמין שזה יסתיר הכול כי הוא פשוט ענק....וד'א מי הולך מחר ב3?

למה את שואל מישהו?!

אני השנה גם באה עם שלט ענקי!! ואני גם שורה שנייה בפרקט ואני לא שמה על אפ'חד.. מה אכפת לי אם זה מסתיר למישהו.. ואני גם לא הולכת להרים אותו כל ההופעה אז לא ממש יפריע...

nati mami

New member
באיזה גודל שלך?

כי שלי בגודל 7 מטר על 9 מטר....וזה ענק...ממש...ותאמת גם אני הולך לבד אז מי יעזור לי להרים אותו...חח?

•HadaS•

New member
מתה על המחיקנו את מגעילהה

בואי נראה אותך מישהו משורה ראשונה יביא פוסטר כזה ענק שיסתיר לך מה תעשי, תתפוצצי עליו אני משערת ותץרתחי עליו אז תחשבי ותזכרי את המשפט הזה- "מה ששנוא עלייך אל תעשה לחברך" ותחשבי קצת את תפריעי לאחרים לראות את ההופעה זה יסתיר להם והם לא יראו כלום! וזה צריך להיות אכפת לך! כי כמו שאמרתי את לא היית רוצה שיעשו לך את זה!

mexicana gril

New member
נ"ש..כנוס שנייה

תגידי שורה 2 בפרקט שער 4 כיסאות 45-46-47 זה טוב או לא אני יהיה באמצע או בצד?

•HadaS•

New member
לא יכאב לה הצוואר ולא כלום

אפילו כמעט לא תצטרכי להרים את הראש כי אם אני בקושי הרמתי תראש אז היא לא צריכה להרים ראש ואת תראי מצויין !!

mexicana gril

New member
וואי איהז יופי!! עשיתן לי את היום!

חח ובטוח שזה באמצע !? חח אני ממש רוצה להיות בטוחה!

•HadaS•

New member
תראי....

הטור שלנו היה נראה לי עד כיסא 40 אצלינו נדמה לי... ואת תהיי ליד ויהיו לך מקומות טובים כי זה באמצע 45 וזה מעולהה בטוחח שתראי טוב אני הייתי מול אמצע הבמה...! וזה היה שווה גם את תהיי נדמה לי מול אמצע הבמה...

mexicana gril

New member
איזה כיסא את ישבת? ואיזה שער? ...

ישבת מול הבמה!? (וסורי על כל השאלות!)

•HadaS•

New member
ישבתי...

כיסא 34 בפרקט שער 12 וכן ישבתי מול הבמה כיסאות 33-36 אצלינו בטור שלנו זה המקומות הכי טובים

mexicana gril

New member
אז שער 4 זה גרועעעעעעעעעעעעעע!!?

אם 12 זה באמצע איפה זה ארבע??אמרו ש3 זה השער הכי אמצעי לא?

•HadaS•

New member
אין לי מושג תאמת איפה זה ארבע

אבל כל מה שראיתי של הפרקט זה היה מקומות טובים וראו הרבה!!! ו45 זה באמצע אז את תראי טוב!!!!!!!!!

camila4ever

New member
למקסיקן גירל וכל המעונין לדעת

הייתי במופע והיה כתוב לי בכרטיס ככה: פרקט שורה 3 מושב 36+37 שער 12 מכל המפות באתר כאן אני נכנסתי לחרדות שאני בצד...חחח.. באתי והייתי בשני הכסאות הכי אמצעיים ככה שזה לא משנה איזה שער כתוב לכם!! ו-4 בפרקט זה מצוייןןן!!!!! אבל, בעולה זה באלכסון

זה יסתיר...

תרים את זה בין לבין לא כל הזמן!!! רק קצת זמן..... ומה זה למה אתה שואל מישהו? יש אנשים ששילמו כדי לראות ת'הופעה לא צריכים להיות כל כך אגואיסטים! זה יפריע וכמו שאתה לא רוצה שיבאו ושימו לך שלט ענקי כזה מול הפנים ולא תראה כלום אל תעשה את זה לאחרים!!!!! תרים את זה מידי פעם!!

למעלה