זה מעניין

זה מעניין

כמו שמתואר בפרוט בקישור המצורף, המשחק החדש של קיניזה יכיל טכנולוגיה ממוחשבת בלוח המשחק, שמזהה את תנועות השחקנים ומגיבה אליהן בקול. מה אתם חושבים? האם הכנסת מחשוב ללוחות משחק זה רעיון טוב? או האם צריך לשמור על הפשטות?

backdoorslam

New member
זה רעיון טוב, אבל לא עבורי

דווקא הפשטות והענווה של משחקים בעלי חלקי-משחק פשוטים, שמהן ניתן להגיע לרמות מדהימות של כיף, הן התכונות המלהיבות והמושכות אותי במשחקי לוח. יתכן שהכנסת לוחות אלקטרוניים למשחקים יסיעו בגידול דור חדש של שחקנים, אבל אותי זה לא ממש מעניין באופן אישי.

montgomery

New member
nice idea

its a nice isea but it has its good and worset. its good side- can put in more andrenalin rush because of the speed its bad side- if youll take the calmness of the game then youll lose players that seeks the calmnes

ycyclop

New member
לא לטעמי

הרעיון שהמשחק הוא למעשה מחשב (אמנם בסיסי) הורס את הרעיון של משחקי לוח. הרי היום ניתן על המחשב לכתוב משחקים סופר מתוחכמים שמגיבים לתנועת השחקנים, וניתן להחביא לוגיקה מורכבת מאחורי זה שהשחקן לעולם לא ידע את חוקיה. עם הסוג החדש של notepads אשר ניתן להופכם למשטח עבודה ניתן ליצר יופי של "משחקי לוח" אבל זה לא מה שאני מחפש. אני מחפש את משחק הלוח בעלת חוקים ידועים, מהנה, ללא הי-טק מאחוריו, להרגיש את החלקים בלי שיהיה משהו לא ידוע מאחור

למעלה