זה מעבר לזה

woooooo

New member
זה מעבר לזה

אני לא מרגישה מוגבלת רק במישור הצבאי , זה התפשט בי , גדל בתוכי דיכאון גדול מדיי
אני לא מתפקדת כמו בן אדם , וברור לי שהדרך היחידה לצאת מזה היא פשוט להכניס את עצמי לפרופורציה : זה הרי לא באמת כ"כ קשה ולא באמת צריך להיות כ"כ חמור , אני רק צריכה להתנתק ממני , לתפקד , להפסיק להיות עצבנית כ"כ , פשוט להעביר 9 חודשים ואחר כך לשכוח מהכל , הבעיה היא שזה החיים שלי , נדמה לי שאין לי יותר כוח בגדול לכל החיים האלה שלי , עם או בלי צבא , וזה בא והולך כרגע אין לי כוח , באמת אין בי כלום, שום רצון לכלום . ונחזור לעיניני צה"ל ,עד לא מזמן שירתתי בבסיס סגור ובאמת הצלחתי לתחמן את כל המערכת פחות או יותר לפי הדרישות שלי ,אבל לא יכולתי להמשיך במסגרת סגורה השתגעתי , שיקול הדעת שלי ניפגם , לא הבחנתי בין חשוב ללא חשוב , ועשיתי טעות אחת קריטית בשיקול הדעת המסכן שלי שלאחריה שברתי מה שניקרא את כל המסגרת הצבאית-מחשבתית שנבנתה לי בראש , נשברתי גם אני והלכתי הביתה תרתי משמע , בקיצור אני מתחילה עכשיו את צעדי הראשונים בבסיס פתוח - היום הודעתי לאמא שאני כן אסיים 9 חודשים מכיוון שזה על גבול הטיפשות לצאת בשלב כ"כ מתקדם - אני לא מבינה איך אמרתי לה את זה עכשיו , נתתי לה גם נימוקים נכונים כ"כ, בוגרים כ"כ , כאילו לא הייתי אני לכמה דקות ... האמת היא שאני לא מסוגלת לתפקד על בסיס יומיומי , לא בצבא ולא באזרחות , אני באמת לא נראה לי כשירה לחיים האלה . ברור לי שהבעיה שלי היא מעבר מעבר מעבר לצבא - נמאס לי .

אורקנוס

New member
היי,,רק רציתי להגיד לך ש...

אני ממש מבינה אותך. גם הצבא טימטם לי את השכל וגם אני חושבת שאני לא יהיה מוצלחת בתור אזרחית. אני בכלל לא זוכרת איך הייתי לפני שהתגייסתי... אז רק שתדעי שאת לא לבד!!!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
wooooo יקרה

את מתארת מצב מתסכל... מצד אחד נראה שאת יודעת בדיוק מה את צריכה לעשות... ומצד שני, אין בך כוח... אין בך רצון... אבל אנחנו רואים עוד משהו... השיחה שלך עם אמך... את מרגישה שלא היית את לכמה דקות... ואולי זו כן היית את? אולי יש בך כוחות שלא ידעת עליהם? אולי הנימוקים הנכונים והבוגרים שעלו בשיחה, הגיעו ממקום אמיתי ופנימי? אנחנו מקווים שכן

אסף_17

New member
טירונות

אני סיימתי היום טירונות 02, ותתפלאו - גם טירונות 02 היא מתישה! התגייסתי ב4 לפברואר וסיימתי את הטירונות היום, והחודש האחרון עבר כ"כ לאט!! 4 השבועות הכי ארוכים ומתאתגרים בחיים שלי. לקום ב5 בבוקר, ועד 22 בלילה לעבור מיליון מסדרים, שיעורים, מבחנים, לקבל עונשים וכו´!! חיכיתי ליום האחרון של הטירונות בטירוף, רציתי כבר להתחיל את הקורס שלי (הייתי אמור להיות בחיל חימוש) ופתאום אתמול מודיעים על השיבוצים ואומרים לי שאני משובץ לתפקיד נהג רכב קל.... תפקיד שבשום פנים ואופן לא רציתי (שאלו אותי לפני הגיוס אם אני רוצה להיות נהג וסירבתי). מה אני אמור לעשות עכשיו? כמובן שאני אנסה להילחם ואתעקש לעבור לתפקיד אחר, אבל פשוט אין לי כוח!!! אני כ"כ מותש. מה לעשות?

למעלה