זה מסרטן

ובאותו נושא של הזה מסרטן..

"אושרה הסרת שש אנטנות מתוך ה-13 בתחנת הלל- תושבי צורן יצאו להתנחל ליד צומת בני-דרור". מישהו ראה את זה? כי חיכיתי לרגע שהם יהיו באוהלים

The Real FiFi

New member
רגע רגע רגע

קודם כל אם כבר להתפנות אני הייתי מתפנה לשירותים! אם הים היו משלמים לי 1,000,000 דולר אז אולי! הייתי מתפנה (אבל גם הייתי במד"צים ככה ש) דבר שני שירים תמיד יהיו (כמו שאני מציינת 9 שנים אני חייה פה תשע שנים אני הוקרנתי פה אני אמשיך לשיר כי אני עדיין קורנת זה לנצח לא יורד ממך! :) דבר שלישי אל תשמחו כל כך מהר גם לפני 3 שנים אמרו ש"סוגרים\מורידים" אותן וזה לא קרה עד היום אז למה שזה ייקרה עכשיו??? ופסקו טיעוני אולי יש עוד שאני לא זוכרת אבל לא נורא.. טוב בהביי :)

../images/Emo6.gif

דווקא יכול להיות מצחיק לראות אותך מציצה מהאוהל בצומת.. מגניב, גם אני חיה פה 9 שנים.. זאת כבר העשירית. ואם את אומרת- נמשיך לשיר

The Real FiFi

New member
חחחח

לא אהם כדיברי עינב (מהחוג) "אם כבר אני מתפנה לשירותים!" (עזבי את צריכה לנסוע איתה ועם רז באותה מכונית זה כמו לצפות בשתי מפגרות(לא רחוק מאמת...סתם:) מנהלות שיחה...) וזה שאני גרה בצומת לא אומר שאת צריכה לפרסם את זה!!! (בטח רק אני....) מצחיק לראות אותי מציצה מאוהל?? לאאאא לא מתאים...:)) ברור שנמשיך לשיר! הוקרנו ואנחנו עדיין זוהרים בלילה (אהם ובטח גם נמשיך..:)) וה"אהם" שאני כל הזמן עושה זה כי אני באמת משתלת.... :)

זה לא נראה כאילו זה מפריע לך יותר

מדי.. אם כשאני אומרת "זה מסרטן" את אומרת לא אכפת לי.. RC מסרטן פחות או יותר כמו הקרינה של הלל..

למעלה