זה מספיק!

Digi Lista

New member
זה מספיק!../images/Emo122.gif

אתמול למרות שממש לא הרגשתי טוב(ועדיין יש לי חום גבוה יחסית)הייתה לי מין הרגשה מוזרה שאני צריכה להיכנס והסתבר שלא טעיתי(לצערי)-קראתי את הודעת העזיבה של מיכל(moon flower)ובכנות אתם כבר יודעים שאני לוקחת כול מה שקשור לפורום הזה יותר מידיי ללב וכול חבר פורום שעוזב מעציב אותי וגורם לי לבדוק במה טעיתי ולקחת על עצמי אחריות. אתמול פניתי באופן אישי למיכל והסברתי לה כמה דברים והצלחתי לשכנע אותה למרות הקשיים ההתחלתיים להישאר כי זה באמת(הצניעות...)אחד הפורומים עם החברים הכי נחמדים ומקסימים שיש(ואני מקווה שאתם יודעים שאתם כאלה,אני אראה לכם דברים שקורים בפורומים אחרים ותוכלו רק להעריך את עצמכם יותר!
)בשלב מסוים כבר ממש לא הרגשתי טוב והייתי חייבת להתרחק מהמחשב אבל מה?יצאתי בהרגשה טובה. עכשיו נכנסתי וראיתי שקארי הממי(טלי)החליטה שהיא עוזבת ועכשיו הסיפור יחזור על עצמו, בחיי במקום להתרכז בדיג'ימון שזה נושא הפורום כול הזמן מתעצבנים כאן בצדק ולא בצדק(השבוע גם נייקו התעצבנה,והרגעתי אותה כי לדעתי לא היה לה בסיס ממשי הפעם)וזה קצת משכיח את הנושא.... אני מקווה שקארי(טלי) תחליט לחזור בה ולחזור לפורום אחרי הכול היית כאן הרבה זמן ואנחנו לא רוצים שתעזבי(לי אישית כמו שציינתי עצוב כשחברים עוזבים,זה גורם לי לתהות במה פישלתי),וגם אם לא מסתדרים עם כולם(טבעי,אי אפשר תמיד לשמור על שלום בית)זאת לא סיבה לעזוב כמו שאמרו חברי הפורום האחרים. אני מוכנה מצידי לנסות כמיטב יכולתי שהאווירה הטובה תישמר ושאף אחד לא יפגע יותר וירצה לעזוב! אז כול מי שרואה את ההודעה הזאת מוזמן להגיב בתקווה שמשברים כאלה רק יחשלו אותנו ולא יכשילו

טיקיי

New member
ליסטה צודקת

לא צריך לעזוב את הפורום בגלל שלא מסתדרים עם מישהו אחד אחרי הכל אנחנו הרבה חברי פורום וליסטה את מנהלת את הפורום מצויין והריב שלהן לא קשור לא אליך ולא לפורום אלא לזה שהן העליבו אחת את השניה וזאת לא אשמתך מיכל וטלי תראו עכשיו ליסטה עצובה בגללכן והיא גם ככה לא מרגישה טוב תהיו נחמדות ותפסיקו לריב... ליסטה מה זה יחשלו?

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

יש את המשפט "מה שלא הורג-מחשל"(משפט מאוד חכם בעיקרון), מחשל זה מחזק. תודה יובל
למישהו יש רעיון לסקר חדש?יש לי כמה מוכנים אבל הם לא מתאימים עדיין(כי הם קשורים גם לעונה הרביעית...),אז למי שיש...

rocket

New member
הי משהו בסגנון

אם יכולתם לבחור באחד מהדיגי'מונים של הדיג'יגורלים כחיית מחמד את מי הייתם בוחרים ? *רשימה* =) יכול להיות שזה היה כבר ... אני לא ממש עקבתי אחרי הסקרים =))

Digi Lista

New member
רעיון טוב../images/Emo13.gif עוד רעיונות לסקרים?...

כי יש לי בעיה לשים סקר שקשור גם לעונה הרביעית מהסיבה הברורה-רובנו לא ראינו אותה ממש ככה ש.... אגב, באמת לאן נעלמו ה
ים שלנו?מזמן לא היה איזה שרשור ספוילר(אולי כי לא היו יותר מידיי דברים חדשים,אבל לאחרונה לא בדקתי ככה שאין לי מושג)...נוריאל בכלל נעלם כבר איזה חודשיים!כול היודע דבר או שניים(או שלושה או ארבעה...
)מוזמן לעדכן...

יאקומו

New member
סליחה...

פשוט מאוד התעצבנתי איך שמיכל כתבה את התגובות (חלק...) שלה... גם אני לא מבינה הרבה דברים, ועצבן אותי איך שהיא ענתה, אני מבינה שגם אני הייתי לא בסדר
.

Kenny Girl

New member
בסדר... לא היה לי בסיס ממשי

העיקר להגיד את זה (לא נעלבת... פשוט נעלבת... אבל לא נעלבת...) אל תשימו לב אליי חזרתי עכשיו משבת חתן ואני שונאת את הדברים האלה

למעלה