https://sports.walla.co.il/item/3827204
דורי 1981 Well-known member היום ב- 09:21 #1 "העצבים מההפסד הרתיחו אותי, עד שהרגשתי שאני לא יכול לנשום" - וואלה ספורט מירצ'ה לוצסקו סיפר על רגעי האימה באימון נבחרת רומניה שהפכו את ההפסד לטורקיה לאחרון בקריירה שלו: "אני בסדר, אבל זה נגמר" sports.walla.co.il
"העצבים מההפסד הרתיחו אותי, עד שהרגשתי שאני לא יכול לנשום" - וואלה ספורט מירצ'ה לוצסקו סיפר על רגעי האימה באימון נבחרת רומניה שהפכו את ההפסד לטורקיה לאחרון בקריירה שלו: "אני בסדר, אבל זה נגמר" sports.walla.co.il
M mיטלמן Well-known member היום ב- 13:49 #2 אתה לא יודע מה זה מסוכן מאד. לקבל הודעה שנפל רסיס בישוב. ולוצ'סקו בן ה-80, שיקח כדור הרגעה.
דורי 1981 Well-known member היום ב- 14:49 #3 נכתב ע"י mיטלמן: אתה לא יודע מה זה מסוכן מאד. לקבל הודעה שנפל רסיס בישוב. ולוצ'סקו בן ה-80, שיקח כדור הרגעה. לחץ כדי להרחיב... ברחוב שלי במרכז ת"א נפל ראש קרב מתפצל, במרחק 2 מטר ממני. בוא לא נערבב. אני רק אומר שלקחת ללב זה מסוכן.
נכתב ע"י mיטלמן: אתה לא יודע מה זה מסוכן מאד. לקבל הודעה שנפל רסיס בישוב. ולוצ'סקו בן ה-80, שיקח כדור הרגעה. לחץ כדי להרחיב... ברחוב שלי במרכז ת"א נפל ראש קרב מתפצל, במרחק 2 מטר ממני. בוא לא נערבב. אני רק אומר שלקחת ללב זה מסוכן.