זה ממש קשה...

זה ממש קשה...

הרבה זמן לא כתבתי פה באמת המון, אני עובדת על עצמי ועל כולם ובאמת בתוך תוכי מאמינה שלא נחזור באמת מנסה להמשיך הלאה להבין שההמשך והעתיד יהיה עם אחר! אבל קשה לי קשה לי שאני לא יודעת מה איתך, ולמה לעזאזאל אנחנו לא יחד כבר 9 חודשים כמעט, ובזמן הזה אפשר להביא חיים חדשים לעולם, אבל קשה לי קשה לי שאני שומעת כמה אתה מאוהב בה ומצד שני כמה אתה מתכחש לזה שאני שואלת. מותר לך לאהוב את כולם באמת אבל לי קשהלשמוע אולי מתוך אגואיסטיות שאני עוד לא התאהבתי, שאני זו שנראית טוב ושכולם מחזרים ובסוף נשארת לבד, ואלו שנותנת להם צ'אנס מתגלים כמניאקים. לא חושת שנגזר עליו להיות בודדה ורווקה אבל קשה לי ככה באמת יש לי דירה משל עצמי וזה הכי טוב בעולם הפינה השקטה הזו לבד, אבל מה זה שווה אם זה לבד..
עוד מעט יש לי יומולדת ולא רוצה להעביר אותה לבד.. אני נזכרת ביומולדת הקודמת שחשבתי כמה גרועה הייתה אבל הפעם יהיה יותר גרוע כי אני פאקינג לבד! ואין חברות וידידים לא סומכת ובנזוג גם אין. וכן למדתי להנות מעצמי ומהלבד.. אבל רוצה קצת ביחד..
ואז אני שומעת או יותר נכון קוראת את המילים היפות שאתה כותב לה.. <כועסת על עצמי ששוב הכאבתי לעצמי אבל כנראה זה מזוכיזם מסוים> ואז ממשיכה לכעוס על עצמי איך האמנתי לך.. שאתה עושה אותו הדבר לבחורה אחרי.. ואיך איך אתה כ"כ עיוור אליה איך מוכן לשנות מגגורים חיים דת אמונה הכל למענה שלפני שנה זה היה למעני.. איך נפלת כל כך חזק, ואיך אני לא מצליחה לקום ממך בכזה קושי, ואז שוב אחרי חודש וחצי הדמעות זולגות, ולא מהרצפון שנהיה יחד שוב, אלא מהעניין שאני לבד ולא מסוגלת לקרב אף אחד אלי..

ע ו מ א ר

New member
יאלה בואי../images/Emo140.gif

דברי איתי דברי איתנו כולנו באותה סירה ...פחות או יותר

שלום

אם תוכלי, אולי כדאי שתיצרי אתו קשר, תתעניני בשלומו ותאמרי לו כמה דברים טובים ונעימים וכך תביעי את אהבתך אליו. אהבי את עצמך ועשי דברים שאת אוהבת, ואז תהיי יותר מאושרת ולא תלויה באהבת אחרים. השתתפי בהרבה מסגרות שמענינות אותך כמו חוגים ולמודים, וכך תכירי אנשים חדשים ונחמדים.

לא אמרתי את זה

ברור שמלים טובות לא בהכרח יחזירו את הקשר, אבל אם הבחורה שאוהבת אותו תפנה אליו ותשוחח אתו בנעימות עם מלים יפות, אולי היא תהנה מזה ואז יקל לה להתגבר. בדרך כלל טוב להיות בקרבה מסוימת עם אדם נחמד ונעים שאוהבים.

מבינה לליבך

לא חיפשתי אצלך מקלט ולא מחסה תחת כנפך לא רוצה שתחזיק לי את היד ואל תגן אלי כפרח הבטחות מלאות תקווה הבטיחו לפניך אני אשרוד גם בלי אביר היה לי טוב גם לפניך כל האנשים תוהים מה היא רוצה אף אחד לא מבין איזה מן אישה ואמא מביטה בי אני רואה איך היא חוששת בשכונה כבר מדברים עלייך היא לוחשת היא לא נהיית צעירה מיום ליום שתפסיק להתלבט תמצאי לה בעל שתתביית . אפשר לחשוב איזה מאושרת רינה השכנה מאז הנישואים את גופה היא זנחה ופרדי בעלה באמת בחור מקסים כל שכנה ושכנה מקרוב הוא מכיר... אמא אל תפחדי אני מאושרת יום יבוא ותביני למה אני לא ממהרת יש לי הכול מה כל כך חסר עדיף להיות לבד בדירה מאשר ביחד אבל בודדה הוא עוד יבוא לא אביר על סוס לבן הוא לא יבטיח לי דבר הוא פשוט יהיה כאן לצידי יעריך ויכבד כל חלק בי בלי משפטי פתיחה עלובים בלי חיפוש אחר כלה פשוט יהיה לו ולי נעים להיות ביחד בדירה. עד שהוא יגיע טוב לי לבדי המחשבה שהוא קיים ממלאה אותי.

למעלה