זה ממש מוזר...

bluesweet

New member
זה ממש מוזר...

אתמול בסלסה בבריזה היה ממש כיף אבל אני לא מבין לאן נעלמו כולם? מה קרה שהפסיקו לבוא? לפני חודש היו למעלה מ-500 איש ואתמול היו אולי בקושי חצי...מה קרה אני באמת רוצה לדעת זה מאד מעניין אותי... חודש טוב לכולם :)

Ne§t£A Gi®L

New member
500 איש?!../images/Emo108.gif

אינמצב... רוב הסלסרוס סטודנטים, ורוב הסטודנטים בתקופת בחינות:)

קנאית

אולי הרבה לא באו בגלל שזה היה יום המשפחה.. או שפשוט לאנשים נמאס להגיע, כי הרוב בבריזה היו מבוגרים שהיו באים לריקודי עם וכנראה שהסלסה לא ממש מתאים להם. אבל לפחות מתחילים לבוא יותר צעירים שזה מעולה!

קנאית

אין לזה שום קשר לתחת של דקלה. אולי הרבה לא באו בגלל שזה היה יום המשפחה.. הדבר הטוב שקורה בבריזה זה שמתחילים לבוא יותר צעירים ופחות מבוגרים.

bluesweet

New member
כן בהחלט

זה לא אני אומר זאת כתבה שיש לי שהיה רשום שמה

dalida1988

New member
נצל"ששששש

מי בא מחר(או שזה כבר היום?) בקיצור יום שישי.. לביילטינו.?? אחרי תקופה קצר של הפסקה אני מחר אהיה שם.. מקווה לראות את כולכםםםם

אנחנו הולכות ( אני מקווה !!!!)

ובריזה זה לא מקום של סלסה ... זה מועדון ספורט ( בריכה עם חוגים ...) ואחד החוגים שנפתח לאחרונה בימי שלישי , זה סלסה .... אם אתה מכיר את קניון חולון או המדיטק ...זה שם מוזמן

dalida1988

New member
אמממ

אני יודעת מה זה בריזה.. אני חולונית.. ואני בת.. :) אני באה היום ..

יש מצב שאני אבוא (לא מבטיח)../images/Emo41.gif

אגב, יש אמוטיקון חדש ל"נצלש" ...

היה פשוט נורא בביילה ...

ממש לא נהנתי אתמול < אולי זה בגלל שיצא לי ללמוד עם מישהו שאני לא ממש סובלת ...> אבל גם אחרי זה בקושי השתחררתי.... מקווה שיהיה טוב יותר פעם הבאה ..

dalida1988

New member
רגעע

לאיזה רמה הלכת? אני הייתי עם מישל ברמה האחרונה והוא עשה שיינס מצויןןן פעם ראשונה שהייתי איתו והוא תותח כי סוף סוף מישהו עושה תרגילים שהם לא בסגנון של יניב כל הזמן.. אז נהנתי מאוד ובכלליות היה לי כיף..

הייתי ברמה 4 המדריך היה מצוין

שכחתי את השם ... מה שקרה זה שהיו לנו יותר בנות מבנים ובשלב מסוים המדריך החליף את הבנות ויצא לי להיות עם המדריך ( פשוט כמה בנות רקדו איתו ... ) ואז הגיע איזה מישהו שאני מכירה ושונאת לרקוד איתו והמדריך שאל אותו בתמימות אם הוא מצטרף והוא אמר שכן והזמין אותי ואני לא יכולה להגיד ליד כולם , באמצע , " לא בא לי לרקוד איתך "... וזה היה פשוט מגעיל ולא כיף.... ובשאר הזמן רקדתי עם כמה שיודעים לרקוד .. והייתי במצב רוח מחורבן מלפני וגם משום מה לא הכי השתחררתי כנראה ולא הייתי בפוקס וכו' וכו' כו' ורקדתי ככה ככה ... נראה לי שבהמשך אני אשתחרר יותר מהר ויותר בקלות ,כי בסה''כ אני רוקדת LA שלושה שבועות ..(אם בא לך לראות את זה כ- 3 פעמים זה גם ככה ...) וחודשיים קובני ... מקווה שפעם הבאה שנלך אני וחברות שלי נחזור יותר מאוחר ... חן

dalida1988

New member
הא טוב

זה חוויה כל מה שהולך שם... רגע את מחולון לא?.. מאיפה בחולון?...כי גם אני מחולון..

bluesweet

New member
זה לא מועדון

זה קאנטרי של חוגים בריכה וחדר כושר. כמו ימית 2000 רק במרכז חולון,ליד קניון חולון

למעלה