זה ממש מבאס....

LooNeY TuNeS

New member
זה ממש מבאס....

אוף....אני הכי קטנה פה בפורום... כולם בנות 14 15 17 וכאלה...

תצ1

New member
נו.... זה רק מראה שיש לך טעם טוב

כבר מגיל צעיר!!!!
דרך אגב בת כמה את???

LiNKiNPaRKiT

New member
על אורלי מזילים ריר ילדים בני אפס!!

טוב נו לא ילדים אבל ילדות!!! וגם אני מזילה עליו ריר מגיל 11 12(לא שאני הרבה יותר גדולה ממך עוד 4 חודשים בת 14)

NiKi†a

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif

NiKi†a

New member
חחח..כן!

הכי קשה זה ללחוץ על ההעתק ועל ההדבק ביחד!
חחחח

נכון! ../images/Emo6.gif

very hard............. very hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hardvery hard

NiKi†a

New member
איזה מצחיק שחצי מן הבנות

נמצאות פה כרגע! (כאילו עכשיו, כותבות בפורום)
אני רעבה.

נכו! ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo12.gif

בכל מקרה.. אני עוד מעט הולכת לאימון.. בעע, למרות שיש לי טיפונת בחילה.. אבל זה יעבור!

בסוף לא באתי לאימון.. ../images/Emo4.gif

בגלל שלא הרגשתי טוב (כמו שאמרתי לפני זה..) וגם אני חייבת להתכונן למבחן שלי במתמטיקה מחר..

NiKi†a

New member
יש לי מבחן בביולוגיה ביום רביעי../images/Emo4.gif

אני חייבת להתכונן

OB4ever

New member
יש לי

מבחן מחר בביולוגיה...בלעעעעע...ויום אחר כך בספרות...בלללעעעעעעע....ואז ביום שיש בהיסטוריה.....בלעעעעעעעע .ואז יום ראשון ערבית.....בלללללללללללעעעעעעעע

למעלה