זה ממש לא הגיוני !!!!!

hs612

New member
זה ממש לא הגיוני !!!!!

היי , לאחר יומיים שבם לא עברו לי נוזלים , פתחתי את הטבעת בחצי CC אני סגורה עכשיו 6.5 אתמול נשקלתי לאחר שפתחו לי את הטבעת ( ולאחר ששתיתי המון!!! ) במהלך כל היום שמתי לב למה שאכלתי . ושמרתי במיוחד ביום בבוקר קמתי עליתי על המשקל ( הרגל מטופש אבל התמכרתי אליו ... אם אני לא נשקלת מידי יום זה מעסיק אותי כל היום ולא מרפה ממני ) וראיתי שעליתי 1.6 ק"ג ??????? איך זה יתכן ????? בכל אופן .. זה ממש הרס אותי . אני שוקלת בום שני ללכת ולסגור שוב אולי רבע CC מה אתם אומרים???? אני ממש מפחדת לעלות ! אם למישהו יש עצות או טיפים אני אשמח לשמוע תודה רבה ושבת שלום הדס

קובי d1

New member
הדס שבת שלום

הטבעת לא ריצ'רץ שפותחים וסוגרים כל כמה ימים פתיחות וסגירות מרובות של הטבעת עלולות לגרום לתזוזה של הטבעת ,דבר שבטח את לא רוצה. מספיק עם ההרגל המגונה הזה להשקל כל יום זה יכול להטריף בן אדם נורמלי ,אי אפשר לחיות כל הזמן במתח ובמחשבה עליתי ק"ג ירדתי 100 גרם ,אני מבטיח לך שתשקלי כל יום באותו משקל זה יראה משהו אחר ויש מיליון סיבות לזה . אל תסגרי ותגיעי למצב של אי יכולת לשתות ולהתבייש תפסיקי להשקל כל יום \תשקלי פעם בשבוע , ירידה או עלייה של קילו ממש לא משנה ,אנחנו לא פגים \בפגייה חשוב כל 100 גרם שבת שלום קובי

מחר תגלי שירדתם אותם חזרה..אל תדאגי

זה קורה המון-יכול להיות בגלל עודף מלחים ונזלים.. אם את שומרת כמו שצריך אין סיבה. גם לי יש הרגל מטופש להשקל בכל יום ובכל הזדמנות -לא יודעת איך מפסיקים! אבל ראיתי שנויים כאלה בהפרשים של שעות..מהלילה לבוקר למשל. אל תלחצי ואל תרוצי לסגור. שבוע טוב רבקה

אופירA

New member
מנהל
מאוד לא הגיוני...

להישקל לאחר יום אחד, ולהחליט שעלית 1.6 ק"ג במשקל... את לא מבינה איך עובד הגוף, איך מתנהלת מערכת ניקוז הנוזלים, ובגלל חוסר ידע, את מסיקה מסקנות חסרות היגיון. אז תלמדי שמערכת העיכול (שכוללת ניקוז נוזלים) מגיבה במשך כמה וכמה ימים לכל פעולה שכרוכה בעיכול, ואי אפשר להישקל מחר וללמוד על התוצאות של ההתנהגות של אתמול. גם לא ברור - ה"עלייה" הזו של 1.6 ק"ג - בהשוואה לאיזה משקל זה? למשקל של ירידה של 2 ק"ג של נוזלים יומיים קודם לכן? באמת... אני נשקלת יום יום, באותה שעה ובאותם בגדים, בשביל מעקב שוטף, ובגלל שזה מתחזק את הרגשתי באופן חיובי. אבל לא חושבת שזה מה שעליתי או ירדתי. פעם בחודש אני רושמת את המשקל הממוצע שנרשם בימים האחרונים, ומשווה אותו לרישום של החודש שעבר. אם נרשמה ירידה או עלייה - זה המציאות הנכונה יותר. לכן העצה שלי - אם את רוצה, תישקלי כל 10 דקות מצידי, אבל רק בתנאי שזה גורם לך להרגיש טוב, ובתנאי שמסקנות תסיקי רק אחת לשבועיים או לחודש, כמוני. ואם השקילה היומית גורמת לך לתחושות של הרס נוראות כל כך, ולהחלטות חסרות היגיון - אז אל תישקלי אלא רק פעם בשבוע!!!

למעלה