זה ממש חשוב!

זה ממש חשוב!../images/Emo10.gif

תיקראו ב'מת שתקראו,ולמי שיש איימיל או משו כזה שתעביר זה משו חשוב אל תגידו וואי איזה עצבים מה זה מעניין!תיקראו! הקטל בדרכים אני באמת צעירה מכדי לצאת עם בחורים. אלוהים, איך יכולתי להיות כל כך דפוקה?" היא חשבה. היא ביקשה ממנו לקחת אותה הבייתה, והוא נכנס למכונית והניע תוך שניות הם עברו את המהירות המותרת. תוך כדי הנהיגה המטורפת שלו, היא הבינה שחייה בסכנה. היא התחננה בפניו שיאט, אבל הוא רק הגביר מהירות. "רק תוריד אותי בבית! בבקשה ואז, היא ראתה אור בוהק ולבן. "אלוהים, תעזור לנו! אנחנו הולכים להתרסק!" פתאום הכל הפך שחור. היא הרגישה מישהו מוציא אותה מהתנוחה המוזרה שהיא ישבה בה, ושמעה בליל קולות "שמישהו יתקשר לאמבולנס! הילדה הזאת בחיים!" רק כמה מילים. אבל היא ידעה שהיו שתי מכוניות בתאונה. היא תהתה אם הוא היה בסדר, ואם האנשים במכונית השניה עדיין בחיים. היא התעוררה בבית החולים לפרצופים עצובים. "היית בתאונה, וזה לא נראה טוב". הצלילים הדהדו בראשה בזמן שהם אמרו לה בעדינות שהוא מת. "עשינו כל מה שיכולנו, אבל זה נראה כאילו נאבד גם אותך". "אבל מה עם האנשים במכונית השניה?" היא קראה. "אנחנו מצטערים, אבל גם הם אינם". היא התפללה :"אלוהים, סלח לי על כל מה שעשיתי, רק רציתי לילה אחד של כיף" היא פנתה לאחות:" אמרי למשפחות של האנשים במכונית השניה שאני מצטערת, שהייתי עושה הכל כדי להחזיר להם את האובדן שלהם. אמרי להורים שלי שאני מצטערת ששיקרתי." האחות רק עמדה שם - היא מעולם לא הסכימה. היא רק לקחה את ידיה עם דמעות בעיניה. אחרי כמה דקות, היא מתה. מישהו שאל את האחות:" למה לא הסכמת לבקשתה האחרונה של הילדה המסכנה?" היא הסתכלה אליו, בעינים עצובות ורטובות. "בגלל שהאנשים במכונית השניה... הם היו ההורים שלה." הסיפור הזה הוא עצוב, אך אמיתי. שימו לב, כי מחר זה יכול להיות אתה. קרא והעבר ל 10 אנשים או יותר. אנא עשו זאת, בשבילה. שלחו זאת ל10 אנשים תוך 24 שעות, וראו מה קורה תוך 4 ימים הקשיבו לבקשתה האחרונה של המלאך הזה. אם תעשו את הטובה הקטנה הזו למענה, היא תרד מהשמים להגן עליך. . אתם תקבלו הפתעה. זו אמת, גם אם אתם פקפקנים. תודה שקראתם...

AeroSlash

New member
אני מכירה את זה..

אבל אני לא מאמינה בדברים כאלה, סורי.. אני מקבלת 80 מכתבי שרשרת ואם הייתי מעבירה את כולם כבר הייתי משתגעת אני פשוט לא מאמינה בדברים כאלו..

זה אמור להיות מכתב עם מוסר השכל לכם

... את החלק האחרון שכחתי למחוק... אבל מצד שני אתם יכולים לשלוש ואז ליידע אנשים..."מודעות" עד כמה המהירות יכולה להיות מסוכנת...
ואני לא לוקחת על עצמי שום אחריות בקשר למתנה ההיא שמוזכרת שם... אני שלחתי את זה לפה רק בשביל ליידע אותכם ואולי עוד פעם להראות לכם עד כמה אי אפשר לשלוט בזה ושזה יכול לקרות לכל אחד..
שלחתי את זה לכם מרוב דאגתי אליכם וכמה אתם חשובים לי...
ולא כדי שתעשו מזה מכתב שרשרת... טוב? - אז אל תבינו אותי ואת המכתב לא נכון...

GinGerit

New member
../images/Emo7.gifכל כך עצוב

וכמה חבל שסיפור כזה יכול להיות אמיתי...

SupermanZW

Well-known member
זה לא אמיתי

סתם מישהו כתב סיפור והפיץ אותו במכתבי שרשרת. פתי מאמין לכל דבר.

Evil Gremlin

New member
טוב בוא המצא את כל

הדברים הבלתי אפשריים בסיפור הזה ונבאס את מי שכתב... מה זה פאקינג משנה זה חמוד כזה....חביב....וזאת המטרה של זה.....אף אחד לא מתיחס לזה כזה ברצינות תפסיקו לרדת על זה

Evil Gremlin

New member
זה בסדר "פרפר נמחד"....אני התרגשתי

אני התרגשתי מהסיפור..אני כולי עקצוצים....... נ.ב. לא במטרה לרדת על עף אחד...סתם רציתי לכתוב משהו

לא אני כתבתי את זה יודעים???../images/Emo9.gif

לחקתי את זה מפורום אחר כי זה נשמע לי די מממ.... חשוב..... שתדעו שגם לכם זה יכול לקרות.... לא באתי במטרה לעשות מזה מכתב שרשרת.....(אני שואנת דברים כאלה...)אלא פשוט לעניין אתכם אולי קצת ובמיוחד לבנים שקיבלו כבר רשיון ומפנטזים על להיות נהגי מירוצים וטייסים....

wildgirl1

New member
סליחה?

למה בנות לא קיבלו רישיון? מה רק בנים? ומה בנות לא רוצות להיות טייסות? את ממש לא צודקת

אהההההההההההההההההההההההההה

אני רוצה להיות טייסת
ואני לא מורידה את כבוד הבנות- בשום פנים ואופן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני התכוונתי לזה שלפעמים צריך להאיט את המהירות של המכונית...... ולא לזה שהבנות הן פחות מהבנים חסה וחליל וגם לא לזה שטייס זה משו רע!חס וכרפס... ותאמיני לי שאני רק חולמת כבר על היום שבו אני יקבל רשיון...
ואני כן צודקת.... גם אם יש לי רשיון ואני רוצה להיות טייסת זה לא מצדיק את זה שאני יסע בכביש במהירות מטורפת ויהרוג אנשים... סליחה על התוקפנות...

wildgirl1

New member
אממממ איפה את תוקפנית ?

את לא? אם את כן חושבת כמו שאמרת אז למה לא כתבת בהודעה הקודמת גם על בנות? שם רשמת רק בנים

הנה לך...

לחקתי את זה מפורום אחר כי זה נשמע לי די מממ.... חשוב..... שתדעו שגם לכם זה יכול לקרות.... לא באתי במטרה לעשות מזה מכתב שרשרת.....(אני שואנת דברים כאלה...)אלא פשוט לעניין אתכם אולי קצת ובמיוחד לאלה (בנים
ובנות
)שקיבלו כבר רשיון ומפנטזים/זות על להיות נהגי/נהגות מירוצים וטייסים/טייסות....
וזה בשבילך wildgirl

Janem

New member
זה מזכיר לי

תדרוכי יציאה בצבא לספשבוע: "אל תעלו על טרמפים... "אל תשתו ותנהגו... תשארו על מדים כל הנסיעה... וכו'" סיפור חזק. ולמי שלא מאמין במכתבי שרשרת/ גורל: היה לי חבר שאח שלו נהרג תוך כדי סיור ג'יפים בנגב. הוא נהרג משטפון, האוטו התהפך. יום לפני זה אמא שלו קבלה מכתב שרשרת ונאמר בו שאם היא לא תעביר אותו הלאה צפוי מוות בתווך קצר. היא לא העיבירה ת'מכתב.

למעלה