זה ממש אבסורד...

HodY@KambodY

New member
זה ממש אבסורד...

אני יודעת שכולכם הייתם חרודי ציפיה מתי אני חוזרת, וכדי לא לאכזב, הנני כאן... אבל עכשיו נעבור לנושא המרכזי שלשמו התכנסנו, ל-י-מ-ו-ד-י-ם!!! טוב רק אתמול קיבלה כיתתי האהובה את לוח מבחנה(לא מבחנה ממעבדות...) קטסטרופה!!!!!!! דחסו לנו את כל הבחינות ב חמישה שבועות וזאת מכיון שלא עושים אצלינו מבחנים לאחר פסח, תשאלו למה.., בגלל שאז מתחיל כל המתכונות. או קיי אז לא מספיק שהעריכו לנו את המחצית (עד מחר), אלא גם רוצים שנעשה את כל המבחנים ב חמשיה שבועות ולא סתם חמישה שבועות, רובם יוצאים בחודש אדר. בטח אתם אומרים עכשיו, אז מה אם זה על חודש אדר (או מה זה חודש אדר?!) אז ככה בחודש אדר יש בבית סיפרי את כל הבלגן, ואין דקה אחת של לימודים, לכל שיכבה יש מבצע. למשל: לשישית (שזה אנחנו) יש מבצע אוכל, שזה אומר שהשישית שביעית שמינית וגם המורים מוזמנים לחדר האוכל באולפנתי, ושם הם אוכלים ארוחת בוקר,בין המנות השונות(שאנחנו מכינים), יש ריקוד הצגה וזמר... שביעית עושים מבצע חסד, מביאים עלינו איזה 2000 ילדים חולי סרטן שלהם עושים דוכנים, משחקים וכ`ו.. שמינית עושים הכתרה, זה נערך בסינרמה, שם מכתירים את מלכת הביה``ס לכל חודש אדר! והם רוצים שנלמד בחודש הזה? איזה אבסורד!!!!!!! אבל כמו שאומרים, גם את זה נעבור! טוב תשמרו על עצמכם, HoDAya

Black Star

New member
אני לא אוהבת שמפריעים לי כשאני אוכלת.

סתם סתם, דווקא נשמע ממש נחמד, ה``מבצעים`` האלה... אם הייתי יודעת מתי יוצא אדר (זה בפורים, נכון? ;-) ) הייתי קופצת אליכם להשתתף בשמחה.. למה לנו לא עושים כאלו דברים חביבים? הדבר היחיד שיש בבית ספרנו הג`יפי הוא ``תערוכת פרוייקטים``, בסוף כל שנה (השנה זה משום מה עוד יומיים, ואף אחד לא ידע מזה, ולא עשינו אף פרויקט או משהו, אבל לא חשוב). הדבר הנחמד בתערוכה הוא שאנחנו יושבים לשמור על הפרוייקטים, להציג אותם, לא לומדים שלושה ימים ומביאים מיליון קסטות עם ``פרנדז`` ו``סיינפלד`` ודוסון ורואים אותם בטלויזיה... וזהו. אבל מבצע זה יותר נחמד- אם לא מפריעים לי בזמן האוכל.

HodY@KambodY

New member
לא כי...

היא שולטת על הביה``ס למשך חודש והיא קובעת כל מיני חוקים כמו: בשעה 2 ו3 ביום חמישי לא לומדים.

Black Star

New member
אמריקקי למדי...

לפי מה בדיוק בוחרים אותה? בטח זו הבת הכי יפה או מקובלת או משו כזה, לדעתי בחירות כאלה הן *אף פעם* לא טובות, בטח ובטח שלא לבנות שהיו רוצות להיות המלכה פעם אחת, אבל אין להן סיכוי לכך. תחשבו מה זה עושה להן...

Black Star

New member
כן, גם לדעתי.

לא דיברתי על זה... המבצע שהם עושים (עם האוכל והפארטייה וכל זה) נראה לי חמוד, והזה עם הילדים חולי סרטן נשמע לי ממש ממש יפה.

למעלה