זה מיועד לאמיר חורב אם אני לא טועה

MELLER

New member
זה מיועד לאמיר חורב אם אני לא טועה

כאילו דה שרון היא המועדפת עליי מה אתה חושב שאנדריאה לא עושה לי את זה אני מת על כל חברי הלהקה ואני מת שהם יופיעו כבר בארץ הייתי בהופעה שלהם בדבלין והיה כזה מגניב הכניסו אותנו למאחורי הקלעים והיה נהדר חבל על הזמן.

mprb

New member
היית במופעה שלהם?

איזה כף לך זה חלום חיי. ואאו, איך היה? אני רוצה את כל הפרטים... אתה באמת חושב שתוכ לבוא לפה להגיד הייתי במופע שלהם ועוד מאחורי הקלעים וללכת? I DONT THINK SO...

amirhorev

New member
אני בשוק....

מה באמת היית בהופעה שלהם ובאמת הכניסו אותך לבמה?????. אני בשוק....

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo168.gif

מאחורי הקלעים???? הופעה?? אההההה שתף שתף!

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo3.gif זה בסדר, נרגעתי. ../images/Emo168.gif

לאאא לא נרגעתיייי איזה כיף לווו אני גם רוצההה

הסיכוי שאני יהיה בהופעה שלהם מתישהו

שווה בערך לסיכוי שהם יחליטו להופיע בארץ, ולקפוץ אליי הבייתה לקפה ... או לסיכוי שכריסטינה אגילרה תחליט שהיא נזירה... ביי...

mprb

New member
חחחחחחח..... כריסטינה אגילרה נזירה?

I DONT THINK SO... וזה ממש מבאס שהם לא באים לארץ! אבל הם יופיעו בלונדון אז אולי כדאי ללכת? הלוואי... אבל לא נראה לי שהם יופיעו בקרוב בגלל שקרוליין בהריון. איך היא תגיע לתופים???

רגע !!!

ממתי בידיוק קרוליין בהריון ?!?!? ואיך זה שאני לא יודעת על זה כלום... אוקייי, אני נשמעת כמו האבא של התינוק שלה. מוטב שאני ארגע ... אבל בכל זאת... ואוווו... ביי...

mprb

New member
לא ידעת?

היא בחודש רביעי (או חמישי?) היא התחתנה בהריון (לא יפה קרוליין...) אבל היא לא ידעה שהיא בהריון! הם פרסמו את זה בחודש שעבר...

ואני קוראת לעצמי מעריצה...

פחחחח... אמממ... אגב, אני לא משתתפת במשחק עד עכשיו מהסיבה הפשוטה שהוא קשה !!! קשה לנחש מעברית... אולי מאנגלית יותר טוב? ביי...

AndreaCorr ©

New member
נו נו נו! ../images/Emo168.gif

באתר שלי כתוב הכל! ולמען אלה של מודעים/לא שמו לב/לא ביקרו באתר, אז....כן!
קרוליין שלנו בהריוןןןןן! חודש חמישי אם אני לא טועה! הלידה מתוכננת לאביב 2003 והבטן כבר התחילה להופיע קצת.. ולכתבה (באנגלית) ממגזין "הלו" תלחצו כאן

AndreaCorr ©

New member
סקילה מקרין... ../images/Emo168.gif

כי שכחתי לפרסם תמונה של הבטן הפיצקית שכבר רואים לקרו! אם תתמקדו טוב תראו שיש קצת בטן..

AndreaCorr ©

New member
מה קורה עם המשחק?! אנשים! ../images/Emo168.gif

נרדמתם?!?! מה נסגר איתכם? השורה שהיא נתנה זה הדבר הכי קל בעולם! תתעוררווו אתם רוצים שיסגרו לנו את הפורום?!

AndreaCorr ©

New member
מאמי... ../images/Emo168.gif

מה החוכמה בשורות באנגלית? הרי את זה כולם ידעו ובקלות רבה.. כל התיחכום הוא שזה בעברית.. קדימה.... זה באמת מאוד פשוט ומאוד מוכר! ואם אף אחד לא יפתור את השורה האחרונה אני אתן עוד רמז

למעלה