זה מטוס? זה ציפור?

זה מטוס? זה ציפור?

סיכווווווום שבועייייייייי מאדר פאקרסססססססס
והאייקון שמלווה את השאלות הוא אות תמיכה בעובדה שההילטונית הכלבה תטחן בכלא(:)! [צחוקייייייים]
תוספת מיוחדת, כל שבוע אני אבחר את הזוכה שענה את התשובה הכי יצירתית לשאלה האחרונה. במפגש, רשימת הזוכים בכל השבועות עד המפגש יקבלו ממני פרס!! האהאהא!!
אז איך עבר השבוע?
רוצה לספר על אירועים מיוחדים שהיו השבוע?
מהו שיר השבוע שלך?
משהו שקנית\קיבלת השבוע?
לאן נסעת השבוע?
משפט השבוע?
ציטוט משיר שממש עושה לך טוב?
משהו שרצית לעשות השבוע ולא עשית?
משהו שרצית לעשות השבוע ועשית?
שתי מילים לסיכום השבוע?
תמונת השבוע? תאר והסבר?
איך אתה חוגג את כניסת השבת הערב?
היו בגרויות/מגנים השבוע? איך היה?
שיעור נבחר בבצפר:
אדם שאפיין ת'שבוע:
יום נבחר:
השבוע מ1 עד 10:
הגדיר את השבוע הבא:
מה אתה עושה ביום ראשון?
אירועים חשובים שיש לך שבוע הבא?
משהו שאתה חייב לעשות שבוע הבא?
מישהו שתפגוש שבוע הבא?
איך תרצה לפתוח את השבוע?
משפט או ביטוי [רצוי אופטימי] לפתיחת השבוע?
עד כמה מעיק השאלון סופשבוע הזה?
עד כמה אתם שונאים אותי השבוע:)?
המדריך למתאבד במהלך הבגרות במתמטיקה-

לא זה סופר תגובההה!! טם טם טאםםם

טאם טאם! אז איך עבר השבוע? סבבה לגמרי
רוצה לספר על אירועים מיוחדים שהיו השבוע? חלוקה לפרוייקטים בצופים. מהו שיר השבוע שלך? becoming insane- infected mashroom משהו שקנית\קיבלת השבוע? קניתי חולצה:) לאן נסעת השבוע? לטעם העיר. משפט השבוע? "קבלי ביטול!" ציטוט משיר שממש עושה לך טוב? "לא נשאר לנו אלא לחבק את הצער, להגיד "אתמול היה טוב ויהיה גם מחר". משהו שרצית לעשות השבוע ולא עשית? ללכת לחברה שלי בקריית אונו. משהו שרצית לעשות השבוע ועשית? להתקשר למישהו. שתי מילים לסיכום השבוע? מעולה מעולה תמונת השבוע? תאר והסבר?-- איך אתה חוגג את כניסת השבת הערב? מקס ברנר עם חברות(:) היו בגרויות/מגנים השבוע? איך היה? נופ, בט'. שיעור נבחר בבצפר: ספרות. אדם שאפיין ת'שבוע: עידן. אני לא בטוה אם הוא אפיין לטובה או לרעה. זה עוד נתון במחלוקת:p יום נבחר: שלישי. השבוע מ1 עד 10: 10 הגדיר את השבוע הבא: מבנה, שמי שאני רוצה שיתייחס- שיתייחס, בלי לפרט יותר. מה אתה עושה ביום ראשון? יום עבודה וחוג. אירועים חשובים שיש לך שבוע הבא? ימי עבודה עם אנשים חשובים:p משהו שאתה חייב לעשות שבוע הבא? לדבר עם עידן. מישהו שתפגוש שבוע הבא? מלא. איך תרצה לפתוח את השבוע? בחיוך משפט או ביטוי [רצוי אופטימי] לפתיחת השבוע? שבוע טוב[?]. עד כמה מעיק השאלון סופשבוע הזה? בכלל לא. אני אוהבת שאלונים. תריך לשים יותר! עד כמה אתם שונאים אותי השבוע:)? בכלל לא!! המדריך למתאבד במהלך הבגרות במתמטיקה- הדרך הטובה ביותר להתאבדות היא להעתיק, אבל בואו נהייה יצירתיים
- קח את העיפרון ותתחיל לחרות את שמך על השולחן בקוליות, כשהבוחן יעיר לך, קח מחק וזרוק עליו באלגנט, לאחר מכן, עשה קולות של שמפנז וכשהמנהלת תבוא, תדרוש 100 בבגרות, או לפחות בגרות חזורת, כי הבוחן כל הזמן הפריע לך ועשה רעש.

jogy

New member
המממ

אז איך עבר השבוע? סביר, די משעמם האמת רוצה לספר על אירועים מיוחדים שהיו השבוע? הלכתי היום לצייר אנשים במדרחוב, ערס שילם לי 50 שקל מהו שיר השבוע שלך? הפסקול של שודדי הקאריביים משהו שקנית\קיבלת השבוע? גומיה לשיער? לאן נסעת השבוע? שום מקום, כל השבוע בבית משפט השבוע? אין כזה, אני ממש משעמם השבוע ציטוט משיר שממש עושה לך טוב? ארררגג משהו שרצית לעשות השבוע ולא עשית? לפגוש חברים משהו שרצית לעשות השבוע ועשית? יצאתי למדרחוב לצייר אנשים שתי מילים לסיכום השבוע? די קקי תמונת השבוע? תאר והסבר? התחרטתי איך אתה חוגג את כניסת השבת הערב? עם השאלון הזה היו בגרויות/מגנים השבוע? איך היה? לא שיעור נבחר בבצפר: נגמר בצפר מסתבר, אנחנו לא לומדים במילא אז ההנהלה קיבלה החלטה לשחרר את השכבה שנו מוקדם, חופש גדול התחיל ואני לא יודע אם אני שמח או לא... אדם שאפיין ת'שבוע: אין כזה, אני לבד כל השבוע! יום נבחר: אתמול, כי היה בצפר! הגעתי למצב בו בצפר הוא הקלה! אני משתגע! השבוע מ1 עד 10: ארררגגג הגדיר את השבוע הבא: איך? מה אתה עושה ביום ראשון? תגבורים במחשבים אירועים חשובים שיש לך שבוע הבא? נקווה לראות את שודדי הקאריביים שוב משהו שאתה חייב לעשות שבוע הבא? לפגוש חברים מישהו שתפגוש שבוע הבא? כל מי שאני יכול איך תרצה לפתוח את השבוע? בלפגוש חברים! משפט או ביטוי [רצוי אופטימי] לפתיחת השבוע? אין לי, אני יבש עד כמה מעיק השאלון סופשבוע הזה? לא מאוד עד כמה אתם שונאים אותי השבוע:)? אי אפשר לשנוא אותך גרופית שלי המדריך למתאבד במהלך הבגרות במתמטיקה- זה לא קשה, פשוט תכנסו לבגרות......

galileho

New member
טוב

אז איך עבר השבוע?חמוד רוצה לספר על אירועים מיוחדים שהיו השבוע?לא מהו שיר השבוע שלך?chasing cars - snow patrol משהו שקנית\קיבלת השבוע?כלום לאן נסעת השבוע?שומקום משפט השבוע?איזשהו ציטוט מסרט שלא עולה לי כרגע ציטוט משיר שממש עושה לך טוב?Lets waste time. chasing cars.around our heads משהו שרצית לעשות השבוע ולא עשית?שומדבר משהו שרצית לעשות השבוע ועשית?לראות חסין מוות של טרנטינו סרט בן אלף זונות שתי מילים לסיכום השבוע?חמוד פלוס תמונת השבוע? תאר והסבר?אין כזאת איך אתה חוגג את כניסת השבת הערב?לא חוגגת היו בגרויות/מגנים השבוע? איך היה?במתמטיקה... היה נחמד שיעור נבחר בבצפר:ספורט אדם שאפיין ת'שבוע:המורה לספורט יום נבחר:שישי השבוע מ1 עד 10:7 וחצי הגדיר את השבוע הבא:אין הגדרה מה אתה עושה ביום ראשון?חורשת כמו שלא חרשתי בחיים שלי ללשון אירועים חשובים שיש לך שבוע הבא?מסיימת עם צרפתית ב6.6!!! הו איזה אושר! וכניראה מתחילה לעבוד סוףסוף משהו שאתה חייב לעשות שבוע הבא?להוציא פנקס עבודה! מישהו שתפגוש שבוע הבא?חברים איך תרצה לפתוח את השבוע?80 בלשון יהיה נחמד משפט או ביטוי [רצוי אופטימי] לפתיחת השבוע?GET FUCKED UP עד כמה מעיק השאלון סופשבוע הזה?קצת עד כמה אתם שונאים אותי השבוע:)?לא שונאים בכלל המדריך למתאבד במהלך הבגרות במתמטיקה-הכן מטוס ממחברת הבחינה בדוק אותו כמה הוא מחזיק בשמיים [כלומר דרך החלון בכיתה] כשאתה הטייס שבוע טוב

IפותI

New member
אללה

אז איך עבר השבוע? חביב, חביב רוצה לספר על אירועים מיוחדים שהיו השבוע? אבחון הזוי לגמרי. מהו שיר השבוע שלך?behind blue eyes שיר החתונה שלי. משהו שקנית\קיבלת השבוע? הממ,לא'דעת. לאן נסעת השבוע? לאבא משפט השבוע? האח הקטן שלי: בוא נראה את הסרט הזה!!! בנדוד שלי[בן 4]: לא!! אני רוצה את זה!! רואים שם את הציצים של הבחורות!!ציטוט משיר שממש עושה לך טוב? משהו שרצית לעשות השבוע ולא עשית? לא'דעת. משהו שרצית לעשות השבוע ועשית?אבחון? שתי מילים לסיכום השבוע? חביב ביותר. תמונת השבוע? תאר והסבר? לא פה. איך אתה חוגג את כניסת השבת הערב? כלום): היו בגרויות/מגנים השבוע? איך היה? אני בכתה ז'! שיעור נבחר בבצפר: לא חושבת שהייתי בבצפר. אדם שאפיין ת'שבוע: דנה וגלית! יום נבחר: הממ, חמישי. השבוע מ1 עד 10: 6 הגדיר את השבוע הבא: חביב? מה אתה עושה ביום ראשון? ריצה בפארק אירועים חשובים שיש לך שבוע הבא? חתונה!!!!!!!! משהו שאתה חייב לעשות שבוע הבא? להתחתן! מישהו שתפגוש שבוע הבא? דנה, גלית ויוסי איך תרצה לפתוח את השבוע? סטייל משפט או ביטוי [רצוי אופטימי] לפתיחת השבוע? אין עד כמה מעיק השאלון סופשבוע הזה? מאוד עד כמה אתם שונאים אותי השבוע:)? מתים עלייך מייקי! המדריך למתאבד במהלך הבגרות במתמטיקה- ללמוד עם המורה שלי למתמטיקה -.-

Envenom

New member
חזרתי מהגולה יאאא!

טוב האמת שזה היה ההפך הגמור מהגולה, אבל לא ניכנס לזה. אז איך עבר השבוע? איטי מדי, כרגיל רוצה לספר על אירועים מיוחדים שהיו השבוע? הייתי בסופשבוע במלון שומר שבת עם הצד הדוסי של המשפחה שלי. לא משהו. מהו שיר השבוע שלך? Reise Reise משהו שקנית\קיבלת השבוע? אממממ כלום, אני חושב. לאן נסעת השבוע? לסופשבוע במלון דוסי
מעלה החמישה נדמה לי. משפט השבוע? מממ אין ציטוט משיר שממש עושה לך טוב? Cuz He's a scumbag don't you know משהו שרצית לעשות השבוע ולא עשית? לא משהו ספציפי.. משהו שרצית לעשות השבוע ועשית? כנ"ל שתי מילים לסיכום השבוע? כופרים לעד! תמונת השבוע? תאר והסבר? אין איך אתה חוגג את כניסת השבת הערב? בסופשבוע דוסי
היו בגרויות/מגנים השבוע? איך היה? סיימתי בצפר כל כך הרבה פעמים עם השאלון הזה שיעור נבחר בבצפר: ביוכימיה טכנולוגית אדם שאפיין ת'שבוע: האב הבן ורוח הקודש יום נבחר: שלישי השבוע מ1 עד 10: 4 הגדיר את השבוע הבא: עוד שבוע בדרך לספטמבר מה אתה עושה ביום ראשון? עובד, כרגיל אירועים חשובים שיש לך שבוע הבא? כלום משהו שאתה חייב לעשות שבוע הבא? לישון מישהו שתפגוש שבוע הבא? לא מישהו מיוחד. איך תרצה לפתוח את השבוע? בשינה עד מאוחר ולא ללכת לעבודה משפט או ביטוי [רצוי אופטימי] לפתיחת השבוע? When reality hits in you the face, you know you've seen it coming עד כמה מעיק השאלון סופשבוע הזה? לא בכלל עד כמה אתם שונאים אותי השבוע:)? תעשי לי ילדים מאומצים כמו של אנג'לינה המדריך למתאבד במהלך הבגרות במתמטיקה- אוהו! יש המון דרכים להתאבד בבגרות במתמטיקה. 1) יש לכם סרגל. תעשו מה שכל האימו קידס עושים ותחתכו ורידים. 2) אם אתם בקטע של להשקיע- יש לכם גם מחוגה. אותו קטע כמו הסרגל. 3) אתם תמיד יכולים להעתיק באופן ברור לחלוטין, להיתפס, ולחזור הביתה. ההורים שלכם יהרגו אתכם משם. 4) papercut. הבחינות האלה חדות. מניסיון. 5) למלא את המחשבון בTNT (או כל חומר נפץ פלסטי העולה על רוחכם) ולחבר את הטריגר לכפתור של Lan (או סינוס. או אפצ'י. או משהו) 6) לגשת למשגיחה ולדפוק לה צרפתית. אם אתם לא מקיאים את נשמתכם למוות מזה- משהו לא בסדר אתכם.. 7) לנסות לפתור את המבחן עד שהראש שלכם מתפוצץ. לא מוצלח במיוחד, אבל אני אעצור ב"מה שבע? מה כמה?". שבוע מעורר מינית לכולם!

Under the GUN

New member
גם לי בא לענות

אז איך עבר השבוע? אחלה רוצה לספר על אירועים מיוחדים שהיו השבוע? יום שני חופש מבגרות שלא עשיתי, אז באו אלי 2 ידידות ופתחנו את הנרגילה של אחת מהם עד איזה 6 בבוקר, ואז הלכנו לבית שלי לעשות כאילו אנחנו ישנים מהו שיר השבוע שלך? לא שמעתי מוזיקה כל השבוע
האייפוד בתיקון! משהו שקנית\קיבלת השבוע? קינתי נרגילה! לאן נסעת השבוע? לחדרה (וחזרתי בחיים! זה הישג!) משפט השבוע? "יואו בואו סיגריה זונה עם הנרגילה!!" ציטוט משיר שממש עושה לך טוב?
אין מוזיקה משהו שרצית לעשות השבוע ולא עשית? בגרות במתמטיקה!! כ"כ ציפיתי לזה!!!!! משהו שרצית לעשות השבוע ועשית? לקנות את יוליה.. הזונה החדשה שלי, אותה אני פותח כל סופ"ש שתי מילים לסיכום השבוע? היה מצחיק תמונת השבוע? תאר והסבר? אני לא בבית, אבל שיחקנו סיגריה זונה, ואני מוצלח.. אז אני הפסדתי והייתי צריך להתלבש כמו קוקסינל.. אם הייתי בבית <אולי> הייתי מעלה את התמונה איך אתה חוגג את כניסת השבת הערב? באו אלי שוב היו בגרויות/מגנים השבוע? איך היה? היה בגרות במתמטיקה שלא עשיתי שיעור נבחר בבצפר: כל השבוע למדנו מתמטיקה אדם שאפיין ת'שבוע: ליז ומיטל! יום נבחר: שישי השבוע מ1 עד 10: 8-8 וחצי הגדיר את השבוע הבא: יהיה קול מה אתה עושה ביום ראשון? הולך לחדר כושר ומקבל את ג'וני חזרה סופסוף! (זה שם הרבה יותר מ"שף"!! יא פאקינג ניגר! גלי אוהב אותך) אירועים חשובים שיש לך שבוע הבא? מתכונת בלשון משהו שאתה חייב לעשות שבוע הבא? ללמוד למתכונת מישהו שתפגוש שבוע הבא?
איך תרצה לפתוח את השבוע? בלישון.. והרבה משפט או ביטוי [רצוי אופטימי] לפתיחת השבוע? יהיה אייפוד!!!!!!! עד כמה מעיק השאלון סופשבוע הזה? חביב למדי עד כמה אתם שונאים אותי השבוע:)? השבוע אני מאוהב בך עד מאוהב בך קשות המדריך למתאבד במהלך הבגרות במתמטיקה- ללכת לבוחנת ערום, לתת לה סטירה, לשבת באמצע הכיתה עם גיטרה, לעשן נרגילה ולשיר שירי בוב מרלי, כשאתה מזמין את הבוחנת להצטרף.. דאמ, זה היה עלוב

angela12

New member
אתה יודע

שנרגילה מזיקה בדיוק כמו סיגריות? ובכלל, באיזה טעם אתה אוהב את הסרטן שלך? (אני אישית, מנגו)

Under the GUN

New member
תות

סרטן תות שליטה! ולא, סיגריות לא מזיקות כמו נרגילות... יש לי תאוריה... אם את מעשנת סיגריות, את מעשנת כל יום, לפחות 2-3 סיגריות אם את מעשנת נרגילה, את מעשנת רק בסופ"ש, 2 ראשים ואף פעם לא לבד.. ככה שזה יוצא פחות

Under the GUN

New member
הוראות הכנה לטבק בייקון

מצרכים: גמל, חזיר ונרגילה אופן ההכנה: הורגים את החזיר ומכינים בייקון מאכילים את הגמל בבייקון מחכים שהגמל יחרבן לוקחים את החרא של הגמל, מערבבים עם חלק מהבייקון הורגים את הגמל (סתם בשביל הכיף) שמים את החרא של הגמל בנרגילה, ומעשנים עד שמתמסטלים יש פה רק בעיה אחת, מאיפה לעזאזל אני משיג נרגילה!?

למעלה