זה מורכב

זה מורכב

השנה למדתי במכללה לחינוך (מתמטיקה לעל יסודי), והגעתי למסקנה שיש עוד תחומים שמעניינים אותי מלבד הוראה, וברצוני ללמוד עוד תחום-כלכלה. אני מרגישה שלא אוכל להמשיך ללמוד את התואר בחינוך כי אני די מגבילה את עצמי רק לתחום החינוך (ומדובר בעוד 3 שנים...) וב-3 השנים האלו אני יכולה ללמוד כלכלה... מה לעשות? האם יש איזשהי דרך להשלים את לימודיי החינוך שלמדתי השנה לתעודת הוראה? ובמקביל ללמוד תואר בכלכלה? מה הייתם עושים במצבי?

פתרון

אני מבינה שגמרת אומר ללמוד כלכלה ויש לך דילמה כיצד לזקוף לזכותך את הלימודים שכבר עשית השנה בחינוך לימודי כלכלה בסמסטר ב התחילו כבר ולכן שמוסדות כמו אוני' או מכללה תצטרכי להרשם כעת ולהתחיל רק בשנת הלימודים הבאה אפשרות אחרת היא להרשם לאוני' הפתוחה - את זה את יכולה לעשות אפילו לסימסטר הקיץ. לגבי מה שלמדת- יהיה עליך ללכת ולהתדיין עם כל מוסד לגבי הכרה בקורסים שלמדת במסגרת קורסים כלליים שנלמדים בכל תואר ראשון ולקוות שיכירו לך בחלקם ושתקבלי פטורים. אם ברצונך לעשות תעודת הוראה לאחר סיום התואר בכלכלה- כדאי שתבדקי עם התכנית ללימודי הוראה במוסד בו תלמדי כלכלה - מה הן הדרישות ובאיזה מקום יכירו לך בהכי הרבה קורסים. אני לא בטוחה שהבנתי את הלבטים שלך אז אם לא עניתי לעניין- אנא חדדי את הדילמה שלך כדי שאוכל לסייע אפרת

למעלה