זה מוזר?

זה מוזר?

מוזר להתגעגע לישראל למרות שכבר שנה וחצי לא הייתי בה? מוזר להתגעגע אליה למרות שהיא כל כך השתנתה? מוזר להתגעגע לחברים שאני כבר כמעט לא בקשר איתם ועשו לי כל כך רע מאז שעברתי? מוזר לרצות לחזור לעבר ולחיים בישראל לפני שנה וחצי כשהכל היה מושלם, בידיעה שהיום הכל כל כך שונה? מוזר להרגיש ככה למרות שטוב לי פה ודיי הסתדרו לי החיים? מוזר לחשוב שאם הייתי עכשיו בארץ אז היה לי יותר כיף מאשר פה? אם זה מוזר אז אני הילדה הכי מוזרה בעולם... אני פשוט לא יודעת מה אני רוצה. טוב לי פה אבל אני ממשיכה להשלות את עצמי שבארץ היה יכול להיות לי יותר טוב, אני מתגעגעת אבל לא, אני רוצה להיות בקשר עם החברים אבל יודעת שזה בלתי אפשרי... אני אתעשת בסופו של דבר... יום טוב לכולם...

EROTOMANIA

New member
......

אני מזדהה איתך.. אחרי שהעניינים נרגעים קצת, מוצאים מישהו אחד או שניים להסתובב איתם ומתרגלים ללימודים, מתחילים להיות מבולבלים... וזה כל כך חרא לא לדעת איפה את מעדיפה להיות [hell?] זה אמנם מרגיש מוזר, אבל לדעתי זה נורמלי לחלוטין...

תיארת את זה בדיוק כמו מה שקורה לי..

אותו קטע של החברים והלימודים והבלבול...
ושלא יודעים איפה מעדיפים להיות...

EROTOMANIA

New member
......

חח.. כי ככה זה :) זה חרא לא נורא. לפחות יש לך פרספקטיבה שונה על האנשים שם :)

SupermanZW

Well-known member
בוודאי שמוזר.

אבל לפעמים זה כייף להתגעגע, את לא חושבת? יותר כייף להתגעגע מאשר להתאכזב, ושלא יהיה לך אכפת אם חושבים שאת מוזרה, אם טוב לך עם זה, זה מה שהכי חשוב. תהני מהחיים.

נעמה125

New member
שירנוש, זה בכלל לא מוזר

תמיד תמיד תמיד העבר נראה יותר טוב גם אם בזמנו זה נראה חרא. את לא חושבת? ותמיד הדשא האחר נראה ירוק יותר.......

למעלה