זה מוזר לאללה...

זה מוזר לאללה...

חבר´ה, נכנסתי לפורום הזה בטעות, אבל עכשיו אני חושב שזה הפורום הנכון להכנס אליו ולספר מה הולך אצלי בלילות, לאור כל הדברים שקראתי כאן... טוב, נתחיל ככה: כמעט כל לילה (משהו כמו 5 פעמים בשבוע), כשאני עוד להרדם , קורה לי דבר מוזר בטירוף: אני שוכב איזה 10 דקות עד שאני מתחיל להכנס למצב בו אני ישנוני כזה, זאת אומרת, ממש לפני שינה, וכשזה קורה פתאום אני שומע קול, שחוזר על עצמו הרבה פעמים ובמהירות גבוהה, וכל הזמן הקול מתגבר ומהדהד בראש שלי.. אני לא יודע מה בדיוק הוא אומר, אבל זה מתחיל כלחישות, ולאט לאט זה מתחזק עד שאני פותח את העיניים, ולרוב אני רואה מעליי או מצדדיי צללית שחורה ובוהקת, שנעלמת אחרי חצי דקה. פעם, כשהייתי יותר קטן, לא היתי מצליח לזוז, וכל מה שנותר היה לי לעשות הוא לחכות עד שהעסק יגמר, וזה היה קורה תוך דקה, ועד אז פשוט היתי שוכב משותק ולא מצליח להזיז כלום בגוף. עכשיו, בגלל שזה קורה לי הרבה, אני כמעט תמיד מצליח להזיז איבר כלשהו בגוף ולפתוח את העיניים לחלוטין, הצללית מופיעה למשך שניות ספורות נוספות ואז נעלמת. בזכות הנסיון היחסי שלי בדברים האלה, אני כבר פחות או יותר מצליח לזוז ולפתוח את העינים, למשל אתמול בלילה הצלחתי ממש להרים את היד, וזה עבר. תבינו, מה שקורה לי זה מוזר לאללה! אני יושב וכותב את זה אבל אני כמעט בטוח שאתם לא יודעים על מה לעזאזל אני מדבר (או שכן)...אבל זה כל כך מוזר... אין לכם מושג איזה חוויה מבעיתה זו, מה גם שהיא דורשת ממני כוחות פיזיים אדירים, כשזה קורה אני מנסה לזוז ואני מרגיש כאילו הידיים שלי שוקלות איזה חצי טון... מה קורה פה? למה זה קורה? למישהו יש הסבר?

wee man

New member
פעם שלישית:

תקרא את ההסבר פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=502&msgid=8231136 האמת שיש לך מזל!! אני מנסה להגיע למצבים כאלה בכוונה! זוהי שיטה לחלום חלומות צלולים אבל שיטה קצת קשה :/ יש לך מזל זה קורה לך טבעי! בקשר לשיתוק שינה (כן, ככה זה נקרא שאי אפשר לזוז): אל תנסה להתנגד לזה, אל תנסה בכוח לזוז... חבל על המאמץ... אני אישית הייתי או מציע לחכות קצת עד שזה יעבור מעצמו, או לאט לאט מזיז את האצבע, עד שיש לך תחושה לגמרי באצבע ואתה יכול להזיז אותה. ואז עוד אצבע, ואז את כף היד, והיד והלאה והלאה... חבל לנסות בבת אחת, סתם מאמץ... בכל מקקרה, הייתי מציע לרדת לשכן ממתחת, לפורום חלומות צלולים. אשמח להסביר לך שם איך אםפשר לפתח את זה לשיטה לחלומות צלולים, זה דבר מדהים!! ינון

../images/Emo51.gif לך איש!

אתה פנוי במסרים להסביר לי איך מפתחים את זה לחלום צלול? לא הייתי רוצה להטריד אותך שם

wee man

New member
בבקשה. אני פנוי-

אתה, וכל מי שרוצה לשאול שאלות ולדון מוזמן לפנות אליי במסרים. באיי סי קיו- 123786096 ובמסנג´ר- [email protected] שזה גם המייל שלי, שגם בו ניתן לפנות אליי. לפי התגובה הבנתי שאתה יודע מה זה בעצם חלום צלול. אם לא תגיד... ינון (לא איש :/ )

למעלה