זה מה שקורה :

keinan4

New member
זה מה שקורה :

10 פרקים עלו לגמר ועליכם לבחור מתוכם 3 פרקים . !!! יש לבחור עד יום שני בערב כי יום שלישי התוצאות !!!! (תתרגשו!) אני מזכיר לכם שאת התוצאות יש לשלוח לי לפרטי

keinan4

New member
ואלו התוצאות !!! (בסדר אקראי)

207 - the all nighter 319 - stolen kisses 320 - the longest day 414 - a winter's tale 106 - detention 111 - beauty contest 222 - parental discretion advised 323 - true love 420 - promocide 503 - capeside revisited

פרקים בהחלט מובחרים!../images/Emo105.gif

drunky

New member
לא...... לעצור הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מצטער להפסיק הכל באמצע.... אבל יש פה בעיה... איך אפשר לבחור את הפרק האהוב ביותר של דוסון, אם עדיין לא ראינו את כולם? אני יודע שהכוונה הייתה לפרקים ששודרו עד עכשיו, אבל עם כל הכבוד אני חושב שצריך לדחות את הדבר הזה לאחר הפרק האחרון שישודר בארץ, ורק לאחר מכן נוכל לבחור את הפרק הטוב מכל הזמנים... אז מה אתם אומרים... אני מצטער אם אני נתפס כאילו אני מקלקל לך אבל לא זו כוונתי....

drunky

New member
אבל בשביל מה לעשות מן סקר כזה ל....

לפרקים שעד הענוה החמישית ועוד אחד שעד העונה השישית.... לא עדיף לחכות עוד חודשיים?

drunky

New member
טוווווווווווב.....

איך שאתם רוצים......... לדעתי עדיף לחכות עם זה אבל תעשו מה שבא לכם.....

לא כדאי

מסכן קינן, זה רעיון שלו והוא ממש השקיע בזה אז נעשה את זה עכשיו ואם נרצה אז כשתגמר הסדרה (
) שוב.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifכל הכבוד על ההשקעה...

יאיי Stollen Kisses מקום שני בתחרות...

מרילנצח

New member
מה זה משנה עכשיו או אחר כך?

נעשה גם וגם.. כמה שיותר יותר טוב.. נראה עם עד סוף העונה דברים ישתנו או לא....

keinan4

New member
יש בזה משהו

וגם אני חשבתי על לעשות את זה אחרי העונה השישית .... וסביר מאוד להניח שנעשה את זה שוב אחרי סוף דוסון ... גם ככה לא יהיה לנו משהו אחר לעשות חוץ מלנתח כל פרק ופרק שהיה ... אבל כבר התחלנו ועד שכבר התאמצתי בואו נסיים את זה בינתיים עד העונה החמישית ... (ותשלחו את הפרקים כי זה עד יום שלישי!!! ) ואני מזכיר שהפרקים שכתובים הם לא לפי הסדר שבחרתם !!!! אבל פשר לבחור רק מהם ולבחור שלושה !!!!

keinan4

New member
אתם בטח כבר

שונאים אותי שאני מנדנד לכם כלכך הרבה ..... אבל אתם לא שולחים !!!! ומחרתיים כבר יש פרק של דוסון אז צריך עד אז שיהיו תוצאות . תשלחו כבר 3 פרקים מהרשימה !!!!

shiray

New member
שלחתי

הפעם זה היה הרבה פחות קשה... בעיקר בגלל ששלושת הפרקים שבחרתי מופיעים בין העשרה עכשיו... למרות שדי התלבטתי אולי לשנות פרק אחד מהם אבל בסוף נשארתי עם ההצבעה המקורית.... אנשים תשלחו!!!! ממש כדאי שזה יהיה סקר מקיף שלא יוכרע סתם ע"י קול אחד ומישהו אחד שלא הצביע....

למעלה