זה מה שקדימה מתכננים עבורנו...

izzyr

New member
האם זה חלק מהמצע?

האם זה החלק של המצע לגבי סטודנטים?

תומרס1

New member
עדיין אין מצע לגבי עניין הסטודנטים

וההשכלה הגבוהה בישראל, אני מחכה גם למצע... אבל מה המצע של שינוי??? תזכיר לי... "חרדים"???

izzyr

New member
365 מיליון למען הסטודנטים....../images/Emo140.gif

זה שלנו!

תומרס1

New member
אתה לא עונה על השאלה..

מה המצע של שינוי? חוץ משנאה לחרדים... ומה הם עשו??? חוץ מלהגיד לא נשב עם חרדים באותה ממשלה... ממש מפלגה מלכדת... רק גורמת לשנאה ולפילוג..

izzyr

New member
המצע של שינוי....

בתחום המדיני הבטחוני, המשך שאיפה לשלום תוך שמירה על בטחון ישראל. פינוי מאחזים לא חוקיים באופן מידי, פינוי התנחלויות מבודדות ובנית גדר ההפרדה כמה שיותר מהר. תחום הכלכלי - כפי שהיא תמיד הייתה, מצע ימני כלכלי, כלכלת שוק חופשי, הפרטה, הפסקת תרבות הקיצבאות, (במיוחד קיצבאות לשום דבר כמו קיצבאת כוללים) תחום החינוך - להגיע למצב שבו הסטונטים לומדים חינם, זו הדרך הטובה ביותר לשיפור מצבה של המדינה. תחום דת ומדינה - הפרדת הדת מהמדינה, (לא הלאום) ביטול החקיקה הדתית ונישואים אזרחיים. הכרה בכול זרמי היהדות. תחום החברה- ביטול חוק טל, שוויון חברתי. מלחמה נגד הנהלות המושחתת של נבחרי ציבור. הפסקת הכניעה לסחטנות החרדית. המצע של שינוי מעולם לא השתנה. (אני מקווה שלא שכחתי כלום) הנה אולי קישור שיעזור לך... http://shinui.org.il/site/faq.asp

mean girl 16

New member
שינוי.. מפלגה קצת מגוחכת לא?

מפלגה שמושתת על השנאה? לפיד נראה לי לעתים אנטישמי לשמו

izzyr

New member
הודעה... קצת מגוכחת לא?

מפלגה שדורשת שוויון זה חייב להיות משנאה, הרי האפליה היא הדבר הטיבעי, איך מעיז לפיד לדרוש שוויון, זה סתם שנאה
לפיד הניצול שואה, חייב להיות אנטישמי, כי רק החרדים הם יהודים, החופשים הם סתם עבדים שלהם.

תומרס1

New member
איזה שוויון???

לשנוא חרדים??? ואני לא הולך להצביע לש"ס או ליהדות התורה אבל אני לא שונא את החרדים ולא רוצה לשלול את כל זכויותיהם... עבדים???? על מה מדובר בדיוק???

izzyr

New member
שוויון בשרות צבאי, בחינוך....

בהשתתפות בכוח העבודה... הנה קישור לאתר של הלשכה המרכזית לסטיסטיקה, תלמד ואז תחזור. http://www.cbs.gov.il/publications/int_ulor.pdf

תומרס1

New member
אתה יודע??? יש הרבה דברים שאתה לא

יודע... ש"ס כמה שהם חרדים??? הרבה מהבוחרים שלהם הם שירתו בצבא ואפילו חברי הכנסת של ש"ס שירתו בצבא.. אני שירתתי בקבע כשהייתי קצין בגדוד חרדי (אני לא דתי) שלוש שנים הייתי בשריון.. אבל ראיתי הרבה דברים אחרת כשהייתי בגדוד הזה... אני בוודאי רוצה שכל החרדים יתגייסו לצבא וישרתו את המדימה ויתרמו למדינה אבל לא דרך שנאה ומה ששינוי עושה זה לא באמת שינוי!!! זה פשוט שנאה כלפי החרדים וזה משהו שאני אישית לא יכול להתחבר אליו ואני מאמין שהרבה אזרחים במדינה שלנו לא מתחברים לזה..

izzyr

New member
אני אפתיע אותך, אני יוצא בשאלה...

אז תמכור את השטויות לאנשים אחרים. בניזרי עשה צבא, לפני שהוא חזר בתשובה האם הילדים שלו גם עשו צבא? זה כבר לא! מספר החרדים שמשרתים בצבא הוא קטן מאוד מאוד, יש כאלו שעושים שלב ב' 4 חודשים לאחר שהם כבר נישואים ועם ילדים ואז הם מקבלים גם משכורת מלאה. זה קל להאשים בשנאה כאשר לא רוצים להגיב לביקורת. אני שונא? מי שמשטמת בצורה המונית כזו משרות צבאי וכך יותר חילונים נהרגים בשרות הצבאי הוא שונא אותי. הוא לא יכול לטעון שבדרשתי לשווין אני שונא אותו, זו דמגוגיה מלוכלכת. המצע של המפלגות החרדיות והתנהגות החרדים, זו שנאה עמוקה וזלזול לציבור החופשי. הציבור החופשי נהרגים בצבא בזמן שהחרדים מתאמצים מאוד בישיבה. הציבור החופשי משלם הרבה כסף שכר לימוד לאוניברסיטה בזמן שהחרדים מקבלים קיצבאות אברך. הציבור החופשי עובד קשה 2 בני הזוג) ומשלם הרבה מס הכנסה וארנונה בזמן שהציבור החרדי מקבל קיצבאת ילדים מפוצצת ופטור מארנונה (וממשיך לקבל את קיצבת האברך). ואנחנו שונאים אותם? החרדים שונאים את החילוניים אחרת הם לא היו מתנהגים כך, לא היו מנצלים, סוחטים, מזלזלים בחיינו. בושה וחרפה

mean girl 16

New member
נווו...

אל תקח כל מה שאני אומרת במשמעות הישירה "אניטשמי".. אבל הוא אנטי דתיים, זה סוג של שנאה על רקע דתי כל השנאה שהוא רואה בעיניים כאילו חזרה אליו כמו בומרנג. הרי התפרקות הממשלה דחפה את אריק קדימה. העבודה פרשה, שרון ניסה לגייס את לפיד- אבל לא.. למה שהוא יישב יחד עם הליכוד? זה היה חלק מהקש ששבר את גב הגמל. ואז כמה לה קדימה שמרסת את שינוי סופית. וגם עכשיו אם היה לו שכל קצת אז במקום לחסום את שרון ולהציל את המפלגה שלו, היה מצטרפת לממשלה חלופית... אבל זה מה שקורה לאנשים שמתעוורים ע"י שנאה.

mean girl 16

New member
חח אני מתקנת את כל הניסוח../images/Emo6.gif

כל השנאה שהוא רואה בעיניים כאילו חזרה אליו כמו בומרנג. הרי התפרקות הממשלה דחפה את אריק קדימה. העבודה פרשה, שרון ניסה לגייס את לפיד- אבל לא.. למה שהוא יישב יחד עם הליכוד? זה היה חלק מהקש ששבר את גב הגמל. ואז קמה לה קדימה שמרסת את שינוי סופית. וגם עכשיו אם היה לו שכל קצת אז הוא היה פועל לחסום את שרון ולהציל את המפלגה שלו, היה מצטרף לממשלה חלופית... אבל זה מה שקורה לאנשים שמתעוורים ע"י שנאה.

izzyr

New member
אדיולוגיה לא על פי סקרים...

אין כאן שום שנאה, זו דרך החרדית להתחמק מביקורת. הממשלה התפרקה כי שרון החליט לתת לחרדים 290 מיליון ש"ח, ליתר דיוק להגדלת הקיצבאות תלמידי הכוללים, כלומר כסף מזומן לאלו שלא הולכים לעבוד אלא יושבים ולומדים על חשבוננו. (האם זה שאני לא מסכים לכך אומר שאני שונא אותם?) אנו לא מקבלים החלטות על פי מה שנראה טוב בסקרים! אנו התפשרנו הרבה מאוד שניכנסנו לממשלה, שרון וחבריו מרחו אותנו עם חוק טל ונישואים אזרחיים, אך לפחות הצלחנו להוביל תוכנית כלכלית יחד עם ביבי נתניהו, תוכנית כלכלית שהפסיקה את תרבות הקיצבאות וצמצום הקיצבאות לאברכים, כאשר רצו לבטל זאת, לא היה לנו שום סיבה להישאר. זה מאוד כל לדחות כל ביקורת על ידי האשמה של שנאה, אך זה לא משנה כלום, הביקורת נשארת והשנאה לא קיימת.

תומרס1

New member
שינוי היא מפלגה שמושתת אך ורק

על שנאה לחרדים וגם גזענית,שגורמת לשנאה ופילוג חמור מאוד... ולפיד בהחלט שונא חרדים...

ramizzz

New member
אולמרט: נשקול לייקר שכר הלימוד

אולמרט: נשקול לייקר שכר הלימוד באוניברסיטאות זאת, במסגרת התוכנית למלחמה בעוני. מנגד נשקלת הגדלת היקף ההטבות והמלגות לאוכלוסיות נזקקות. עקץ את נתניהו ש"נבחר לעמוד בראש מפלגת אופוזיציה קטנה: 2005 היתה טובה מאוד למשק, אבל אי אפשר היה להגיע להישגים אלמלא הממשלה פתחה אופקים מדיניים חדשים

למעלה