זה מה שצפוי לנו....

זה מה שצפוי לנו....

באם נצביע לרשימה של הטפלון. קראתם בודאי,ושאלו מדוע נמחק השרשור? פשוט מנהל הפורום מזוהה אם הטפלונים מאפשר לכשלונות להמשיך לשקר ולהפיץ כזבים. זה מה שרוצים שנקבל כאן ביתן 17,וסתימת פיות! לכו לראות מי זה סוסן טימי משה דוד ואז תבינו מדוע צריך להצביע יש!! המחיקות לא יסתמו פיות מחזירים את לפיד לתושבים מצביעים יש קראו מהר לפני שהודעה זאת תימחק.

וזאת לא הפעם הראשונה!!

הולכים לסתום לתושבים את הפה! חושו אחים מחזירים את לפיד לתושבים מצביעים מחאה מצביעים יש לא מפחדים, לא מפחדים, לא מפחדים מצביעים יש. קבוצת אנשים שאיכפת להם,נמאס להם מהבדיחה של הטפלון, רשימה הרבה יותר רצינית מוכשרת ומשכילה רשימה עם נסיון שרוצים להוציא את לפיד מהבוץ שהטפלונים הכניסו אותנו. מצביעים יש

שאלו את מנהל הפורום?

מדוע נמחק השרשור הרי לא היו השמצות אישיות ולא ניבולי פה חזרת לסורך מנהל פורום? או שאיימו גם עליך? זו דרכם וזו שיטתם לא מפחדים מצביעים יש לא מפחדים מצביעים יש הם מפחדים מצביעים יש

אני תושבת לפיד

אני מציצה בפורום מידי פעם כפי שעושים רבים. תלונתו של הרב באגד מוצדקת למרות סגנונו הבוטה. הפעם לא נשארתי אדישה והגבתי.

angel cry

New member
הייתי שמחה לו היית מגיבה יותר

חבל שאנשים לא מרבים להגיב! הפורום יכול היה להיות מעניין ומגוון הנושאים יכול היה להתרחב. יש פספוס בזה שאנשים מסתפקים בלהיות צופים מהצד בלבד.

lubaa

New member
אים קותבת שטויות זה מה קורא***

גם בלובה קשה קותב יפה אבל לובה קופאית בסופר לו אינטלגנטה כמו קומרד מיכי* צריך כותב יפה ***מה פורום מכובד*

רולקה

New member
נו באמת

נו באמת, בתור אחד שמדבר על כניעה להפחדות הייתי מצפה ממך לפחות להזדהות בפורום. זה פשוט וקל להתחבא מאחורי האנונימיות ולפרסם מדי פעם הודעות משמיצות ומיותרות שמטרתן רק לעורר מריבות והשמצות בפורום. את דעותי אני שומר לעצמי, אינני מטעם אף רשימה. הודעות נמחקו מכיוון שאינן עונות על כללי הפורום, ניתן לשבח את חופש הביטוי אבל גם צריך לדעת לשמור על גבולות מסויימים. מי שנמצא בפורום מאז ומתמיד יודע שנמחקו הודעות של כל הצדדים באופן די שווה. אישית לא הייתי רוצה למחוק אף הודעה, אבל לצערי הרב ישנם אנשים שלא מצליחים להתעלות מעל הסכסוכים האישיים ביניהם. בזמן האחרון החל להתפתח דיון ענייני בפורום, אשמח אם כל רשימה תעמיד לרשות הפורום את יעדיה ומטרותיה לגבי השנים הבאות בלפיד. אשמח אם כל רשימה תיוצג כאן בצורה נאותה ע"י נציג שיהיה מזוהה ויוכל להשיב לחברי הקהילה על שאלות לגבי הבחירות, אם זה אלדד, שלי או ג'קי שאת כולם אני מעריך ושבאו וכתבו פה בפורום מבלי לפחד ולהתחבא מאחורי האנונימיות. אני קורא לנציגי הרשימות לענות לשאלות לגבי רשימותיהם ולא לשוב ולהתקיף באופן אישי. יובל פרחי.

kiyossi

New member
100% יובל צודק

כנהוג בפורומים אחרים מוחקים הודעות גם על התבטאויות קלות מאלה

angel cry

New member
מצד שני...

אני מוצאת שהיו התבטאויות הרבה יותר קשות בפורום שלא נמחקו

אני איני אנונימי...

אילו הייתי חפץ בזאת איש לא היה יודע את זהותי! מדוע בדברי הויכוח והתגובה הזמנת את שלי וג'קי שהם מספר 1 ברשימות, ואחד שהוא בכלל לא ברשימה שהיא? אולי לראש הרשימה יש בעיות ניסוח? הרי יש צורך לנהל תכתובת עם משרדים שונים,ופשוט אין לו את היכולת! מה הכללים שבגינם נמחק השרשור על הטפלון המגולון? הרי יש אחד חרטטן שמשקר ומשקר ולזה אתה קורה ויכוח נאות? טול קורה מבין עניך! אנחנו כבר הבנו אנחנו מצביעים יש.

lubaa

New member
ח...ח...ח...חפץ??? גילו אותך!!!

חמודי * יש טמ ויש= טמטם

למעלה