זה מה שהיא

rOzBif1

New member
הנגידה שלפיד בעצמו מינה, ושיבחה ללא הרף

עכשיו אתם נגדה, רק בגלל שהיא לא חושבת כמו היו"ר שלכם, בדיוק כמו עם חה"כ עדי קול מסיעתכם שהעזה להשמיע דעה עצמאית ומנוגדת ליו"ר המפלגה. העיקר אתם טועים שהמפלגה שלכם לא דיקטטורית....

0bama1

New member
לא לפיד אמר עליה את זה .דבר נוסף יאיר לא שואל

נגידה מה לעשות ,הוא גם לא שואל את פקידי האוצר מה לעשות .הוא מורה להם מה לעשות .הבעיה שאתה לא קורא את המאמר .אבל זו בעיה שלך .ובאשר לעדי קול .הבנו אותך .טוב אתה יודע שהיא פרשה מהמפלגה והקימה מפלגה חדשה .והסקרים מנבים לה 20 מנדטים .אז ברור שהיא התמרדה .
הבעיה שלי היא האפסים ותתי האפסים ,תוצרת החינוך של מ1977 והלאה .שלא יודעים מושגים בסיסיים כמו מי הוא דיקטטור .אבל אני כשהליכוד סלש השוק ,עלו לשלטון ודבר ראשון קיצצו בחינוך 4.5 מיליארד ,כבר אז הבנתי איזה תוצרת חינוכית נקבל בשנים הבאות .

rOzBif1

New member
אין פה שום שנאה, אני לא שונא את לפיד

ובטח לא כמו שאני מתעב את ביבי. אך כשאני רואה הערצה כמעט עיוורת למנהיג שלא הוכיח את עצמו, ועשה יותר שגיאות בשנה אחת ממה שפוליטיקאי עושה ב10 שנים, אני לא יכול להבליג על כך. מה לעשות, אני לא מתחבר לתופעת העדר שהולך אחרי המנהיג כמו עיוור, ולא עוצר למתוח על ביקורת, או מעז להשמיע את דעתו העצמאית, גם אם היא מנוגדת לפעמים לדעת המנהיג.

0bama1

New member
אין לי בעיה אם שנאה כלפי יאיר זכותכם .זה מה

שיש לאפסים ותתי האפסים למכור {לא אתה .אתה נשמה טובה וטהורה }

SupermanZW

Well-known member
הוא לא מבין בכלכלה ומורה להם מה לעשות

זה לא עוזר.

שר אוצר בלי בגרות, אם זה לא היה עצוב הייתי צוחק.

מדינת ישראל הפכה לרפובליקת בננות.

rOzBif1

New member
לפחות מעעתה בכל ראיון עבודה כבר לא ישאלו אותך

אם יש לך בגרות, כי תמיד תוכל לטעון להגנתך: אם לשר האוצר אין תעודת בגרות, אז למה אני צריך? הר למה אתה חושב פירון מתכוון לבטל את בחינות הבגרות בישראל, אם לא בשביל שכולם יהיו חסרי השכלה ובגרות בישראל, שחס וחלילה אף אחד לא יהיה יותר משכיל מהלפיד חסר ההשכלה והבגרות.

0bama1

New member
יאיר מכניס את האפסים ותתי האפסים {אתה לא }

למצב ,שהם שואלים עצמם איך לא חשבנו על מהלך כזה {ועוד בדרך}.ואת ההשכלה של האפסים ותתי האפסים תכניסו יחד עם העלים הירוקים שלכם ותעשנו אותם .תגיד מה השטויות האלה ?כל עם ישראל רואה את הצלחתו האדירה של "החומד של בחור "שבטח מתבטא יותר טוב מהאפסים ותתי האפסים {לא אתה }שמוליך מהלכים ,שפקידי האוצר המומים ולא מבינים את הצלחתו בתפקיד .ויודע מדוע הם כאלה ?כי יאיר מתייעץ עם כלכלנים ובעלי מקצוע שלא ממשרדו .ומורה להם מה לעשות .כמו שהוא אמר לחרדים בזמנו בכנסת ,"גמרתם לתת לנו הוראות "אותו דבר הוא אומר לנערי האוצר .אתם תקבלו ממני הוראות ותבצעו ,מי שלא מתאים לו ,שיתפטר .מהר נמצא לו מחליף .

0bama1

New member
מי שיש לו אנטלגנציה טיבעית ויכול להסתדר סבבה

תתפלא לא לכולם יש בגרות ,ומבחינה השכלתית הם לא סופרים סטודנט למדעי ההתנהגות .כל אחד מתרכז בתחומו .ומי שבתחומו מצליח ללא בגרות ,ומשכיל יותר מאחד שיש לו בגרות מה רע ?אתה יודע לנתח ניתוח לב ?אתה בקיא בכל ההליך ?יכול לבוא אחד ללא בגרות וללא תואר ,וללמד כיצד מתבצע ניתוח החלפת ירך .אבל כאשר בא איש ,ורוצה להעליב ,ולפגוע ,ולקנטר .ומחפש מתחת לפנס כל מה שיכול לפגוע ביאיר ,ונכשל .ברור מהיכן בא התסכול .

=

rOzBif1

New member
בקיצור: אין צורך בבגרות וגם לא בהשכלה

רק תגיד לי דבר אחד: מה ההבדל בין זה לבין החרדים שאינם לומדים לימודי ליבה?

0bama1

New member
לתשובה בקושי יש 8 שנות לימוד תרגע .והגדולה

של יאיר שלמרות שאין לו בגרות .הוא הגיע לעמדות ,שלבעלי תארים אין סיכוי להתקרב להישגו .לבנות מפלגה בתוך שנה עם 19 מנדטים ?ובתוך שנתיים להיות שר אוצר ,ולפני כן איש תקשורת מהמדרגה הראשונה .מגיש מבט ,כותב תסריטים ,שירים .בחייך על מי אתה בא לעבוד ?כולם מטומטמים והאפסים ותתי האפסים חכמים ?
אתה יודע ששאול מופז רמטכל צהל ולא רק הוא לא עשו קורס קצינים ? תמשיך לסבול בשקט .

SupermanZW

Well-known member
יאיר לפיד הוא דוגמה לתופעה נרחבת של אנשים

הנמצאים בעמדות שאינם ראויים להן ואין לה את הידע הנדרש כדי לפעול בהן, כל אחד יודע שהוא לא היחיד, הנה לך עוד דוגמאות:
לימור לבנת הייתה שרת חינוך למרות שיש לה רק 10 שנות לימוד, דוד לוי היה שר החוץ למרות שלא ידע אנגלית, עמיר פרץ היה שר ביטחון למרות שהיה ג'ובניק. יש עוד המון דוגמאות.

למעלה