זה מה זה פשוט

ש מ י י ם

New member
זה מה זה פשוט../images/Emo6.gif

טוב אז אתמול בשעה טובה ומוצלחת (אחרי כוריגון+איקקלומין) עברתי הזרעה אחת והיום פעם נוספת על מנת "לתגבר". 2 דקות כל פעם, נשבעת
בעזרת ידי הזהב של הרופא הקוסם שלי (עוד לא החלטתי אם הוא מוכשר או מהפחד ממני ומהלחץ שלי..זה הלך לו מהר)בכל מקרה זה לא כואב בכלל!!! לא במהלך ולא אחרי (לפחות לא לי)גם הזרע השתפר יפה בזכות המלצה בפורום לקחת ויטמינים (בעלי קנה את כל הוויטמינים בחנות...) . זהו, מתחילה לספור מהיום ומקווה שיעבור מהר ובינתיים רציתי להגיד תודה לכל הבנות שעודדו אותי והחזיקו לי אצבעות ותודה מיוחדת לעוגיית מזל המדהימה על המסרים המחזקים... ובינתיים שבת שלום לכולם ומקווה לשמוע ביום ראשון בשורות רק טובות!!!

אולה *

New member
../images/Emo50.gif

ההזרעות לא חייבות לכאוב - למי שיש מבנה רחם "רגיל" והרופא מיומן. אני עברתי 9 מחזורים (כפול 2) ולא כאב לי אף פעם. בהצלחה - מחכה לעידכון שמח בעוד 12 יום.

אהובתי ../images/Emo24.gif

איך אני שמחה לשמוע אותך רגועה ומאושרת כל כך... תענוג
עכשיו תשמרי על עצמך טוב טוב.. אל תתאמצי ואל תעבדי קשה (זה הזמן לשעבד את הבעל היקר שלך
) - והכי הכי חשוב תשמרי על החיוך והאופטימיות - תני לרחם שלך לקלוט את הזרעון החמוד באהבה גדולה
ו-אינשאללה בעוד שבועיים תפתחי הודעה חדשה
אמן

ronylew

New member
הודעה אופטימית איזה כיף../images/Emo24.gif

כל הכבוד מחזיקה לך אצבעות ובאמת שנשמע רק בשורות טובות רוני

אופה3

New member
כל הכבוד שמיים, אני שמחה שזה לא היה

נורא, טוב שזה עבר וזה מאחוריך, עכשיו כל שנותר לנו הוא להתפלל, ולהחזיק לך אצבעות, והלוואי ויהיה טוב, ועוד שבועיים תפתחי פה הודעה שמחה. את רואה אוטוטו עובר יום, נכון שזה מהר. כל טוב ושבת שלום האופה

יפעת אני מכירה את פרפ דור.

פרפ דור מנהל יחידת IVF בתה"ש. מדובר ברופא מקצועי מאוד מאוד,בעל שם עולמי. פרפ דור מקבל גם בקליניקה פרטית,רק אין לי על זה פרטים. הטלפון של תה"ש שם הוא עובד(את יכולה להתקשר ולקבל פרטים) 035302882 בהצלחה....

1יפעת

New member
אני החלטתי שאני נותנת צ´אנס אחרון

לרופא הנוכחי שלי ואם זה לא ילך אני עוברת לפרופסור דור שמעתי שהוא רופא מעולה, לכן אני שואלת. הרופא הנוכחי פשוט שוחט אותי בכסף וגם איו תוצאות אז אולי משנה מקום משנה מזל. חוץ מזה אני שמעתי שפרופ´ דור עובד באסותא.

אני מטופלת שלו בעבר וככל הנראה בעתי

הוא נהדר מיקצוען אמיתי מחר יש לי תור אליו בתל השומר פעם קודמת טופלתי פרטי אצלו באסותא הטיפול הניב שני הריונות כימיים ובינגו בשלישי זה הצליח אז שיהיה בהצלחה בכל מה שתחליטי

נועם@בת

New member
השמיים הם הגבול ../images/Emo57.gif

איזה יופי שהיה פשוט כל כך. עכשיו אני רק מחכה לראות הריון פשוט ולידה פשוטה. ילדים... לא צריך ילדים פשוטים, שיהיו מתוחכמים ומוצלחים
אני מחממת גרון בשבילך
נועם

שיהיה בהצלחה

וגם שאלה: מה זה הויטמינים שהבעל צריך לקחת? איזה? מתי? גם אנחנו לפני הזרעה ואני רוצה לדעת... שיהיה לך בהצלחה ומהר !! שירי

ש מ י י ם

New member
וואו איזה כיף, כל כך הרבה חיזוקים ../images/Emo6.gif

קיבלתי ממכם בנות יקרות , ממש עשיתים לי את היום!! תודה רבה רבה על התמיכה אוהבת שמיים

מיליקי

New member
שמיים - שהימים יעברו מהר וקל,

ובסופם, שיהיו בשורות טובות ומשמחות! מילי

למעלה