זה מדהים לגלות

|זבל|

היי

שניייים וזה... אני חושב שצריך להסתכל על מבחן התוצאה,,,, אם הזוגות חיים באושר, אז לא רואה בדרך הזאת בעיה!! אני גם מתייעץ בכל שידוך עם הרב שלי, ועם אמא שלי והמבוגרים שבמשפחה שלי.. אני שומע מהם דעה,, ומחליט בעצמי כמובן! נ.ב. היום ראיתי שיש פורום לאנשים עם המשמעות של הניק שילך...

קליט

New member
בלי קשר לרב הזה

יש הרבה חסידים שמתחתנים עם ההצעה הראשונה, אפשר לחיות טוב עם כל הצעה מתאימה ועם תמימות חסידית שכך זה צריך להיות (אולי באמת?...) ויש התאמה כי ההורים ביררו לעומק, והדרך היא אותה דרך וכו` . וברור שגם שואלים את הצעיר ; היא נראית לך ?, וברוב הגדול היא נראית לו, וכן כאן . *יש ויש, יש אנשים שנוח להם להיות שפוטים של רב, ויש הרבה שהם רק מתיעצים . בדרך כלל - הרב הוא איש קדוש אוהב חסד ויודע לייעץ, אז המטומטמים שבעם יש להם יועץ מצוין .

האלה שאת ואני קוראים להם חילונים, לא אשמים

הם תינוקות שנשבו, ואילו אנחנו היינו מקבלים את אותו חינוך באותה אווירה באותם נסיבות מי יודע אם לא היינו יוצאים הרבה יותר בורים מהם. עם שטיפת המוח השלילית האנטי יהודית אנטישמית שיש כאן בארץ העובדה שמאחורי כל חילוני כמעט יש לב של זהב וחום יהודי אמיתי שצריך רק לקלף מאחורי שכבות שטיפת המוח - זה נס נפלא וניצחון מדהים של הנשמה היהודית על הערב רב ששולט כאן בימנו. הם זהב צרוף. הם יהלומים אמיתיים אחד אחד. רק הבוץ והלכלוך של הביצה בה הם חיים טימטמה את ליבם. ולא באשמתם. תקרצפי ותשפשפי בנועם את הלכלוך החיצוני, ותראי איזה יהלומים אמיתיים יש בפנים. אי אפשר בכלל לתפוס מה זה נשמה של יהודי. חילוניות ? זה קליפה דקה של בלוף. בקלות אפשר להסיר אותה.

אגב, המשפט ההוא שכתבת לעצמך בתחתית:

"במקום להתפלל שהמכשול שלפניך יוסר, תתפלל שיהיה לך אומץ להתגבר עליו"... אפשר להציע שדרוג ? "במקום להתפלל שהמכשול שלפניך יוסר תתפלל שיהפוך לנקודת זינוק למקום גבוה עוד יותר בשבילך.....".... משהו כזה בערך.....

למעלה