זה מדהים לגלות

זה מדהים לגלות

עד כמה החילונים לא מכירים את העולם שלנו. השבוע מישו בעבודה אמר לי להפתעתי שלא נראה לו שאני אתחתן בשידוך, כששאלתי אותו למה? ומה זה 'שידוך'? הוא ענה 'שהרב מחליט למי את מתאימה ואיתו את מתחתנת' לא ידעתי אם לצחוק או לבכות ומאיפה להתחיל להסביר לו... שבוע טוב אנשים

מצחיק כמה שזה נשמע,

בשכונה שלי יש רב שמחליט לבחורים שלו עם מי הוא יצא ועם מי הוא יתחתן, לרוב הבחורה הראשונה שהוא אומר לו לצאת איתה - הם מתחתנים (זה כאילו הרב יודע מה מתאים לכל אחד, נשמע קצת מוזר) אני ממש ממש לא בדעה הזו, אבל יש הרבה חרדים שאולי הרב שלהם לא מחליט בשבילם עם מי להתחתן, אבל הם בהחלט מתייעצים לעומק (ממש לעומק) אם כדאי להתחתן עם אותו בנאדם. עצוב

יהודי23

New member
בדיוק , כניראה הבנתי אותה.. אולי

היא אומרת שברגע שאתה הולך לשידוך הרב אומר לך אם או לא לתת על הצעה הזו כך שהרב אכן קובע אם מי תתחתן..

האם הכן זה כך אז אני מכיר
אבל שהרב ממש מכתיב למי לתחתן זה לא פגשתי

חלושקית

New member
נראה לי שאני מכירה את הרב הזה

פשוט אסון. הבחור והבחורה מגיעים ללילה הראשון מבלי להכיר בכלל. מבחינתם, זו הפגישה השניה או השלישית שלהם באותו הלילה. מבחינתי, זו התעללות נפשית.

היא סתם ממציאה זותי...

במקרה יש פה ניקית שמעלה את העלון שלו מידי שבוע.... עייני למטה בעמוד...

אוף. כבר בניתי עליו

חח סתם. עכשיו ראיתי... ======================= ראית אתמול את ההופעה החיה? (ב the voice)

כעע ניפץ

מישו פה מדבר על עצמו בל' רבים? אהבתי תקטע עם הדתי ההוא ואביב

אשריכם...

כן.. הוא בעד ערבים. למרות שאת הערביה הקהל בחר... אפרופו ערבים, שמעת על משו בפורים? (ערבי שירה, כן?!)

ערב שירה? שמעתי

אבל שנה שעברה...
השנה יש ערב פ"פ אצל הרב מוגרבי....בסימן ונהפוך הוא... םרטים אצל יפה ושמנה....חח

חחח שניה,

אני מעלה את הקישור לפירסום של ההופעה.
היה סוגשל הופעה ביום חמישי בכנס של זקא. פיספוס שלא הלכתי. הבנתי שהכרטיסים לערב רב אזלו

למעלה