זה מבאס אותי, טוב??

זה מבאס אותי, טוב??

נורא מבאס אותי, שאני כולה בת 15.5 נורא מבאס אותי, שכל פעם שאני נכנסת לפורום אני קוראת לפחות שלושה ת`רדים על צבא (here goes the 3rd one, ladies and gentlemen!) נורא מבאס אותי, שאתם כל-כך מבינים בזה ואני לא נורא מבאס אותי, שלכם יש דיעה מגובשת לגבי הצבא ולי לא נורא מבאס אותי, לראות אתכם רבים על זה ללא הפסקה נורא מבאס אותי, לראות את קורט מכריז על פרופיל 21 ומאחל לנו לחזור בארונות נורא מבאס אותי, לראות את ג`ובנטיני מתנהג בשוביניסטיות, למה מי הוא בכלל? נורא מבאס אותי, לראות את דומיניק מתבאסת על כך שמתקיפים אותה כי היא קיבלה 97 נורא מבאס אותי, לראות שיש פה רק אדם אחד צודק לגבי כל המצב פה, וזה טרנט. נורא מבאס אותי, שאתם מסתכלים על הצבא כדבר רע, כי זה לא, התפקיד שלו באופן עקרוני הוא להגן, אז די עם זיוני שכל פציפיסטיים על שהצבא הורג, התפריד שלו הוא להגן, נטו, ואם הוא הורג, זה לא כי זה עושה לו טוב, זה לא כי זה מדליק אותו, זה לא כי זה עושה לו זיקפה, לא, זה כי אין לו ברירה, נורא מבאס אותי, המצב הפוליטי בארץ נורא מבאס אותי, היחס המכפיר שלכם למדינת ישראל נורא מבאס אותי, שאתם מכריזים שתעזבו את המדינה אם שרון יעלה נורא מבאס אותי, שאתם מכריזים שתעזבו את המדינה בכל מקרה נורא מבאס אותי, הרבה דברים! למען השם אולי תגידו סופסוף שלא יבאס אותי???? אז מה דעתכם על מזג האוויר? מיכל

טרנט

New member
קצת קריר ;-)

תודה על זה שאת חושבת שאני צודק. אבל מה לעשות, ככה זה. גם אני מבואס מכל המצב בארץ. אני לא ממש שמח מזה שרוב הסיכויים שבזמן השרות שלי שרון יהיה ראש הממשלה (למרות שאני לא אצביע לו! הא! קיבלתי היום את הודעת הבוחר שלי :)). אבל יש הרבה דברים מבאסים. אבל לעומת זאת, אני לא כמו כל מיני אנשים שאני מכיר, שאומרים שהחיים הם חרא, ושאים שום דבר לעשות בקשר לזה. זה נכון שהרבה פעמים הרגשתי שהחיים הם בזבל. אבל אני אחיה אותם עד סופם. כי בחיים יש גם דברים טובים, כמו להיות עם מישהו/י, להרגיש קרוב אליו/ה, לחבק, לנשק, לאהוב. לי לא היה הרבה נסיון בדברים האלה. הייתה לי רק חברה אחת, ורק לחודשיים. אבל בזמן שהייתי איתה, במיוחד בהתחלה, הרגשתי בעננים. הייתי הכי שמח שאפשר להיות. ואני רוצה להרגיש כך שוב. ואני מקווה שאני אמצא מישהי שאני אוכל להיות איתה, ושתאהב אותי חזרה. לסיכום, למרות שהרבה דברים בחיים הם מבאסים, צריך להתענג על הדברים הקטנים בחיים. נשיקה, חיבוק, יום יפה, הסדרה האהובה עליך בטלוויזיה, אוכל טעים, לשחק, ועוד ועוד. מקווה שאמרתי משהו שלא ביאס אותך :). תתענגי על החיים, תשכחי כרגע מהצבא, ותחיי את הרגע. ותקשיבי קצת ל-Incubus, זה ישמח אותך ;-).

אני דיי יכולה להבין אותך,

אני לא יודעת, נורא קל לי להזדהות איתך בהרבה דברים, מהרגע שהגעת לכאן, כאילו עקבת אחר החיים שלי בכל צעד וצעד... אני גם יודעת על הרבה דברים שהם ההפך ממבאסים בחיים, כמו אהבה, לאהוב מישהו, ושאותו המישהו אוהב אותי חזרה, מבחינה רומנטית, או מבחינת אהבה טהורה, זה לא משנה, זה עושה הרגשה עילאית. באופן דיי מוזר לא ממש הצלחתי להחזיק מעמד עם אף אחד מהחברים שאהבתי יותר מחודשיים (היו רק 2, בוא לא נגזים במספרים), אבל זו הייתה הרגשה עילאית. גם אתמול התקשרתי לחברה הכי טובה שלי, שני, בסביבות 11 בלילה, אחרי שלא דיברנו כבר 3 ימים כי לא הייתי בבית-הספר וכל הזמן אנחנו שוכחות להתקשר, ודיברנו שעתיים בטלפון על הכל, זה עשה לי כל-כך טוב, כי כאילו, אני יכולה לדבר עם הרבה אנשים כמו שאני מדברת איתה, בפתיחות, על הכל, כי נורא קל לי לסמוך על אנשים ולהתחבר אליהם, אבל היא מיוחדת, כי היא החברה הכי טובה שלי ואני אוהבת אותה יותר מהרבה מאד דברים בחיים (אני נזהרת שלא להגיד ``הכי שבעולם``), והשיחה שלה ושלי עשתה לי כל-כך טוב, כמו שכבר הרבה זמן לא הרגשתי, הרגשה שלא מוסיקה, ולא פורום, ולא אינטרנט, ולא חבר, ולא כתיבה יכולים לעשות לי, ומוסיקה וכתיבה הם דברים כל-כך חשובים לי בחיים, יותר מלהרבה אנשים שאני מכירה... אבל מצד שני יש גם צדדים מרים, וכל דיוני הצבא האלה עושים לי טעם מר בצד השמאלי של הלשון, וזה מזיז לי לראות את חברי הפורום מתקטשים על דבר שאני אזכה לראות רק עוד 3 שנים, אז בסדר, אתם קרובים לזה יותר ממני, אבל למה להתווכח על זה כל-כך הרבה, ויותר מהכל, לערב ססמאות פוליטיות מטופשות? אפילו שאני לא מכירה את רוב חברי הפורום פנים מול פנים (רק את קורט, שהוא הכי קומם אותי למען האמת וגם את נעל), פשוט מעציב אותי לראות ככה את כולם לריב... אבל ההודעה שלך עשתה לי קצת יותר טוב :) מיכל

יחי טרנט-הסבר משלי

יחי הדברים הקטנים שעושים את היום ואת מצב הרוח הכללי. הרבה אנשים אמרו לי כבר (ואני אמרתי את זה הרבה לאנשים אחרים) שקשר שמאושרים בו מוחזק ע``י הדברים הקטנים שקורים ולא מה שנראה לך הכי חשוב. החכמה היא לזכור את מה שמבאס ולשנן את מה שמשמח (המצאתי עכשיו). H-) בסך הכל טרנט הכי צודק כי הוא לא משתמש כאן בפילוסופיות ואידיאלוגיות ארוכות שנים ומחשבות ומילים לועזיות ארוכות, אלא הוא פשוט מדבר מהלב. נילי

זה שבנאדם מדבר מהלב לא אומר שהלב צודק...

גם אני המצאתי את זה עכשיו, אני חשוב שמגיע לי צל``ש

דוקא מזג האויר...

...נורא מבאס אותי! ואני שותף לדעותיכם שלך ושל טרנט - יש לי פרופיל 82 והייתי ביום סיירות ואני בדרך להצטרף לקורס טיס (למרות שיש לי עוד שלוש תחנות לעבור, טפו טפו...). ואני בן יחיד! כך שאני כלל לא צריך את כל הקרבי הבולשיט הזה! ואני באמת לא עומד לבקש מאמא שלי חתימה כדי להצטרף לקרבי אם אני לא אתקבל בטוח לתפקידים שאני רוצה. נכון זה לא פייר, כי לאחרים אין את הבחירה והם נתקעים עם מה שיש להם, אבל לכל אחד יש את הפרוטקציות שלו ואת הקומבינות שלו, ולדעתי עצם העובדה שאני לא שולל קרבי לגמרי זה נקודה לטובתי. ולסיום, אני עוד כמה ימים הולך למיונים לאשכול ``דוברות ומידע``, אולי אני אשיג תפקיד אפילו בגלי צה``ל, אולי אני אהיה שדרן! ואז כולכם תוכלו לשמוע את קולי המענג לאורך כל השירות הצבאי שלכם! ואולי לא... הצבא מלא בהפתעות וניסים ונפלאות... כל יומיים אני מקבל צו למשהו אחר, אני כבר לא יודע אם הם יוכלו להחליט לאיפה לשלוח אותי בסוף. אולי הם רוצים שאני אשתגע וארד מהארץ הזאת... דוד.

מיכלוש

New member
תספר בבקשה.....

אתה יכול בבקשה לספר מה היה במסחנים של `הידברות ומידע` זה מאוד יעזור לי תודה מיכל

קריר כאן, ירד גשם בלילה.

ואני לא איחלתי לאף אחד לחזור בארון. למישהו יש בעיות בהבנת הנקרא...

Ey@L

New member
מיכלוש, לא אמרו לך כבר שהעולם אכזר, סתם (-;

דווקא עד כמה ששמתי לב לא היו דיבורים ממש על צבא, מלבד הפרופיל של קורט, ובקשר לזה שיש לאנשים דעות חד משמעיות לגבי הצבא והמדינה, זה שהם רושמים את זה זה לא אומר שזה נכון, מניסיון. החיים מבאסים, מה חדש בזה..... תתמודי איתם!

למעלה