זה מאחרר

the z girl

New member
זה מאחרר

כבר שש ושתי דקותתתתתתתת הא התחיל ביי תהנווווו

איה חמודייים../images/Emo99.gif ../images/Emo25.gif

אבל ג'ואללל, לא יפה לירוק בטלוויזיה
טוף, ת'אמת זה די הגעיל אותי
חע, אבל הם כאלה חמודייים
ו..נאממ, בילייי, שיעש לי ילדד, עם החולצה הסגולה השקסית ביותרר שלו
יאו, אני מלא פעמים התבלבלתי בין בנג'י לגו'אל!

CiNdErElLa3887

New member
חחחחח......איך פול הרג אותי ../images/Emo19.gif

שדמיאן שאל אותו........ what's your favorite album? והוא ענה לו Ever? חחחחח

the z girl

New member
בילי שליי מואה

היום מישהו עשה קול ב-ד-י-ו-ק כמו שלו מסכן טיפה התעלקתי עליו שיגיד את המשפט הזה שוב ושוב לא נורא איזה חומד ונכון ג'ואל נורא הגעיל אותי עם זה בלעט מאז שהוא צבע הוא נהיה פחות רגיש כזה ונחמד ובנג' נשאר בנג'.. חיח אבל באמת היה קשה להבדיל ביניהם בהתחלה כי אני רגילה שזה הפוך.. שבנג' עם הורוד... ופול.. חיח איזה חמוד הוא דיבר עם ה"קאמרה גאי".. _(הצלם)_ וכריס... לא הוציא מילה כמעט ובילי.. אחח.. בילי לא צריך מילה נוספת גם הוא לא דיבר הרבה אבל בכל זאת.. בילייייי

EleVaTioN

New member
כריס עושה רק פרצופים../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחחחח יש לו פרצוף של יונה
אעעעעעע....לי יש ילד בכיתה והוא כל כך דומה לג'ואללללללללללל אין הוא מזה דומה

the z girl

New member
חיח נכוןן יונההה...

יאא איזה כיף לך :) להתסתכל על מישו שדומה לג'ואל מלא מלא
מה קוראים לו בישראל?

S m e l l y Cat

New member
ללמממעעע?../images/Emo108.gif

שמות מהתנ"ך זה מזה כוסייייי ישלנו יוסי אחד כוסייייית לחלוטייין (כןכןכוסית!) ויש משה ויונה ממש חמודייים חיחחי בצפר דתי וחמודי שלנו..(סתם הוא לא דתי אבל לונורא
)

EleVaTioN

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

לא ממש תאמת
אבל הדימיון של כריס ליונה הורג אותי
בכלל כריס בנאדם קורע הוא נראה ככה לפחות וכל הזמן יש לו כוסע על הראש! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח של הקפוצ'ון גם זה מצחיקקקקקקקקק
חחחחחחחחחחחחחחח ובנג'י גם נכון פעם היה איזה בלונדי אחד שהיה המתופף? והוא ובנג' הריצו קטעים כל הזמן? דוגמה
זה היה מצחיק חחחחחח

EleVaTioN

New member
וכריס../images/Emo26.gif../images/Emo129.gif

קרע אותייייייייי
*מקווה שיעבוד*

the z girl

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif8-

בילי מאחורה חיחיח מזה מאיפה זה איפה זה קרה מתי למה ומה בילי עושה שם וסליחה שזה בלי סימן שאלה תביני לבד אני הייתי צייכה ללכת כבר אבל אחותי מתעכבת

EleVaTioN

New member
יווווווווו../images/Emo129.gif

מהאתר ההוא שהבאתי לפיטע וחרשנו עליו פיטע שימי פה תאתר!!!!!

מזלכם!../images/Emo105.gif

ששמתי אותו בפייבוריטס ^-^ שניה אני יחפש: http://groups.msn.com/punkgcfan41/home1.msnw !!!! (אני לא מוסיפה קישוריםא ני שונאת.. אז תעתיקו ותדביקו! המפף!

EleVaTioN

New member
נכון???????../images/Emo129.gif

ג'ואל הגעיל לי תצורה
גם אז שהוא בא כאילו להראות תתחת היו לו תחתונים מזעזעים
אבל בנג'י כוסון אחרי הכללללללללללללללללללללל
רק מזה העגיל האמגעיל הזה כמו של ההיא משוגהבייבס
נראה כאילו יש לו שומה כסופה שיוריד!! ואיי קיבלתי תמחשב שלי בחזרהההההההההההההההה
הוא כל כך מהיר שזה מדהים!

אואו הפעם גמאני ראיתיי../images/Emo105.gif

הם היו כאלה ממים! וגם לי היה קשה להבדיל *_* והעגיליםםםםם.. של בנג'ייי..... 0_0 וג'ואללל.. ורודדדד.... 0_0 אבלא נשים, אני רוצה להראות לכם מישו שלדעתי בקושי שמים לב אליו פה וזה לא נחמד רק כי הוא חדש! כריס! נכון, הוא נראה כמו יונה ואני שמחה שהדגישו את זה כאן! חח אפל הוא חמוד! לא? כולם מכירים את ג'ואל, בילי, בנג', ופול! אפל יש גם כריסילה! ואיזה חמודה בת דודה שלי בזמן הפרסומות שהיה לפני הקליפ, היא התקשרה אליי ואמרה לי לפתוח אמ טי וי ואמרתי לה שאני יודעת ^-^ חח אסה חמוטה

למעלה